Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaNieWiem

Pisanie ze znajomą?

Polecane posty

Gość SamaNieWiem

Mamy z mężem parę znajomych, są zaręczeni. Mąż tą dziewczynę zna dużo dłużej niż ja bo kiedyś byli sąsiadami. I się okazało że jak mąż wyjeżdża do pracy to piszą codziennie. Niby pierdoły, ale często to on zaczyna, życzy jej miłego dnia np. albo miłych snów... I ogólnie dużo piszą ze sobą. Niby nie ma się do czego przyczepić ale jednak nie do końca mi się to podoba. Za często i z jego inicjatywy zwykle. 

Co z tym zrobić?

Gość Kasia

Pogonić babę 

Gość SamaNieWiem

Tzn co zrobić to wiem 😉 zastanawiałam się tylko czy to już coś czy jeszcze wciąż nic... Wiem o tym od poprzedniego jego powrotu, teraz jak wrócił Messenger czysty, tzn z kumplami rozmów nie ruszył, a z nią została tylko krótka wymiana wiadomości z dnia sprzed powrotu. A ostatnio pisali codziennie, więc myślę że teraz usunął

Gość Gość

Kręci z nią i tyle. Z Tobą nie może pisać w tym czasie? Piękne związki. Aż się sràc chce 🤣

Gość SamaNieWiem

Ze mną też pisze 😂 ostatnio jak to czytałam to naprawdę nic takiego tam nie znalazłam co bym mogła mu wytknąć. 

No może poza tymi miłymi snami... ale mój to nie zna umiaru😒 ani granic😒 najbardziej martwi mnie ten częsty kontakt i w sumie też do końca to nie wiem czy kiedyś między nimi do czegoś nie doszło

Gość Gość
30 minut temu, Gość SamaNieWiem napisał:

nic takiego tam nie znalazłam

Znalazłaś WIADOMOSCI, czego ci wiecej potrzeba idi.ot.ko..

Gość Gość
36 minut temu, Gość SamaNieWiem napisał:

ale mój to nie zna umiaru😒 ani granic😒

Oooo to jak juz włozy w nią kut.a.sa to zawsze będziesz mogla sobie wytlumaczyc, ze po prostu nie zna granic 😄

Nie martw sie, jakbys to ty pisala z innym typem to nagle by sie okazalo, ze twoj mężuś swietnie zna granice 😄

Gość SamaNieWiem
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Znalazłaś WIADOMOSCI, czego ci wiecej potrzeba idi.ot.ko..

Wiesz co, pisanie nawet z kobietą raz na jakiś czas to nic złego, bez przesady. Ale tu wygląda to inaczej, staram się nie być idio/tką😂 ale wolę się upewnić że mam się czego czepiać 😉

21 minut temu, Gość Gość napisał:

Oooo to jak juz włozy w nią kut.a.sa to zawsze będziesz mogla sobie wytlumaczyc, ze po prostu nie zna granic 😄

Nie martw sie, jakbys to ty pisala z innym typem to nagle by sie okazalo, ze twoj mężuś swietnie zna granice 😄

Tu granice zna, ale uważa, że sama rozmowa to nic takiego. I nie łapie momentu kiedy przegina😒 

Zdrady raczej się nie boję, ale raczej tego, że z czasem te rozmowy mogą doprowadzić do wniosku Rany, ale ona super, a potem to już tylko krok.

Za 2 dni wyjeżdża, zobaczymy co będzie, czy uda mi się coś sprawdzić.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość SamaNieWiem napisał:

Tzn co zrobić to wiem 😉 zastanawiałam się tylko czy to już coś czy jeszcze wciąż nic... Wiem o tym od poprzedniego jego powrotu, teraz jak wrócił Messenger czysty, tzn z kumplami rozmów nie ruszył, a z nią została tylko krótka wymiana wiadomości z dnia sprzed powrotu. A ostatnio pisali codziennie, więc myślę że teraz usunął

Haha usunał bo ma cos do ukrycia...Pokazuje Ci tylko wybiorczo, te ,,bezpieczne" wiadomosci, bardziej neutralne a te bardziej pikantne kasuje. Kolezanka taaaa...

Gość SamaNieWiem
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Haha usunał bo ma cos do ukrycia...Pokazuje Ci tylko wybiorczo, te ,,bezpieczne" wiadomosci, bardziej neutralne a te bardziej pikantne kasuje. Kolezanka taaaa...

Dla niego lepiej żeby nie miał.. znam ją dobrze, a raczej dużo o niej wiem, ale nie miałam okazji poznać jej jako człowieka w konkretnych sytuacjach. Ogólnie to ją lubię. No i ma narzeczonego. Problem w tym że mąż jest jaki jest. Jest naprawdę super facetem. Ma dużo cech pożądanych przez inne kobiety. Z jednej strony super a z drugiej w...ia mnie to, bo jest miły, uprzejmy, pomocny, a mnie po 10 latach traktuje ciągle jak księżniczkę i to niestety widać.