Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pfe

A co myślicie o zodiakalnych bliźniętach

Polecane posty

Gość Pfe

Tak z ciekawości 😋

Temperament, wady, zalety i takie tam

Gość Ccc

Otwartci, lubiący przygody i podróże, rodzinni, sympatyczni, mają słomiany zapał

Gość Gość

Jak to co myślimy. Najlepszy znak pośród wszystkich innych znaków pod każdym względem 🙂

10 minut temu, Gość Ccc napisał:

Otwartci, lubiący przygody i podróże, rodzinni, sympatyczni, mają słomiany zapał

Z słomianym zapałem do końca się nie zgodzę. To wszystko zależy od sytuacji... Też nie można dopasować wszystkich cech do każdego bliźniaka ponieważ każdy z nas jest odrębną jednostką.Nie ma identycznych bliźniaków zawsze czym się różnią... 

Gość gosc

Powierzchowni,kontaktowi,dowcipni,lubiacy zabawe,malo powazni,falszywi,dwulicowi.

Gość gosc

Dosyć ciekawi ale fałszywi

Gość Hhjh
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Mam koleżankę -"" bliźniak,, nigdy nie była i nie jest fałszywa - daleko jej do tego. 

Gość Lili
12 minut temu, Gość Hhjh napisał:

Mam koleżankę -"" bliźniak,, nigdy nie była i nie jest fałszywa - daleko jej do tego. 

Bardzo pomocni najlepsi przyjaciele na całe życie 💓

Gość Gosc

Puszczalscy ludzie, bujający w obłokach. Wiecznie szukają czegoś. Generalnie fałszywi, nie warci związku ludzie.

5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Puszczalscy ludzie, bujający w obłokach. Wiecznie szukają czegoś. Generalnie fałszywi, nie warci związku ludzie.

Śmieszny człowieczku co ma znak z puszczaniem się. Nie cierpię ludzi którzy wszystkich ładują w jeden worek. 

Gość Gosc

Niestety, ale dwulicowce to na pewno! Są w związku, a i tak goniliby za kimś innym, tak dla rozrywki. 

Gość vvv

kręcą i kłamią są dwulicowi i do tego chciwi za złotówką poszliby az do Hameryki

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Fałszywi? No może i na to wychodzi 

Gość parassolka
12 minut temu, Gość vvv napisał:

kręcą i kłamią są dwulicowi i do tego chciwi za złotówką poszliby az do Hameryki

dlaczego jesteś podły i piszesz nieprawdę?Jestem blizniakiem ,nie kłamię i nie znoszę kłamstwa oraz fałszu ,jestesmy własnie znakiem który nie znosi fałszu i manipulacji a pieniądze nie mają dla nas znaczenia bo jestesmy skromni ,pracowici,uczciwi ,prostolinijni i skupiamuy się na wartosciach duchowych.

Gość Gość
16 minut temu, Gość vvv napisał:

Hahaha, słuchaj prawda jest taka że kasa w życiu potrzebna. Człowiek się do niej przyzwyczaja i to jest normalne. Jeśli już coś tam ma chce mieć tyle samo a jak się da to i więcej. 

Gość parassolka
21 minut temu, Gość Gosc napisał:

Niestety, ale dwulicowce to na pewno! Są w związku, a i tak goniliby za kimś innym, tak dla rozrywki. 

serio? no popatrz a ja jestem blizniakiem i mam od 23 lat jedną i jedyną osobę ,nie potrzebuję żadnej ,,,rozrywki'''

Gość Olap
2 godziny temu, Gość Pfe napisał:

Tak z ciekawości 😋

Temperament, wady, zalety i takie tam

Facet blizniak to najgorszy material ns partnera zaraz po skorpionie. Do niegi jak juz tylko znaki powietrza, to taki pies na baby, dwulicowy, napalony, nie potrafi byc uczuciowy, jedyny plus to ma glowe do interesow  zreszta i tak bym nie chciala zadnego blizniaka

Gość parassolka
41 minut temu, Gość Gosc napisał:

puszczalscy???nigdy się nie ,,puszczałam'' 

Gość Gość

Ależ się zescie uwzieli na te bliźniaki biedne, noo, no. 

