Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany25LAT

Stare dupy łapie jakaś dziwna ambicja wobec młodych mężczyzn!

Polecane posty

Gość Zdegustowany25LAT

Ja zauważyłem, że jak wkroczyłem w wiek m.w. 20+ lat to nagle gruba większość 40. stek zaczyna łapać jakaś ambicja wobec mnie ; D I usilnie mi mówią "cześć" a ja do nich "dzień dobry". Taki ze mnie cham i mizogin : ) haha. Nie znam cię typiaro i nie chcę się z tobą spoufalać. Chyba chcą się czuć młodziej... 

Gość Lilks

Ja zauważyłam, ze rozumem to Ty nie grzeszysz chłopczyku 

Gość Gość

Po prostu traktują cie jak dziecko i tyle a ty sobie wmawiasz że jesteś zajebiste ciacho i każda chce Cię wyroochac. 

Gość Zdegustowany25LAT

A dla młodych piczek jestem jak powietrze. Niewidzialny 😄 Rozumiem, że młodym nie jestem potrzebny, żeby pdtrzymać kulejące ego przy życiu.

Gość Monika

Pewnie mlodo wygladasz (jak dziecko) wiec mowia "czesc", a to ze Ty mowisz "dzien dobry" to prawidlowo, bo czesc by nie wypadalo :)

Gość Zdegustowany25LAT
3 minuty temu, Gość Lilks napisał:

Ja zauważyłam, ze rozumem to Ty nie grzeszysz chłopczyku 

Nie to stare nie grzeszą rozumem i godnością : D Szukać w wieku swoim 40+ a nie za młodych się zabierać i swoją samoocenę podbijać. : D 

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Po prostu traktują cie jak dziecko i tyle a ty sobie wmawiasz że jesteś zajebiste ciacho i każda chce Cię wyroochac. 

To dziwne, bo jak byłem młodszy to traktowały mnie nijak. : D A teraz ambicja załapała. Żenada. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

A dla młodych piczek jestem jak powietrze. Niewidzialny 😄 Rozumiem, że młodym nie jestem potrzebny, żeby pdtrzymać kulejące ego przy życiu.

Ty zaś swoje młodzieńcze ego leczysz rzekomym braniem u milfow choć usilnie temu zaprzeczasz. 

Gość Zdegustowany25LAT
1 minutę temu, Gość Monika napisał:

Pewnie mlodo wygladasz (jak dziecko) wiec mowia "czesc", a to ze Ty mowisz "dzien dobry" to prawidlowo, bo czesc by nie wypadalo 🙂

Młodo nie. Mam zarost na szyi, więc wyglądam na swój wiek. 

Gość Zdegustowany25LAT
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ty zaś swoje młodzieńcze ego leczysz rzekomym braniem u milfow choć usilnie temu zaprzeczasz. 

Czytaj ze zrozumieniem. Wyraźnie napisałem, że nie muszą być chętne, ale ego sobie reperują - to na pewno ; ) 

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

Ja zauważyłem, że jak wkroczyłem w wiek m.w. 20+ lat to nagle gruba większość 40. stek zaczyna łapać jakaś ambicja wobec mnie ; D I usilnie mi mówią "cześć" a ja do nich "dzień dobry". Taki ze mnie cham i mizogin : ) haha. Nie znam cię typiaro i nie chcę się z tobą spoufalać. Chyba chcą się czuć młodziej... 

Jeżeli byłbyś godny uwagi dla nich i traktowały Cię na równi ze sobą, to powiedziałyby dzień dobry a tak po prostu cześć, taki młody chłopiec który z szacunkiem mówi im dzień dobry. To miłe co robisz. Ucz się, ucz, dobrych manier 😄

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

Czytaj ze zrozumieniem. Wyraźnie napisałem, że nie muszą być chętne, ale ego sobie reperują - to na pewno ; ) 

Ty także zacznij. 

Gość Monika
3 minuty temu, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

Młodo nie. Mam zarost na szyi, więc wyglądam na swój wiek. 

