Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Chyba jestem kochanką

Polecane posty

Gość Anna

Poznałam ostatnio fajnego faceta okazało się, że jest zajęty. Zdziwiło mnie to bardzo, ale powiedziałam w porządku zobaczę co z tego wyniknie.

On pisze ze mną codziennie. Jesteśmy w ciągłym kontaktcie ze sobą.

Planuje kupić nowy samochód i zabierać mnie w różne ciekawe miejsca.

Mówi,  że jestem jak marzenie, że nigdy nie poznał takiej kobiety jak ja.

Gość Onsam

Chyba chcesz nia byc. Zajetych tykasz?

Gość Anna
6 minut temu, Gość Onsam napisał:

Chyba chcesz nia byc. Zajetych tykasz?

Ja go tykam? To on ciągle do mnie wypisuje. To on ma dziewczynę i chce inną. Ja nie robie nikomu krzywdy. 

Gość gość

zawsze mnie zastanawiało, dlaczego często kobiety tak łatwo godzą się na bycie tą drugą, wyrządzając przy okazji krzywdę tej pierwszej, wiedząc przecież o jej istnieniu w życiu faceta... a facet jak to facet mami pięknymi słówkami...

Gość Gość

Nie zapytałas nawet dlaczego z Tobą pisze i jak się ustosunkowuje do tej sytuacji? Dziwne.

Gość gość

Zestawienie, które dobrze pokazuje obłudę autorki:

"Ja go tykam? To on ciągle do mnie wypisuje. To on ma dziewczynę i chce inną. Ja nie robie nikomu krzywdy."

i

"Poznałam ostatnio fajnego faceta okazało się, że jest zajęty. Zdziwiło mnie to bardzo, ale powiedziałam w porządku zobaczę co z tego wyniknie."

Gość Gość

Dlaczego zawsze obwinuacie kochankę? Nigdy nie zrozumiem takich kobiet. Biedny miś niewinny, a kochanka to su/ka. Jak nie ta to inna. Gdyby on nie chciał to by nie zdradził. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

zawsze mnie zastanawiało, dlaczego często kobiety tak łatwo godzą się na bycie tą drugą, wyrządzając przy okazji krzywdę tej pierwszej, wiedząc przecież o jej istnieniu w życiu faceta... a facet jak to facet mami pięknymi słówkami...

Następna naiwna 

Facet to tylko facet 

To ona go zmusiła do seksu, zgwałciła go  a on nic nie mógł zrobić. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego zawsze obwinuacie kochankę? Nigdy nie zrozumiem takich kobiet. Biedny miś niewinny, a kochanka to su/ka. Jak nie ta to inna. Gdyby on nie chciał to by nie zdradził. 

Na romans zajęty nawet lepszy ale liczyć na coś więcej to wielka naiwność.

Gość gość

bo po prostu kobieta nie powinna zadawać się z zajętym facetem, jeśli o tym wie, że zajęty... czemu wchodzi w kontakt z facetem, który na wstępie jest już szują, w stosunku do tej pierwszej.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

bo po prostu kobieta nie powinna zadawać się z zajętym facetem, jeśli o tym wie, że zajęty... czemu wchodzi w kontakt z facetem, który na wstępie jest już szują, w stosunku do tej pierwszej.

Dlaczego on, skoro jest zajęty wypisuje i zadaje się z inna kobieta? 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja się z tym zgadzam. Ale to nie zmienia faktu, że to facet jest winny zdrady, a nie kichanka. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Na romans zajęty nawet lepszy ale liczyć na coś więcej to wielka naiwność.

To prawda. Ale dlaczego piszecie, że kochanka jest winna? To chłop zdradza swoją babę, gdyby nie chciał to by tego nie zrobił. 

Gość gość

są dokładnie winni po równo - facet, że nie jest wolny a kochanka wie, że on nie jest wolny...

Gość Gość
27 minut temu, Gość Anna napisał:

Poznałam ostatnio fajnego faceta okazało się, że jest zajęty. Zdziwiło mnie to bardzo, ale powiedziałam w porządku zobaczę co z tego wyniknie.

On pisze ze mną codziennie. Jesteśmy w ciągłym kontaktcie ze sobą.

Planuje kupić nowy samochód i zabierać mnie w różne ciekawe miejsca.

Mówi,  że jestem jak marzenie, że nigdy nie poznał takiej kobiety jak ja.

Czy już dogłębnie :) cię poznał? Może prościej, dow`cipnie?

Gość Anna
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie zapytałas nawet dlaczego z Tobą pisze i jak się ustosunkowuje do tej sytuacji? Dziwne.

On mówi, ze mu się bardzo podobam. On w ogóle nie zachowuje się jakby był w związku mimo, ze na portalu społecznościowym ma zdjęcia z ta dziewczyna. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

są dokładnie winni po równo - facet, że nie jest wolny a kochanka wie, że on nie jest wolny...

