Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca

Dlaczego mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet, wciąż pragną seksu z kobietami?

Polecane posty

Gość Gość

marcin_wawa kim jest dziewczyna na twoim awataru?

Gość adam

Juz tlumacze.

Trafia swoj na swego

Gość Znak zapytania
2 godziny temu, Gość Luna napisał:

Też tego nie rozumiem. Najpierw wyzywają od id iotek, puszczalskich, etc. a potem pytają czy z nimi pójdziemy, może niech przejdą na gejozę skoro kobiety złe i po sprawie.

Jim Jeffries udzielił odpowiedzi na Twoje pytanie.

'Bardzo chciałbym być gejem, lubię facetów i faceci lubią mnie. Tylko że problem polega na tym, że nie mógłbym w y r u c h a ć kogoś, kogo szanuję'

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam.

Gość dvp
1 minutę temu, Gość Znak zapytania napisał:

Jim Jeffries udzielił odpowiedzi na Twoje pytanie.

'Bardzo chciałbym być gejem, lubię facetów i faceci lubią mnie. Tylko że problem polega na tym, że nie mógłbym w y r u c h a ć kogoś, kogo szanuję'

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam.

ja tez tak mam, tylko kogoś kogo szanuję, am zostać lesbą, to jedyne wyjście?

Gość gość

Oj gdybyście nie miały tej dodatkowej dziury w dooopie to biedne byście były, a właściwie skończyłybyście dawno temu jako podstawowa karma dla wilków, która ani się nie obroni, ani nie ucieknie, jak owce

Gość Gocha
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Oj gdybyście nie miały tej dodatkowej dziury w dooopie to biedne byście były, a właściwie skończyłybyście dawno temu jako podstawowa karma dla wilków, która ani się nie obroni, ani nie ucieknie, jak owce

Rozumiem, że polujesz skoro tak twierdzisz . Potrafisz samodzielnie zdobyć jedzenie, wyprawic skórę? Jeśli nie to zamilcz. Pojęcie masz zerowe chlopczyku, to tacy jak ty skonczyliby jako pokarm przekonani o swojej wspanialosci (bez względu na płeć). Stawiam, że nigdy nie brałeś udziału w szkoleniach surviwalowych ale gadasz żeby pogadać.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gocha napisał:

Rozumiem, że polujesz skoro tak twierdzisz . Potrafisz samodzielnie zdobyć jedzenie, wyprawic skórę? Jeśli nie to zamilcz. Pojęcie masz zerowe chlopczyku, to tacy jak ty skonczyliby jako pokarm przekonani o swojej wspanialosci (bez względu na płeć). Stawiam, że nigdy nie brałeś udziału w szkoleniach surviwalowych ale gadasz żeby pogadać.

Nie denerwuj się, nie wszyscy tacy są. Ja kocham kobiety a seks z nimi uważam za coś czego nie da się opisać, to trzeba przeżyć ;)

Gość Prawczeeeek
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie denerwuj się, nie wszyscy tacy są. Ja kocham kobiety a seks z nimi uważam za coś czego nie da się opisać, to trzeba przeżyć 😉

Ja jestem prawiczkiem i się kobiet boję... są takie zachłanne w dzisiejszych czasach

11 godzin temu, Gość Gość napisał:

marcin_wawa kim jest dziewczyna na twoim awataru?

Nie wiem :(

14 godzin temu, Gość Pytająca napisał:

współrzycia

...nie mam więcej pytań.

Gość Znak zapytania
6 godzin temu, Gość Prawczeeeek napisał:

Ja jestem prawiczkiem i się kobiet boję... są takie zachłanne w dzisiejszych czasach

Spróbuj z taką 35-40, zobaczysz jakość poprzedniego pokolenia.

Gość gość

Gocha babochłopie mówię o babach a nie lesbach po szkoleniu surviwalowym które i tak możesz sobie w buty wsadzić... Jak te żołnierki co chodzą teraz po sądach bo jedną ktoś trzepnął z liścia a inna się upiła jak świnia i po wytrzeźwieniu stwierdziła że ją jednak zgwałcono

Gość gość

Szkalujecie tutaj facetów a bez nich jesteście jak niedojdy... Oni potrzebuja was wyłącznie do rooochania, a wy ich do wszystkiego, do przeżycia jak małe dzieci rodzica

Gość Patrycja

Mężczyźni to nic niewarte śmiecie. Lepiej być lesbijką. Tylko kobiety potrafią kochać.

Gość gosc

Ale was kobiety, matka, dziewczyna musialy skrzywdzic ze tak bluzgacie na nie. Wspolczuje

Gość gosc

dosc zabawnie jest bawic sie takimi facetami, tzn dawac im nadzieje,a potem odmawiac stosunku. niektorzy zrobia wszystko i zachowaja sie jak pajacyki, wbrew sobie i swojej godnosci byle by zamoczyc.

Gość del
1 godzinę temu, Gość Patrycja napisał:

Mężczyźni to nic niewarte śmiecie. Lepiej być lesbijką. Tylko kobiety potrafią kochać.

Tylko kobiety NIE potrafią kochać. Dla was liczy się tylko hajs.

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

dosc zabawnie jest bawic sie takimi facetami, tzn dawac im nadzieje,a potem odmawiac stosunku. niektorzy zrobia wszystko i zachowaja sie jak pajacyki, wbrew sobie i swojej godnosci byle by zamoczyc.

A potem się dziwią, że nikt ich nie chce... Bawicie się uczuciami i dziwicie się, że faceci robią to samo.

Ale faceci, którzy dają się poniżać, to tzw. spermiarze. Normalni się tak nie zachowują.

tak samo jak ja uważam, ze faceci na mają żadnej głębi.Nie mają też duszy ani uczuć. Kierują się jedynie zwierzęceym instynktem. Jak nie mają sexu i kobiety popełniają samobójstwa, co świadczy o ich jednokierunkowości istnienia, bez sexu dosłownie umierają. Poniżają kobiety bo wiedzą jak marni są, zazdroszczą kobietom wielowymiarowości uczuciowo-emocjonalno-egzystencjonalnej. Oni prócz ruchania nie mają nic. Nie wliczam wybitnych jednostek w historii ludzkości, ale te wybitne jednostki miały potencjał na coś więcej niż tylko roochanie i poniżanie kobiet. Inteligentne stworzenia znające swoją wartość nie muszą poniżać. 

ps.nie nazywajcie mężczyznami, niedojrzałych psychicznie jednostek, które nienawidzą kobiet i je wyzywają. Na bycie mężczyzną, trzeba coś sobą reprezentować. Te siusiumajtki tutaj na forum, to nie są mężczyźni. 

Gość ...
1 minutę temu, *Lori napisał:

ps.nie nazywajcie mężczyznami, niedojrzałych psychicznie jednostek, które nienawidzą kobiet i je wyzywają. Na bycie mężczyzną, trzeba coś sobą reprezentować. Te siusiumajtki tutaj na forum, to nie są mężczyźni. 

Zgadzam się.

Ale są wartościowi mężczyźni na tym forum. Niewielu, ale są 🙂

a no tak, na erotycznym zdarzyło mi się pisać z kulturalnymi panami. Nie wszyscy na tym forum.

Gość zgościa

Lonelyman się wydaje spoko. Nie jakiś frustrat. Wyważony i nie dzieciak. Dobre wrażenie robi. Kilka jednostek myślących by się znalazło.

Gość ...
1 godzinę temu, *Lori napisał:

a no tak, na erotycznym zdarzyło mi się pisać z kulturalnymi panami. Nie wszyscy na tym forum.

Na uczuciowym też są 🙂