Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paranormal

Zjawiska paranormalne.

Polecane posty

Nie wiem w ktorym dziale trzeba zamiescic ten temat, ale uczuciowy czytam czasem, dlatego tutaj...

W zyciu wiekszosci z nas, zdarzyla sie sytuacja, ktorej nie mozna w racjonalny sposob wyjasnic. Mam na mysli jedna sytuacje, ktora zmienila np. wasze spojrzenie na rozne sprawy. Co to bylo, podzielcie sie.

...była taka chwila,nadal trwa..wszystko wywrócone do góry kołami...każdy dzień jest inny tylko budzę się tak samo..gdy poznam przyczynę wrócę tu.

Gość annn
20 minut temu, Już Nikt.. napisał:

...była taka chwila,nadal trwa..wszystko wywrócone do góry kołami...każdy dzień jest inny tylko budzę się tak samo..gdy poznam przyczynę wrócę tu.

Mozesz napisac cos wiecej?

2 godziny temu, Gość annn napisał:

Mozesz napisac cos wiecej?

nic więcej nie wiem..to się stało i teraz się dzieje..może to chwila..a może już tak będzie .. wywrócone kołami do góry...

3 godziny temu, paranormal napisał:

Nie wiem w ktorym dziale trzeba zamiescic ten temat, ale uczuciowy czytam czasem, dlatego tutaj...

W zyciu wiekszosci z nas, zdarzyla sie sytuacja, ktorej nie mozna w racjonalny sposob wyjasnic. Mam na mysli jedna sytuacje, ktora zmienila np. wasze spojrzenie na rozne sprawy. Co to bylo, podzielcie sie.

Wszystko da się wyjaśnić w sposób racjonalny.

Gość Gosc

Czy umarly ukochany mnie widzi ?

Gość Slowo Boze

Czy umarly ukochany mnie widzi ?

UMARLI SPIA I CZEKAJA NA SAD

„A wielu z tych, którzy śpią w prochu ziemi, obudzą się, jedni do żywota wiecznego, a drudzy na hańbę i wieczne potępienie.” Dn 12,2 

Gość Slowo Boze

„Gdy tedy wejdziesz do ziemi, którą Pan, Bóg twój, ci daje, nie naucz się czynić obrzydliwości tych ludów; niech nie znajdzie się u ciebie taki, który przeprowadza swego syna czy swoją córkę przez ogień, ani wróżbita, ani wieszczbiarz, ani guślarz, ani czarodziej, ani zaklinacz, ani wywoływacz duchów, ani znachor, ani wzywający zmarłych; gdyż obrzydliwością dla Pana jest każdy, kto to czyni…” 5 Moj 18,9-12

Gość Slowo Boze

„A jeżeli mężczyzna albo kobieta będą wywoływać duchy lub wróżyć, to poniosą śmierć.” 3 Moj 20,27 (BW). „A gdy wam będą mówić: Radźcie się wywoływaczy duchów i czarowników, którzy szepcą i mruczą, to powiedzcie: Czy lud nie ma się radzić swojego Boga?” Iz 8,19