Nie. Wina jest tylko faceta, bo to on zdradza swoją partnerkę. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To prawda. Ale dlaczego piszecie, że kochanka jest winna? To chłop zdradza swoją babę, gdyby nie chciał to by tego nie zrobił. 

Ja nie pisze. Winna w tym sensie że myśląca kobieta nie zacznie układać sobie życia z zajętym. Raz że to po prostu bezmyślność i naiwność a dwa nie wypada i tyle. Poza tym to nie świadczy dobrze o człowieku że jedna babę ma w domu a drugą bajeruje więc co może czekać z kimś takim? Pokaż papiery albo won.

Gość gość
Cytat

Nie. Wina jest tylko faceta, bo to on zdradza swoją partnerkę. 

Wielka bzdura, problem, którego większość kobiet nie jest w stanie pojąć, to dlatego na rynku jest tyle z sukcesem zdradzających facetów... ale żeby takie coś zrozumieć to trzeba być przede wszystkim uczciwą nie tylko wobec siebie a też wobec innych kobiet. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Wielka bzdura, problem, którego większość kobiet nie jest w stanie pojąć, to dlatego na rynku jest tyle z sukcesem zdradzających facetów... ale żeby takie coś zrozumieć to trzeba być przede wszystkim uczciwą nie tylko wobec siebie a też wobec innych kobiet. 

Co z tego że by nie zdradził z sukcesem bo nie było z kim skoro gdyby miał z kim toby zdradził? Chodzi o samo podejście ale jak widać dla was w większości liczy się dam fakt że nie zaliczy mimo chęci. Kobiety są dziwne .

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Bzdura. Jak facet zdradza to jego wina i koniec. Żadna kobieta go do romansu nie zmusi. Jeśli by nie chciał to by nie zdradził. 

Gość Ggg
6 minut temu, Gość gość napisał:

Czyli jak facet który myśli o zdradzie i chce zdradzić jest w porządku, bo nie zdradzi i tak a to tylko dlatego, ze nie ma chętnej na seksy? Brawo, Gratulje Ci podejścia. 

Gość gość
Cytat

Czyli jak facet który myśli o zdradzie i chce zdradzić jest w porządku, bo nie zdradzi i tak a to tylko dlatego, ze nie ma chętnej na seksy? Brawo, Gratulje Ci podejścia. 

Powtórzę: są dokładnie winni po równo - facet, że nie jest wolny a kochanka wie, że on nie jest wolny...

Gość Gosc

Powtórzę: są dokładnie winni po równo - facet, że nie jest wolny a kochanka wie, że on nie jest wolny...

Ale kochanka Tobie niczego nie obiecuje. Ze złości można kochance obić m/orde, żeby poczuć się lepiej, ale to nadal nie zmienia faktu, ze winny jest tylko facet. 

Gość Gość

Nie sa. Winny jest zdradzający. Kochanka nikogo nie zdradza. To po prostu najlepsze usprawiedliwienie swojego chłopa żeby do otwarcia furtki na powrót. Gdyby nie x to by nie zdradził. To ona go zbalamucila bla bla. Przejrzyjcie na oczy bo to żałosne.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie sa. Winny jest zdradzający. Kochanka nikogo nie zdradza. To po prostu najlepsze usprawiedliwienie swojego chłopa żeby do otwarcia furtki na powrót. Gdyby nie x to by nie zdradził. To ona go zbalamucila bla bla. Przejrzyjcie na oczy bo to żałosne.

dlatego ten świat tak wygląda, pełno zdrad, tragedii rodzinnych... ale tak to jest jak się widzi winę tylko jednej strony, a drugą się w dziwny sposób oczyszcza. 

Gość Gość

Winą w takim razie należy obarczyc także żonę czy jak zwał tak zwał bo gdyby zaspokajala wszelkie oczekiwania partnera to wtedy też nie miałby powodu do szukania rozrywki poza chałupa. Bądźmy sprawiedliwi całkowicie w takim razie.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Winą w takim razie należy obarczyc także żonę czy jak zwał tak zwał bo gdyby zaspokajala wszelkie oczekiwania partnera to wtedy też nie miałby powodu do szukania rozrywki poza chałupa. Bądźmy sprawiedliwi całkowicie w takim razie.

Jesteś żałosna uległa s(uka

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jesteś żałosna uległa s(uka

A ty niezbyt udanym trollem. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty niezbyt udanym trollem. 

Idź lepiej nadstaw się misiowi, żeby z kija spuścił, ale pamiętaj z kochanka tez pójdzie to nic nie zmieni, ze będziesz posłusznym worem na jego zalegająca spermę.