Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

troche mnie bawi jak mezczyznie mija zauroczenie

Polecane posty

Gość gosc

to durne, ale mnie to bawi. Chodze sobie ot tak na randki, jest fajnie, tzn dla nich bo dla mnie to w sumie wszystko jedno, wiem co mowic i jak wygladac, wybadam takiego wczesniej w internecie i w rozmowie i zachowuje sie jak idealna dziewczyna. On jest zauroczony i bardzo zabiega, a ja zaczynam zachowywac sie zupelnie inaczej, odpychajaco i niefajnie, pokazuje swoje wady, slabe strony, mankamenty wygladu i charakteru i od razu im przechodzi. Czemu mnei to tak bawi, glupota naprawde. Mam pewnie kompleksy, zwiazku nie chce tylko takie cos mnie bawi.

Gość Onsam

Jak ja pokazuję prawdziwego siebie też różnie kobiety reagują. Większość milknie. Ale najczęściej chcą żeby im wybierać to co najlepsze. Bo jak nie, to zrezygnują. Dlatego, że same wybierają tylko to co pozytywne o sobie jakby były idealne.

Gość Gość

A Ty co druga Andy czy jak jej tam? 

Gość towarzyszeokraglegostolu

andy?

Gość Gość

Andie. Właśnie leci. Co pomyślę to zaraz widzę.

Gość ....

Najlepiej powiedzieć specjalnie coś prowokującego, jakiś pogląd. Reakcja dużo powie o tym człowieku.

Gość kotka_mercurego
11 minut temu, Gość .... napisał:

Najlepiej powiedzieć specjalnie coś prowokującego, jakiś pogląd. Reakcja dużo powie o tym człowieku.

yes indeed. chcesz poznać prawdziwą naturę drugiego człowieka - zrób coś wbrew jego woli... przeciwstaw mu się 

Gość mnjkjjjjjjjj

kto jest psychiczny to jest..