Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozof

Nigdy nie wyjdę za mąż.

Polecane posty

Gość Gość
Dnia 18.03.2019 o 13:36, Gość tak to wyglada napisał:

Ja dlugo chcialam miec meza, bo zylam nadzieja, moze nawet iluzja, ze zycie w malzenstwie daje kobiecie szczescie, ze mezczyzna kocha kobiete, troszczy sie o nia, szanuje i nigdy by ja nie skrzywdzil skoro kocha , ale ... rzeczywistosc jest inna i wszystkie te wyobrazenia przekresla. Wystarczy popatrzec na ilosc nieszczesliwych zon, bitych, zdradzanych, oszukiwanych, obrazanych, krzywdzonych przez mezow (a niby facet  kocha, nie?) Tacy kochajacy faceci to wyobrazenie kobiet jedynie, to tylko obraz faceta, jakiego chcialyby miec kobiety, a faceci sa zupelnie inni, nie kwestia spotkania nieodpowiedniego, to kwestia tej plci, ze faceci sa jak zwierzeta a kobiety chcialyby by byl to ktos kto ich bedzie szanowal i kochal, ale faceci nie sa zdolni do tego, taka prawda. Faceci nie kochaja kobiet, choc kobiety chca w to dalej wierzyc, faceci sa z kobietami dla ciumcinia ich tylko i wylacznie , no i zeby miec zarcie pod nos na zawolanie i nie musiec kiwnac palcem w domu, czyli dla wygodnego zycia. Kochajacy, wierny, troskliwy, uczuciowy i pomocny, dajacy wsparcie i bezpieczenstwo facet to wyobrazenie, marzenie, iluzja, nie rzeczywistosc.
Kobiety, ktore chca wierzyc i wierza w to wychodza za maz, a potem sa nieszczesliwe bo rzeczywistosc nie pokrywa sie z ich marzeniem o kochajacym trokliwym mezczyznie, z czasem dostrzegaja, ze maz nie kocha, ze nie okazuje uczuc, ze wiecznie jest niezadowolony, ze tylko obraza i poucza kobiete, ze zdradza, ze wiecznie mu zle, bo zona nie jest boginia, zaczyna ja olewac, ignorowac, juz nie zalezy mu, ma zone gdzies i zwykle malzenstwo sie konczy albo ze wzgledu na wspolny dom, kredyty i dzieci dwie osoby pozostaja ze soba, sa nieszczesliwe i mecza sie zyjac razem jak pies z kotem. Tak to wyglada w rzeczywistosci.

Te kobiety, ktore poznaly sie na facetach nie biora slubu, bo nie wierza w klamstwa facetow, ze kochaja.

W punkt. 

33 lata, 6 związków, 2x zareczona z wyznaczona data ślubu,do którego nie doszło. I nie, nie zamierzam brnac już w żadne związki. Nauczyli mnie. 

Gość Gość
Dnia 18.03.2019 o 14:12, Gość Gość napisał:

Wiele super malzenstw? A skad wiesz, bo na pierwszy rzut oka wygladaja na szczesliwe? To moga byc tylko pozory by ukryc przed innymi ze nie jest dobrze... Predzej czy pozniej prawie kazdy facet zdradza, klamie, nie szanuje zony. Nawet jak na poczatku jest cudownie to pozniej uczucia wygasaja i wychodzi szydlo z worka...

Dokładnie. 100%prawda.

5 minut temu, Gość Gość napisał:

W punkt. 

33 lata, 6 związków, 2x zareczona z wyznaczona data ślubu,do którego nie doszło. I nie, nie zamierzam brnac już w żadne związki. Nauczyli mnie. 

matko kochana, ile facetów. nic dziwnego, że Ci się już przeżarło

Gość gość
12 minut temu, brokentiger87 napisał:

😭 to nie ja

Niestety Ty😕

nie, jestem 

miła

ciepła

szczera 

serdeczna

empatyczna

potulna

ale:

kapryśna 

humorzasta

obrażalska

marzycielka

złośliwa

Gość gość

I pusta jak bęben 😏

Gość Gość

I infantylna. Dziecinna i po prostu głupia.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

I pusta jak bęben 😏

10/10😂

Gość od problemów tego typu

? ktoss tujest gupi

No przecież czasem dopiero 10praca jest fajna, a i tak nieidealna, może się zmienić. Z chłopami tak samo. Ja nie chcę być szparą-obciągarą-kucharą i nie jestem. Jeestem szczęśliwa. Faceci za to nie rozumieją, bo chcą posiadać, mieć, korzystać, być panem. Nie czują się dobrze sami, bo przez posiadanie atrakcyjnej kobiety definiują swoją zayebistość. Słabi są.

Ja bym chciała 7 idealnych mężów. Nie ma żadnego. Z bajek już jako 9latka wyrosłam. 7 krasnoludków i ja śpiąca.... Cieszę się wolnością. Nigdy nie chciałam mieć dzieci i chorób wenerycznych. Jestem szczęśliwie wolna.

Gość gość
32 minuty temu, brokentiger87 napisał:

e tam, mógłby być trochę samiec alfa, chociaż z drugiej strony ja mam naturę rozpieszczonej księżniczki trochę....

