Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiteforcsa

"Provident" Zostałam oszukana?

Polecane posty

Witam, Miesiac temu aplikowalam na stanwisko doradcy finansowego w wspomnianej wyzej firmie, ogłosznie było wystawione na olx. Po kilku dniach zadzwonil do mnie mily pan zaczynajac ze rozmowa jest nagrywana i kolejno zaczal od pierwszego etapu jakim było podanie danych osobowych w skład ktorych wchodzil pesel, numer dowodu imiona rodzicow itd. Pozniej pytał o doswiadczenie zawodowe etc. Konczac rozmowe dodał ze w terminie 2-3 dni odezwie sie kierownik i umówia mnie na spotkanie w placowce. Wydało mi sie to dziwne, wlasciwie to nie wiem dlaczego podalam mu tak szczegolowe dane osobowe. Minal miesiac od tamtej rozmowy a z racji ze kilka dni pozniej znalazlam prace zapomnialem o owej sprawie. Przed chwila ogladajac film o oszustwach podatkowych sobie o tym przypomnialam i zaczalem sie schizowac, Nie moge doszukac sie tego numeru w rejestrze a ogloszenie w olx zniklo, nie ma go w wiadomosiach. Stad nasuwa sie pytanie cze nie był to jakis wałkarz i nie zaciagnal na mnie chwilowki, czy skan dowodu jest wymagany by taka dostac? Wlasciwie to nie wiem co robic, jakie podjac kroki?