Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judith9595

Gdy facet mówi ,,daj mi spokój"

Polecane posty

Gość Judith9595

Witam!

Od 4 lat jestem w związku z facetem z którym widuję się zawsze w weekendy, ponieważ on pracuje w innym mieście a ja studiuję w innym. Od bardzo długiego czasu zauważyłam że mój partner nie ma zbytniej chęci ze mną pisać i rozmawiać przez telefon. Jak się widzimy wszystko jest w porządku i pięknie, ale w tygodniu zawsze gdy piszemy, on odpisuje zdawkowo, i krótkimi wiadomościami po bardzo długim czasie. On wymawia się tym że jest zmęczony po pracy i ciągle coś robi. Ostatnie dwa razy jak pisałam do niego dosyć dużo, on naturalnie odpisywał bez zaangażowania, a na koniec jak go o coś poprosiłam, czy np do mnie zadzwoni, lub za drugim razem o opinię na jakiś temat on odpisywał mi ,,Daj mi spokój, nie mam siły", ,,Daj mi spokój, jestem zmęczony". Wiele razy już gadałam z nim na temat tego nieodzywania się w tygodniu i przynosiło skutek na naprawdę krótki okres czasu? Co mam zrobić? Tłumaczenie mu nic nie daje, a nieodpisywanie i nieodbieranie telefonów od niego wydaje mi się niedojrzałe, ale nie mam kompletnie pomysłu, co mi radzicie?

Gość gość powiem tak

kobieto, nie widzisz, ze zameczasz faceta swoim gadaniem?

😄

Gość Judith9595

Ale chyba od czegoś tego faceta mam, a on się kompletnie nie stara już

Gość karramba345

Juz tu pisalas i dalej sie nic nie zmienilo? Po co ci taki ktos w twoim zyciu? Znajdz na miejscu chlopaka z ktorym bedziesz na codzien i ktory bedzie teknil juz po paru godzinach, a nie takiego ktoremj sie nawet nie chce z toba pisac. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Judith9595 napisał:

Ale chyba od czegoś tego faceta mam, a on się kompletnie nie stara już

nie dziwię się Tobie ale moim zdaniem facetowi przestało juz zalezec i Cię zbywa, przestań do niego się odzywać i zobacz co dalej mało tego jak bedzie chciał tyłka to powiedz mu że nie masz czasu, wiele się wtedy wyjaśni:)

Gość gość
12 minut temu, Gość karramba345 napisał:

Juz tu pisalas i dalej sie nic nie zmienilo? Po co ci taki ktos w twoim zyciu? Znajdz na miejscu chlopaka z ktorym bedziesz na codzien i ktory bedzie teknil juz po paru godzinach, a nie takiego ktoremj sie nawet nie chce z toba pisac. 

teraz robi takie numery to jak z takim typem przeżyć np całe życie?

Gość gość)

Ja Ci radzę daj mu spokój. Macie kompletnie inne oczekiwania i stąd nieporozumienia. Facet jasno mówi: jestem zmęczony, itd. Nie rozumiesz tego więc daj mu spokój, po prostu. A nie osaczasz.  😕

Gość Judith9595

Nie pisałam jeszcze tu nigdy na ten temat 😛 Mam go też olewać tak jak on mnie? Przecież ta relacja wtedy umrze śmiercią naturalną

Gość Malutka
7 godzin temu, Gość Judith9595 napisał:

Nie pisałam jeszcze tu nigdy na ten temat 😛 Mam go też olewać tak jak on mnie? Przecież ta relacja wtedy umrze śmiercią naturalną

No wlasnie masz go olewac tak samo a skoro relacja umrze to chyba dobrze ze sie przekonasz od razu ze on Cie nie kocha i ma Cie w d...e- bedziesz miala czarno na bialym jak mu ,,zalezy". Czesto faceci sie przyblizaja i sie staraja wlasnie gdy sie oddalamy, dystansujemy, gdy czuka ze moga nas stracic. Tak juz maja. Widze ze malo wiesz o facetach...

8 godzin temu, Gość Malutka napisał:

No wlasnie masz go olewac tak samo a skoro relacja umrze to chyba dobrze ze sie przekonasz od razu ze on Cie nie kocha i ma Cie w d...e- bedziesz miala czarno na bialym jak mu ,,zalezy". Czesto faceci sie przyblizaja i sie staraja wlasnie gdy sie oddalamy, dystansujemy, gdy czuka ze moga nas stracic. Tak juz maja. Widze ze malo wiesz o facetach...

Relacji nie utrzymuje się przez pisanie SMSów.

Gość Milka

Spróbuj go olewać przez pewien czas, a jak nie podziała to przestań się z nim spotykać w weekendy, zobaczymy jak zareaguje

Gość Gość7

Prawdopodobnie w tym drugim mieście prowadzi drugie życie, ma drugą kobietę i trudno mu przy niej pisać smsy czy dzwonić. Zaproponuj że poszukasz oracy w tym mieście i zobaczysz.