Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rose

Dziewictwo

Polecane posty

Hej

Wiem, że ten wątek był już kiedyś poruszany, ale chciałabym go kontynuować. Mam 19 lat i jestem dziewica. Głównie chciałabym poznać zdanie mężczyzn na ten temat. Czy jest dla was problemem, jeżeli partnerka nie jest doświadczona w łóżku  ? A może nie robi wam to różnicy? Bardzo interesuje mnie wasze zdanie, ponieważ dużo moich kolegów( z tego co słyszałam) uważa, że bycie z dziewica to jednak  problem( brak doświadczenia i te sprawy). 

Gość Mattt

Jak dla mnie to nawet idealnie, lubię dziewice w sumie to do tej pory każda moja dziewczyna była dziewicą i było spoko nie było żadnych problemów że nie doświadczona:)

Gość Gość

obecnie dużo dziewczyn same pozbawiają się dziewictwa by uprościć sprawę

Gość sadm

1 raz jest bardzo ważny bo rzutuje na resztę życia sexualnego, gdybym miał żoną dziewicę to na 100% bym jej nie zdradził i nie porzucił, chyba żeby była wyjątkowo podła, a tak to, po nastu latach facet podsumowuje swoje życie i się zastanawia co ona mi dała czego nie dała innemu? potem są rozwody zdrady itp

9 godzin temu, Rose napisał:

Hej

Wiem, że ten wątek był już kiedyś poruszany, ale chciałabym go kontynuować. Mam 19 lat i jestem dziewica. Głównie chciałabym poznać zdanie mężczyzn na ten temat. Czy jest dla was problemem, jeżeli partnerka nie jest doświadczona w łóżku  ? A może nie robi wam to różnicy? Bardzo interesuje mnie wasze zdanie, ponieważ dużo moich kolegów( z tego co słyszałam) uważa, że bycie z dziewica to jednak  problem( brak doświadczenia i te sprawy). 

Jestem od ciebie starsza i to kilka lat, ale dopiero 2 miesiące temu przeżyłam swój pierwszy raz - z moim chłopakiem, z miłości i dla niego to też był pierwszy raz (jest 2 lata ode mnie młodszy). Na początku wstydziłam się mu powiedzieć, że jestem dziewicą, ale gdy juz to zrobilam to był zachwycony, powiedział że bardzo się cieszy. Myślę, że to zależy od osoby, ale prawdziwy facet doceni fakt, że chcesz to zrobić właśnie z nim. Teraz nasz seks jest coraz lepszy, więcej eksperymentujemy. Cieszę się, że zrobiłam to z nim, jednak pierwszy raz to żadne fajerwerki, chyba że emocjonalne. Jeśli masz jakies pytania, czy chciałabys pogadać to służę pomocą i w dodatku jestem dość na świeżo.

Gość kawaler do wzięcia

Bardzo chętnie związałbym się z dziewicą, jako że sam mam małe doświadczenie w tych sprawach. Po prostu do tej pory oralne pieszczoty w 100% mi wystarczały i nie spieszyłem się po pełny pakiet 😛  Jestem zdania że bardzo fajnie byłoby się nawzajem poznawać, odkrywać wspólnie ten niesamowity, nowy świat 🙂 Wydaje mi się, że unika się w ten sposób sytuacji gdy jeden z partnerów się nudzi lub irytuje, czy pospiesza bo już by chciał więcej, takie dopasowanie poziomów zaawansowania 🙂 Oczywiście idealnie byłoby po ślubie, bo jestem z osób wierzących, ale oczywiście wiem że to teraz bardzo niepopularne... No, na pewno priorytetowe jest uczucie, po prostu miłość i by przede wszystkim czerpać przyjemność (podczas seksu) z dawania, a nie z samego brania 🙂