Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka

Czop wypadł a teraz bóle jak na okres

Polecane posty

Gość Anka

Dziś cały dzień pobolewa mnie brzuch. Wieczorem odpadł czop, nie był podbarwiony krwią. Teraz boli mnie brzuch, dokładnie to dół brzucha i promieniuje do pleców. Ruchy maleństwa bez zmian. Mialyscie podobny bol po odejsciu czopa czy czekac na skurcze bo sie zaczyna? 

Gość Gość

No pewnie sie zaczyna 😉 powodzenia, będzie ok 😉

Gość Kasia

Mi czop odszedl w 2 ciazy pare godzin przed porodem a teraz odszedl mi juz 3 tygodnie temu,boli mnie krocze,kregoslup i nic nie dzieje sie a ja ledwo łażę. Wczoraj szlam kilometr do sklepu to musialam godzine posiedziec zeby odeszlo troche

Gość gość

Jak sie czujesz autorko, jak minęła noc?  Powodzenia. 😊

Gość gosc

pewnie rodzi albo już urodziła

Gość Anka

Byłam w szpitalu bo naprawdę mocno już bolało. Z tym, że ból był jednostajny, więc ze skurczami miał niewiele wspólnego. Ktg skurczy nie wykazało, brzuch twardy. W środę szyjka miała jeszcze 4cm i tylko zewnetrznie rozwarta na palec. W nocy miała 1cm i rozwarcie na 2cm. Polecono brać buscopan przy bólach i przy regularnej akcji skurczowej natychmiast przyjechać bo maleństwo jest już nisko. Ból jest nieco mniejszy ale boli nadal, dziś nie mam zamiaru się oszczędzać, może w końcu będzie po wszystkim 😊