Gość Gość

Może porozmawiajmy o rybach albo o lwie 🙂 tu to jest o czym prawic, stron na kafeterii by zbraklo 🙂

Gość parassolka
25 minut temu, Gość vvv napisał:

dlaczego uzywasz nicku który nie należy do ciebie? nie znoszę takich zakłamanych ludzi jak ty,dlatego też od wczesnych godzin rannych usuwam fałszywe osoby ze swojego życia,dokonałam już selekcji na fb,po południu pora na selekcję w pracy a za tydzień selekcja na studiach.Muszą zniknąć z mojego życia wszystkie toksyczne ,zakłamane ,fałszywe ,zepsute i wulgarne osoby bo takich nie toleruję i nie dopuszczę więcej do siebie.

Gość Ccc
1 godzinę temu, Agnieszkax napisał:

Z słomianym zapałem do końca się nie zgodzę. To wszystko zależy od sytuacji... Też nie można dopasować wszystkich cech do każdego bliźniaka ponieważ każdy z nas jest odrębną jednostką.Nie ma identycznych bliźniaków zawsze czym się różnią... 

Tu masz rację oczywiście pisałam sama o sobie.

I też słomiany zapał nie do wszystkiego, ale miałam na myśli mycie muszli klozetowej akurat.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ccc napisał:

Tu masz rację oczywiście pisałam sama o sobie.

I też słomiany zapał nie do wszystkiego, ale miałam na myśli mycie muszli klozetowej akurat.

Haha, o to świnia!obstawiam! ryby 🐟 albo lew 🦁 najpewniej razem 

Gość Bingo

To typowi schizofrenicy, chora wyobraźnia, uwielbienie siebie we wszystkich wcieleniach i miłość do kasy. I raz dziewczynka raz chlopaczek aby życie miało smaczek  😉

Gość gość

bliźniki mają dwa oblicza

baby są fałszywe manipulantki

ale za to potrafią kochać, mówię o facetach

Gość parassolka
10 godzin temu, Niiisia25 napisał:

Najlepsze znaki na partnera to tzw silne znaki. Mocne. Lew, byk, skorpion. Jeśli chodzi zarówno o facetów jak i kobiety. 

akurat znaki które wymieniłaś uważam za najgorsze plus jeszcze waga 

Gość parassolka
2 godziny temu, Gość gość napisał:

bliźniki mają dwa oblicza

baby są fałszywe manipulantki

ale za to potrafią kochać, mówię o facetach

jestem zodiakalną blizniaczką i akurat manipulacji i fałszu nie znoszę !!!od razu wiem kto fałszywy kto nie

10 godzin temu, Niiisia25 napisał:

Najlepsze znaki na partnera to tzw silne znaki. Mocne. Lew, byk, skorpion. Jeśli chodzi zarówno o facetów jak i kobiety. 

akurat znaki które wymieniłaś uważam za najgorsze plus jeszcze waga 

Gość parassolka
2 godziny temu, Gość Bingo napisał:

To typowi schizofrenicy, chora wyobraźnia, uwielbienie siebie we wszystkich wcieleniach i miłość do kasy. I raz dziewczynka raz chlopaczek aby życie miało smaczek  😉

co to za brednie???nic się nie zgadza! kompletnie nic.Jaka schizofrenia?porąbało cie???Jestem blizniaczką i wielbię Boga nigdy siebie bo jestem skromna,pieniądze mi przeszkadzają w nadmiarze ,nie lubię przepychu bo to kłóci się z moją wiarą,nie znoszę materialistów i pustaków.!,mam dwie ręce i pracować też potrafię! Pieniądze są potrzebne tylko żeby się utrzymać -jesć ,żyć...wykarmić dzieci i wychować ,co ma znaczyc na koncu ten chory tekst zboczony i obleśny? fuj rzygam.Nie mierz wszystkich swoją miarą

13 godzin temu, Gość parassolka napisał:

dlaczego jesteś podły i piszesz nieprawdę?Jestem blizniakiem ,nie kłamię i nie znoszę kłamstwa oraz fałszu ,jestesmy własnie znakiem który nie znosi fałszu i manipulacji a pieniądze nie mają dla nas znaczenia bo jestesmy skromni ,pracowici,uczciwi ,prostolinijni i skupiamuy się na wartosciach duchowych.

W 100% racja , nie będę się rozpisywał bo to bez sensu . Najlepiej mierzyć Ludzi swoją miarą , ale to nie nasz problem 🤔😏

Gość Lady A

Zalety: pomysłowość,  inteligencja, tzw. wolny duch, dobry przyjaciel, oryginalność, zmysłowość itd.

Wady: roztrzepanie, przekładanie spraw na później, lenistwo, stany depresyjne itd.

To tak z własnego doświadczenia 🙂