Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witajcie jestem normalna szanuje się nie obchodzą mnie te seksy ale informacja do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

mam męża i pokazuje swoje cycuszki za pieniądze?godzina patrzenia i podziwiania moich cycuszek za 50złza godzinę patrzenia  tylko to podziwianie na wstępie seksy mnie nie obchodzą szanuje się i bez zboczeństw samo patrzenie i podziwianie mam na imie ewa 29lat podlasie  kto chętny bez jakieś zamairu seksu tylkko patrzeć z miłością nie z pożądania to taki ?

Gość gość

piszcie mężczyźni mam bardzo śliczne cycuszki ;)

Gość Gosciowa

To nie widziałaś mojego biustu..przebija Twój.. a mój widzą tylko wybrani za darmo...bo..mężczyzni których kocham..a falujacy pod ubraniem podziwiaja inni..Pa

Gość gość

żaden chętny? to idź za pieniądze będziesz miała dużo pieniedzy ja już śpię na pieniądzach chcem przez internet bo na żywo każdy mnie widział więc już szukam nowych klientów tobie radzę korzystaj z życia pokaż im cycuszki za pieniądze za darmo sie nie oplaca jak amsz sliczne to dostanie więcej ode mnie ;) jak jets lato latam goła z biustem to wszyscy na mnie patrzą na moje cycuuszki ty też lataj goła