Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bólizranienie

Zostawił mnie wczoraj z dnia na dzień dla innej

Polecane posty

Gość Bólizranienie

A ja zamiast wyzwisk życzyłam im szczęścia i pozwoliłam mu odejść. Po prostu odeszłam i odwróciłam się na pięcie po tym jak on powiedział, że ma inną i odchodzi do niej po 5 latach małżeństwa. Życzyłam im szczęścia i poszłam, aby on nie widział moich łez i prawdziwej reakcji na te słowa. Niech sobie myśli, że mnie to nie zabolało i że nie przejęłam się tym. Niech sobie myśli, że jestem ponad to. Chociaż tak na prawdę to boli mocno i od wczoraj płaczę i cierpię mocno 😕

Gość Mordheim
2 minuty temu, Gość Bólizranienie napisał:

A ja zamiast wyzwisk życzyłam im szczęścia i pozwoliłam mu odejść. Po prostu odeszłam i odwróciłam się na pięcie po tym jak on powiedział, że ma inną i odchodzi do niej po 5 latach małżeństwa. Życzyłam im szczęścia i poszłam, aby on nie widział moich łez i prawdziwej reakcji na te słowa. Niech sobie myśli, że mnie to nie zabolało i że nie przejęłam się tym. Niech sobie myśli, że jestem ponad to. Chociaż tak na prawdę to boli mocno i od wczoraj płaczę i cierpię mocno 😕

Macie dzieci ? Ile lat? Bo jak pierwszy związek to wiele tłumaczy.

Gość Przykro

Współczuję z całego serca

Gość Bolizranienie

Mamy dwójkę dzieci roczne bliźniaczki, ale poradzimy sobie bez niego. Na początku będzie trudno, ale z czasem się przyzwyczaję do tej sytuacji i będę sobie dawała radę jak zawsze. Alimenty ma płacić na dzieci, a z resztą sobie poradzę sama 😕

Gość ciesz się nie płacz
14 godzin temu, Gość Bólizranienie napisał:

ciesz się że poszedł, bo po co ci ktoś taki? po co płakać bo odszedł??? nie kumam jednak kobiet

Gość dałaś plame
5 minut temu, Gość Bolizranienie napisał:

Mamy dwójkę dzieci roczne bliźniaczki, ale poradzimy sobie bez niego. Na początku będzie trudno, ale z czasem się przyzwyczaję do tej sytuacji i będę sobie dawała radę jak zawsze. Alimenty ma płacić na dzieci, a z resztą sobie poradzę sama 😕

nie dawałaś mu dvpy a inna mu zaoferowała więc o co pretensja? że głodny do lodówki zagląda?

Gość Gosc

Przykro mi autorko. Zycze ci duzo sily i mam nadzieje ze jeszcze bedziesz szczesliwa i znajdziesz PRAWDZIWA milosc. Powodzenia 

Gość Bolizranienie
8 godzin temu, Gość dałaś plame napisał:

nie dawałaś mu dvpy a inna mu zaoferowała więc o co pretensja? że głodny do lodówki zagląda?

Skąd pomysł, że nie dawałam? Akurat z tym nie było problemu, bo też lubię seks i różne zabawy 🙂

Gość Super Żona

Autorko i jak mąż odzywał się po wczorajszej "rozmowie"? Jak się czujesz, spał już u niej czy normalnie u was w domu. Mając roczne bliźniaki ciekawi mnie jak długo ma on ten romans

Gość Bolizranienie

On już po tej rozmowie spakował się i poszedł. Nie wiem, czy do niej,  czy nie. Nie interesuje mnie to. Tylko dzieci mnie interesują i wyłącznie one w tej chwili. On jest wolnym człowiekiem i niech robi co chce skoro podjął taką decyzję. Ja muszę być silna dla dzieci. Nie mogę się teraz rozkleic i przeżywać tego zbyt długo. 

Gość Mordheim
4 minuty temu, Gość Bolizranienie napisał:

On już po tej rozmowie spakował się i poszedł. Nie wiem, czy do niej,  czy nie. Nie interesuje mnie to. Tylko dzieci mnie interesują i wyłącznie one w tej chwili. On jest wolnym człowiekiem i niech robi co chce skoro podjął taką decyzję. Ja muszę być silna dla dzieci. Nie mogę się teraz rozkleic i przeżywać tego zbyt długo. 

Dokładnie mnie też kiedyś zostawiła jedna franca dla takiego capa, a teraz to jej nawet współczuje. Dźwigniesz się z tego.

Gość Super Żona

Wszystko będzie dobrze! Wiem że łatwo tak napisać ale musisz się trzymać! Jestem ciekawa kiedy odezwie się do ciebie przecież trzeba usiąść porozmawiać omówić wszystko tzn mieszkanie alimenty spotkania z dziećmi itp

Gość Mordheim
1 minutę temu, Gość Super Żona napisał:

Wszystko będzie dobrze! Wiem że łatwo tak napisać ale musisz się trzymać! Jestem ciekawa kiedy odezwie się do ciebie przecież trzeba usiąść porozmawiać omówić wszystko tzn mieszkanie alimenty spotkania z dziećmi itp

Żeby się nie okazało, że jak goguś wszystko przemyśli zrobi listę zysków i strat to wróci z podkulonym ogonem, znam taką sytuację, nawet żona mu pomagała pozew rozwodowy pisać, a potem się rozmyślił.

Gość działaj szybko

Idź do prawnika oprócz alimenty na dzieci alimenty z orzeczeniem o jego winie

Gość Gość Dor
12 godzin temu, Gość dałaś plame napisał:

Jak komuś tylko na dupie zależy , to zamiast się żenić powinien całe życie do prostytutki latać .