Samiec alfa nie nadaje się do związku ,to są odpady , oni nawet nie chcą związków. Mija jakiś czas i szukają następnej naiwnej.

Gość gość
12 minut temu, brokentiger87 napisał:

nie, jestem 

miła

ciepła

szczera 

serdeczna

empatyczna

potulna

ale:

kapryśna 

humorzasta

obrażalska

marzycielka

złośliwa

I 🐯💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨😲

Gość Gość

Klykciny już mam. Dzieci nie chce chociaż chce, ale nie zamierzam powoływać na świat jednostki która będzie się meczyc na tym oadole jak ja. Poza tym dziecko jest nieopłacalne. A sama ledwo koniec z końcem wiąże. 

Gość baby to śmiecie
Dnia 17.03.2019 o 14:14, Gość ggg444 napisał:

bo kobietom wmawiano całe życie i całe wieki że muszą być niewolnicą i służącą , krową rozpłodową dla jakiegoś śmiecia który nawet nigdy tego nie doceni! 

Tak powinno być. To naturalny porządek.

Gość Gość

6 czy 8 facetów w wieku 33 to dużo? Jak ja czytam ile osób tu miało po 30 partnerów seksualnych to dopiero się za głowę chwytam. I niby zdrowi są? Nie roznosza trypla. Serio? 🙄

5 minut temu, Gość Gość napisał:

6 czy 8 facetów w wieku 33 to dużo? Jak ja czytam ile osób tu miało po 30 partnerów seksualnych to dopiero się za głowę chwytam. I niby zdrowi są? Nie roznosza trypla. Serio? 🙄

nie mówię nawet o seksie. ogólnie, o obsłudze faceta

mi by się już imiona myliły i co mu ugotować

Gość wilko
38 minut temu, Gość Gość napisał:

W punkt. 

Wybierasz de.bili albo masz wymagania z kosmosu, kup se kota

Gość Gość
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

Skończ już wariatko. Za robotę byś się wzięła. Masz 30 lat na karku a zachowujesz się jak upośle. 

Gość wilko
27 minut temu, brokentiger87 napisał:

nie, jestem 

miła

ciepła

szczera 

serdeczna

empatyczna

potulna

ale:

kapryśna 

humorzasta

obrażalska

marzycielka

złośliwa

lecz się 

Gość Gość
33 minuty temu, brokentiger87 napisał:

matko kochana, ile facetów. nic dziwnego, że Ci się już przeżarło

😂

...a to serio jest sporo? 🤔 Szczerze mówiąc swego czasu  byłam załamana że tak mało i że nie korzystałam bardziej 🤔 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Dla niektórych 6 partnerów to bardzo dużo, bo są osoby ,które mają 1 przez całe życie.

Gość Gość
5 minut temu, brokentiger87 napisał:

Nigdy żadnego nie obslugiwalam.

Gość kubeł zimnej
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Klykciny już mam. Dzieci nie chce chociaż chce, ale nie zamierzam powoływać na świat jednostki która będzie się meczyc na tym oadole jak ja. Poza tym dziecko jest nieopłacalne. A sama ledwo koniec z końcem wiąże. 

Nic nie jest opłacalne, same straty. Po co żyć?

Gość Gość

wieczi Twój pms trwa już trzeci tydzień, ogarnij się...

Nudna jesteś z tym wieczowaniem. To ty się ogarnij stara babo z sianem we łbie. Jesteś żałosna. Ty i twoje tematy. Jednak ten typ mial rację pisząc że od lat tu gnijesz i masz coś z głową nie halo...

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

tzn. co ty robiłaś w tym związku? przyjmowałaś kwiaty i drinki? to faktycznie możesz nie zaprzątać sobie pamięci

w faceta trzeba wkładać serce. jak w ogród. jak w szarlotkę domową. 

zmień podejście, a podejście do tego Ci się zmieni i uporządkujesz swoje życie i swoją kobiecość.

Gość Gość
6 minut temu, Gość wilko napisał:

Wybierasz de.bili albo masz wymagania z kosmosu, kup se kota

Wybieram de'bili. I wciąż nie wiem jak to działa. Zawsze robię odsiew i zawsze trafiam tak samo fatalnie. Także twierdzę, że wszyscy są po prostu tacy sami, tylko niektóre baby są ślepe i glupie. 

Gość domino
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

dlatego każdy cie kopnął w 4 litery, żałosna kociara

Gość Gość

tzn. co ty robiłaś w tym związku? przyjmowałaś kwiaty i drinki? to faktycznie możesz nie zaprzątać sobie pamięci

zmień podejście, a podejście do tego Ci się zmieni i uporządkujesz swoje życie i swoją kobiecość.

Ty to stosujesz i zobacz jak gnijesz jelopo. Rady brokuły haha.

Gość Gość
2 minuty temu, brokentiger87 napisał:

Nie przyjmowałam niczego. Trafialam widocznie na golodvpcow lub skapcow. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość domino napisał:

dlatego każdy cie kopnął w 4 litery, żałosna kociara

To ja zrywalam. Po drugie nie na widzę kotow.