Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truman

Zakochałem się w "wadliwej" dziewczynie!

Polecane posty

Gość Truman

Zakochałem się w dziewczynie, która ma 26 lat, ja mam 23... Ona jest po przejściach, biseksualna, bierze narkotyki i uprawia niezobowiazujacy seks przez badoo... Mam pytanie, czy powinienem starać się ją jakoś "naprawić", przekonać na inne życie, czy ona już jest tak pochłonięta przez taki styl życia, że nic nie mogę zrobić? Jestem jej kolegom, nic więcej. 

Gość nick bez avatara

Nic nie poradzisz ale możesz skorzystać...

Gość zgościa
2 minuty temu, Gość nick bez avatara napisał:

Nic nie poradzisz ale możesz skorzystać...

Jesteś gorszym psycholem od niej z tym że ona ma jeszcze szansę a ty głupi już pozostaniesz

Gość gość

Jeśli sama nie będzie chciała się naprawić to nic z tego nie wyjdzie. Ty możesz jej w tym pomóc.

Gość GOŚĆ

Nie pchaj się w to

Gość gosc

A co chcesz naprawiac? Jej orientacje seksualna? Podejscie do seksu?

Jedynym jej problemem sa narkotyki, ale nie piszesz czy wciaga kokaine czy tylko trawke pali

Gość gość

bierz jak daje ale nie myśl o niej poważnie bo nic z tego nie będzie

Gość Jasnowic s kafe

Uwaga!!!!111jedenaście

Mam wizję, będę prorokować.

8 lat później. Jesteś w związku ze swoją patologiczną wybranką. Ściga cię komornik, bo twoja miłość odbiła na ksero twój dowód kiedy spałeś i nabrała chwilówek, by mieć na narkotyki. Pracujesz na czterech etatach, by stać was było na jedzenie z biedry, wynajęcie komórki lokatorskiej w piwnicy i jej używki. Zapuściłeś włosy do pasa, bo po ostatnej wizycie u fryzjera, kiedy to fryzjerka rozmarzona patrzyła się w siną dal, rozprawiając o min#ecie w wykonaniu twojej lubej, masz traumę. Pani z warzywniaka nazywa cię "mężem mistrzyni oralu", prawdopodobnie domyślasz się o co jej chodzi. Wracasz z pracy do waszej komórki w piwnicy, a tam na starej skrzypiącej wersalce siedzi twoja żona i jej kilkunastu przypakowanych naćpanych kolegów z badoo. Po każdym takim powrocie zastanawiasz się tylko ile mogą kosztować 2 metry bieżące sznura w castoramie i czy motyw z pociągiem nie wyjdzie taniej.

Koniec wizji.

Gość Hejej
32 minuty temu, Gość Jasnowic s kafe napisał:

Uwaga!!!!111jedenaście

Mam wizję, będę prorokować.

8 lat później. Jesteś w związku ze swoją patologiczną wybranką. Ściga cię komornik, bo twoja miłość odbiła na ksero twój dowód kiedy spałeś i nabrała chwilówek, by mieć na narkotyki. Pracujesz na czterech etatach, by stać was było na jedzenie z biedry, wynajęcie komórki lokatorskiej w piwnicy i jej używki. Zapuściłeś włosy do pasa, bo po ostatnej wizycie u fryzjera, kiedy to fryzjerka rozmarzona patrzyła się w siną dal, rozprawiając o min#ecie w wykonaniu twojej lubej, masz traumę. Pani z warzywniaka nazywa cię "mężem mistrzyni oralu", prawdopodobnie domyślasz się o co jej chodzi. Wracasz z pracy do waszej komórki w piwnicy, a tam na starej skrzypiącej wersalce siedzi twoja żona i jej kilkunastu przypakowanych naćpanych kolegów z badoo. Po każdym takim powrocie zastanawiasz się tylko ile mogą kosztować 2 metry bieżące sznura w castoramie i czy motyw z pociągiem nie wyjdzie taniej.

Koniec wizji.

Najgorsze ze to co napisal ten koleś to najlagodniejsza wersja tego co Cię czeka z taka patolka, no chyba że sam jesteś takim nikim że już lepszej mieć nie będziesz 

Gość Hejej

Jak byłam młodsza to byłam idealistka i wierzyłam że takich ludzi się da naprawić ale po swoich doświadczeniach powiem jedno ,.taka jak ona to rzucić w skibe na polu i zaorać bo zniszczy życie absolutnie każdemu kto się jej dotknie  , takich ludzi się nie da naprawic, moze być chwilowa poprawa i powrót ze zdwojona siłą do tego co było za jakiś czas, nie niszcz sobie życia chyba że jesteś masochista

Gość mawsakatser

ona nawet studiow nie ma jprdl

Gość asdasd

i teraz ma 2 partnerow xd co ja mam robic

Gość niedowiary

nadal palasz uczuciem do niej autorze??

Gość Ammandaaa

Nie,tamtą tylko bzyknał a związał się z dziewczyną po studiach..ta patologiczna zaszła z Nim w ciążę ale On o tym nie wie,znam Go i całą tą historię,nie tak z Niego przyzwoity facet na jakiego się kreuje

Gość Gosc

Nigdy nie zmienisz takiej osoby.  Wpakujesz się w bagno i nic więcej. Teraz to jesteś zauroczony, a jak się zakochasz to będziesz miał dopiero problem.

Popatrz sobie, na normalne pary, gdzie nie ma nałogów i patologii. Wtedy pomyśl o tym, że z taką dziewczyną nigdy nie będziesz mógł tak żyć. 

Ludzie nie zmienią się dopóki sami, nie wyciągną wniosków. 
Twoja ewentualna pomoc, nie ma na to żadnego wpływu. 

Gość GOGLA
36 minut temu, Gość Ammandaaa napisał:

Nie,tamtą tylko bzyknał a związał się z dziewczyną po studiach..ta patologiczna zaszła z Nim w ciążę ale On o tym nie wie,znam Go i całą tą historię,nie tak z Niego przyzwoity facet na jakiego się kreuje

WYZYWASZ DZIEWCZYNE BEZ STUDIÓW OD PATOLOGII? TY SIĘ LECZ BO MASZ JAKĄŚ MANIĘ TYLKO NIE WIEM JAKĄ

Gość COOO
20 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Nigdy nie zmienisz takiej osoby.  Wpakujesz się w bagno i nic więcej. Teraz to jesteś zauroczony, a jak się zakochasz to będziesz miał dopiero problem.

Popatrz sobie, na normalne pary, gdzie nie ma nałogów i patologii. Wtedy pomyśl o tym, że z taką dziewczyną nigdy nie będziesz mógł tak żyć. 

Ludzie nie zmienią się dopóki sami, nie wyciągną wniosków. 
Twoja ewentualna pomoc, nie ma na to żadnego wpływu. 

Co to normalna para? Seks przy zgaszonym świetle i na misjonarza?

Gość Gosc
43 minuty temu, Gość COOO napisał:

Co to normalna para? Seks przy zgaszonym świetle i na misjonarza?

Nie. Normalna para to taka, w której nikt nie ćpa i nie pije w ilościach hurtowych. Para, w której ludzie rozwiązują problemy w cywilizowany sposób i są szczęśliwi. Dobrze się ze sobą bawią i nie czują się uwiązani.

Wchodzić w związek, w którym od początku musisz komuś pomagać, i go "naprawiać" nie ma żadnego sensu.