Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie fair

Dlaczego mnie spotkało takie nieszczęście !!! Świat jest niesprawiedliwy

Polecane posty

Gość Nie fair

Mam 28 lat jestem prawiczkiem. Ostatnio poznałem fajną dziewczynę (tak mi się przynajmniej wydawało). Wygląd powyżej przeciętnej i mieliśmy podobne pasje i świetnie się dogadywaliśmy. Dzisiaj jednak wszystko się skończyło. Okazało się, że moja dziewczyna tak naprawdę jest facetem !!! Był to jakiś pedał co zmienił płeć !!! I jeszcze mi mówi jakieś głupoty, że był kobietą uwięzioną w męskim ciele i postanowił zmienić płeć. Tydzień temu nakłaniał mnie bym sobie pomalował paznokcie i kupił jakieś ciasne spodnie te pedalskie - myślałem na początku że to był tylko żart (wtedy jeszcze myślałem,że to dziewczyna i po prostu żartuje sobie w taki sposób).  To nie był, jednak żart... Mam dość tego, miałem nadzieję, że w końcu odnajdę szczęście w życiu,a tu lipa. Los znowu zaśmiał mi się w twarz tym razem bardzo okrutnie. Żadna mnie nie chce i jeszcze ja głupi się w jakimś przebierańcu podkochiwałem. Niech będzie przeklęta ta plaga zwana jako lgbt !!!

Gość Gość

Ha! Pedały

Gość Pff

Kiedyś myślałem, że to są pojedyncze przypadki, ale tego jest pełno teraz niestety. Czasem nawet ciężko odróżnić takie dziwadło od zwykłej dziewczyny.