Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM KOBIETĄ I UWAŻAM, ŻE CIPY ŚMIERDZĄ

Polecane posty

Gość gość

To nie jest kwestia higieny czy jej braku, po prostu same z siebie śmierdzą. Nawet świeżo po kąpieli czuć ten smród z dziury. Niektórzy to lubią, ale mnie ten smród przyprawia o mdłości, autentycznie zbiera mi się na wymioty. A już jak się podnieci to koniec, bije śledziem na kilometr. Jak można robić kobiecie minetę i nie wymiotować. Może mam nadwrażliwy węch, dla mnie KAŻDA z Was śmierdzi. Ja zresztą też śmierdzę. Sorry bardzo.

I co teraz, zlinczujecie mnie baby, bo czuję Wasz smród?

Gość gość

jako facet zgadzam się, nic pały nie przebije, pipa to smród zawsze i wszędzie.

Gość gość

Teraz już wiem, czemu mi ryby nie smakują.

Gość wxdfgh

No prosze: oto pierwsza "kobieta",  ktora obwachala tyle "cip", ze wyrobila sobie zdanie. Gdzie wachasz i przy jakiej okazji? 

Oczywiscie, kazdy w miare ogarniety rozumie, ze NIE jestes kobieta ani nie facetem, bo facet reaguje na damskie zapachy jak kot na waleriane - ekstaza.

Gość gość

Głodnemu chleb na myśli xd

Gość gość

z kazdej dziury smierdzi
ale ten smrod o ktorym piszesz to moga byc specyficzne bakterie i nie, nie wszystkim kobietom tak smierdza

Gość ....

Śmierdzą ameby mają brudną doopę. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość .... napisał:

Śmierdzą ameby mają brudną doopę. 

Zawsze można umyć .

Gość gosc

uwierz mi ze sa pęknie piteczki które nie śmierdzą

Gość Kmr

Moja ***** pachnie cudownie, aż sama mam ochote ją wylizać ;)

Gość Kmr

Ku..rwy z głębokimi gardłami i dz..iwki obciągające fiuty

Gość gość

trochę cipek już lizałem i nie czułem za dużo , jak się ma taki widok to się o tym nie myśli. dupkę też często liżę.

Gość Gość
9 godzin temu, Joeri napisał:

fuj, ludzie co ja czytam.

No fuj, fuj. Jak można lizać smrody i nie rzygać przy tym??

Gość Gość
Dnia 16.03.2019 o 14:54, Gość gość napisał:

To nie jest kwestia higieny czy jej braku, po prostu same z siebie śmierdzą. Nawet świeżo po kąpieli czuć ten smród z dziury. Niektórzy to lubią, ale mnie ten smród przyprawia o mdłości, autentycznie zbiera mi się na wymioty. A już jak się podnieci to koniec, bije śledziem na kilometr. Jak można robić kobiecie minetę i nie wymiotować. Może mam nadwrażliwy węch, dla mnie KAŻDA z Was śmierdzi. Ja zresztą też śmierdzę. Sorry bardzo.

A co myślisz o dezodorancie intymnym? Może by to rozwiązało problem? Z tą mineta to masz rację , też się dziwię , że faceci to robią, to samo w drugą stronę: robienie lodów przez dziewczyny. Obrzydliwe.

Gość gośćiówa

Jesteś lesbą czy jak? Dlaczego projektujesz wąłsny smród na inne kobiety?

Idź lepiej do lekarza i wylecz ten syf lub grzyba na swojej pipie.

Mi nic nie śmierdzi przez wiele godzin po umyciu, ale ja sie myję dokładnie w przecwienstwie do niektórych.

Gość Gość

No właśnie , może jesteś na coś chora , bo to dziwne, że tuż po kąpieli ci śmierdzi . Odwiedź koniecznie ginekologa.

Gość gosc

nie lubie jak ktos uzywa slowa smierdza na wszystko. Cipka ma zapach, który jest b przyjemny i seksowny. i nie wiem czy ty teraz piszesz o jakims patologicznym zjawisku, czy po prostu uwazasz, ze kazdy zapach naturalny to smród, ja tez b lubie zapach mojej.... 

Gość Gość
Dnia 16.03.2019 o 14:54, Gość gość napisał:

Autorko, mnie się wydaje, że ty masz jakąś obsesję na tym punkcie. Może odwiedzisz psychologa? Tak czujesz od innych kobiet ten zapach? Przecież jak się rano kobieta dokładnie umyje to jak może być z daleka od niej czuć?

