Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena

Ciągle nawiązuje do seksu

Polecane posty

Gość Marlena

Nowo poznany facet bardzo często nawiązuje do seksu. Cokolwiek powiem, on odpowiada z podtekstem. Często nie jest to delikatny sposób. Czasem nawet zastanawiam się, jakim cudem znalazł podtekst do jakiejś tam sytuacji, którą przedstawiłam. Dodatkowo mam lekkie podejrzenia, że jednak jest ktoś w jego życiu. Czy facet mający kobietę może aż tak często nawiązywać do seksu? Twierdzi, że chce stabilizacji. 

Gość gosc

dupek jakis. mnie to wnerwia jak taki, co jest niby wielce romantyczny i chce stabilizacji robi ciagle jakies aluzje 😛 przedstawia sie jako taki dupek szukajacy laski na jedna noc.

Gość Marlena

Powtarza że jest rodzinny,chce stabilizacji itp, ale non stop nawiązuje do seksu. Jego aluzje są niesmaczne. Unika weekendów, mówi, że nie ma czasu, że pracuje. Mam wrażenie, że z kimś się spotyka, ale skąd tyle aluzji? 

Gość do przodu

Faceci którzy kogoś mają bardzo często nawiązują do seksu,nie ma w tym nic nadzwyczajnego

Gość Ola

Nie dramatyzuj. Ja ostatni miesiąc poświęciłem facetowi któremu można było usiąść tynkiem na oczy i by nawet tego nie zauważył, a na koniec jeszcze stwierdził, że on woli zwiazek bez sexu. Takiego byś chciała? 

Gość Gość

No raczej