Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orfeo

Gdyby temu nauczycielowi to przeszkadzało to by o tym ze mną porozmawiał, prawda?

Polecane posty

Kręci mnie jeden nauczyciel no i się w niego wgapiam na lekcjach jak ciele w malowane wrota xd Bawię się włosami, rumienie się tak, że wyglądam jak dorodna piwonia, mam rozszerzone źrenice... Z innymi rozmawia na luzie, żartuje z innymi ale jak przychodzi co do mnie to jest taki jakiś małomówny, spięty, zestresowany czy coś xd Raz go przyłapałam że się we mnie wpatruje no i nie zwraca mi uwagi jak coś odwalam ja jego lekcji, wręcz można powiedzieć że go to bawi, bo próbuje ukryć uśmiech... nie wiem czy to moja osoba go tak stresuje czy mój stres na jego osobę go stresuje bo ja nie wiem... Staram się nienadinterpretować jego zachowań ale jest trudno... No ale gdyby mu te oznaki mojego zainteresowania jego osobą przeszkadzały to porozmawiałby ze mną i wytłumaczyłby mi że go to krępuje i mam przestać, no nie? A on tym czasem nic nie robi...

Gość mirek

może  bardzo ci sie podoba, facet dojrzały nauczyciel może sie podobać i to często,  ale to mija nie zawracaj sobie tym głowy 😛