Gość Gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

nie lubie jak ktos uzywa slowa smierdza na wszystko. Cipka ma zapach, który jest b przyjemny i seksowny. i nie wiem czy ty teraz piszesz o jakims patologicznym zjawisku, czy po prostu uwazasz, ze kazdy zapach naturalny to smród, ja tez b lubie zapach mojej.... 

Ktoś wyżej napisał ,że facet reaguje na damskie zapachy jak kot na waleriane - ekstaza. To by się zgadzało z twoją wypowiedzią.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ktoś wyżej napisał ,że facet reaguje na damskie zapachy jak kot na waleriane - ekstaza. To by się zgadzało z twoją wypowiedzią.

w kazdym razie normalny facet... obecnie ludzie sa tak wyprani reklamami w tv, dezodorantów, itp. ze niektórzy moze mysla, ze nei mozna miec zadnego naturalnego zapachu... 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

w kazdym razie normalny facet... obecnie ludzie sa tak wyprani reklamami w tv, dezodorantów, itp. ze niektórzy moze mysla, ze nei mozna miec zadnego naturalnego zapachu... 

Mnie się też wydaje, że jak kobieta jest zdrowa i dba o higienę, codziennie przed wyjściem z domu solidnie się umyje, nie żałując czasu, żelu intymnego i wody, ubiera czysta bieliznę to przecież znowu nie śmierdzi tak, żeby czuć było od niej z daleka jak sugeruje autorka, bo przecież nie przykłada nosa do narządów intymnych mijanych kobiet a pisze, że czuje od nich smród.

Gość gssgsd
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie faceci tylko spermiarze i wieczni onaniści tak reagują, ...y co potrafią brudne gacie matki z kosza wyciągnąć i się pod nie tasować

Gość Gość
5 minut temu, Gość gssgsd napisał:

Nie faceci tylko spermiarze i wieczni onaniści tak reagują, ...y co potrafią brudne gacie matki z kosza wyciągnąć i się pod nie tasować

To chyba fetyszysci tak robią. Ale gacie matki? To już zboczenie.

Gość Gość

Kto to są spermiarze? Pierwsze słyszę .

Gość gosc
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Mnie się też wydaje, że jak kobieta jest zdrowa i dba o higienę, codziennie przed wyjściem z domu solidnie się umyje, nie żałując czasu, żelu intymnego i wody, ubiera czysta bieliznę to przecież znowu nie śmierdzi tak, żeby czuć było od niej z daleka jak sugeruje autorka, bo przecież nie przykłada nosa do narządów intymnych mijanych kobiet a pisze, że czuje od nich smród.

No własnie, to ci się zle wydaje. Znowu wypranie reklamami z tv. Kazdy ginekolog ci powie, ze sie nie powinno uzywac zeli intymnych! one zabijaja pozytywne bakterie które sa w pochwie. Wtedy b łatwo złapac rózne infekcje. w Polsce pokutuje myslenie, ze im więcej sie myjemy, tym lepiej, a jak ktos co dzien sie nie szoruje kilka razy to brudas. a to własnie najłatwiejsza droga do złapania róznych infekcji. moze autorka sie własnie szoruje obsesyjnie i przez to ma grzybice, nie wiadomo

Gość Gość
6 minut temu, Gość gosc napisał:

No własnie, to ci się zle wydaje. Znowu wypranie reklamami z tv. Kazdy ginekolog ci powie, ze sie nie powinno uzywac zeli intymnych! one zabijaja pozytywne bakterie które sa w pochwie. Wtedy b łatwo złapac rózne infekcje. w Polsce pokutuje myslenie, ze im więcej sie myjemy, tym lepiej, a jak ktos co dzien sie nie szoruje kilka razy to brudas. a to własnie najłatwiejsza droga do złapania róznych infekcji. moze autorka sie własnie szoruje obsesyjnie i przez to ma grzybice, nie wiadomo

Zwykłego mydła to wiem, że nie należy używać do mycia okolic intymnych, ja np. nie mogę, bo zaraz mnie piecze.  Lubię lactasid z apteki. Ostatnio mama kupiła taki dla osób z problemami ginekologicznymi, bardzo delikatny. Bo tych lactasidow jest kilka rodzajow. No nie wyobrażam sobie, żeby nie użyć płynu intymnego, czułabym się niedomyta i faktycznie obawialabym się, że będę śmierdzieć.

Gość gość

Nie wierzcie że autorką wątku jest kobieta, to facet, który mści się na kobietach które go rzuciły, między innymi za to że się nie mył i śmierdział. 

Gość gość

auto wątku = śmierdzący facet cipa 

Gość Gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Nie wierzcie że autorką wątku jest kobieta, to facet, który mści się na kobietach które go rzuciły, między innymi za to że się nie mył i śmierdział. 

Całkiem logiczne rozumowanie.