:D

no, ale mlodo dla nich :)

Gość Zdegustowany25LAT
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jeżeli byłbyś godny uwagi dla nich i traktowały Cię na równi ze sobą, to powiedziałyby dzień dobry a tak po prostu cześć, taki młody chłopiec który z szacunkiem mówi im dzień dobry. To miłe co robisz. Ucz się, ucz, dobrych manier 😄

No dobrych manier to ja się oduczyłem : D I to w gruncie rzeczy przez roszczeniowe zachowanie kobiet; ) Więc widzisz, że to żadna nauka. 

Nie, one nie chcą być traktowane na swój wiek. Bo po strasznych znieważąjącym "dzień dobry" czują się staro. Taki ktoś przypadkowy jak ja nie może być powodem kiepskich uczuć u takiej; ) Ale moja odpowiedź już tak.

Gość Telka

Prostak i cham z Ciebie autorze . Musisz byc przy tym brzydalem, skoro nie interesują się Tobą rowiesniczki .Zakompleksiony, słaby chłoptaś pompujacy swoje ego wyimaginowanym zaintersowaniem dojrzałych kobiet .

Gość Zdegustowany25LAT
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty także zacznij. 

Więc ty przyświeć przykładem skoro jako pierwszy/a zacząłeś/aś odpoiadać... ; )

Gość Zdegustowany25LAT
3 minuty temu, Gość Telka napisał:

Prostak i cham z Ciebie autorze . Musisz byc przy tym brzydalem, skoro nie interesują się Tobą rowiesniczki .Zakompleksiony, słaby chłoptaś pompujacy swoje ego wyimaginowanym zaintersowaniem dojrzałych kobiet .

Nie, to z kobiecego rodzaju jest cham i prostak : D Nie będę czyjąkolwiek ścierą do podłogi. Mam nadzieję, że rozumiesz alegorię. Pomyśl jak zakompleksione są 40-chy skoro chcą przychylności od randomowych facetów.

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

No dobrych manier to ja się oduczyłem : D I to w gruncie rzeczy przez roszczeniowe zachowanie kobiet; ) Więc widzisz, że to żadna nauka. 

Nie, one nie chcą być traktowane na swój wiek. Bo po strasznych znieważąjącym "dzień dobry" czują się staro. Taki ktoś przypadkowy jak ja nie może być powodem kiepskich uczuć u takiej; ) Ale moja odpowiedź już tak.

Mam taka samą sytuację, na schodach mijam się z młodszym od siebie facetem. On mi dzień dobry a ja mu cześć 🤣 ale zapewniam Cię, że mam go głęboko w nosie. Myślisz, że myśli o mnie to samo co Ty? A to dobre 😂😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

Nie, to z kobiecego rodzaju jest cham i prostak : D Nie będę czyjąkolwiek ścierą do podłogi. Mam nadzieję, że rozumiesz alegorię. Pomyśl jak zakompleksione są 40-chy skoro chcą przychylności od randomowych facetów.

Zejdź na ziemię szczawiu i sobie nie dodawaj. Dla starej dupy możesz być synem więc cie traktują poblazliwie a ty się podniecasz. 

Gość Zdegustowany25LAT
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Mam taka samą sytuację, na schodach mijam się z młodszym od siebie facetem. On mi dzień dobry a ja mu cześć 🤣 ale zapewniam Cię, że mam go głęboko w nosie. Myślisz, że myśli o mnie to samo co Ty? A to dobre 😂😂

Po co mówisz cześć nieznanemu facetowi? Zaburzasz w ten sposób hierarchię, która opiera się m.in. na wieku.

Gość Zdegustowany25LAT
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zejdź na ziemię szczawiu i sobie nie dodawaj. Dla starej dupy możesz być synem więc cie traktują poblazliwie a ty się podniecasz. 

Nie podpalaj się tak : ) Jakby ... nie miała czegoś w głowie, toby jej to latało. A nie było kwestią żywota i śmierci. :DDD 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

Nie podpalaj się tak : ) Jakby ... nie miała czegoś w głowie, toby jej to latało. A nie było kwestią żywota i śmierci. :DDD 

Gowniarz nie jest w stanie mnie podpalić nawet litrem benzyny. 

Gość szaarrriiikkkk

Zdegustowany ,a ty po ulicy tez chodzisz czy tylko po klatce schodowej biegasz?...

W pociagu relacji Przemysl-Szczecin to bys chyba zwariowal...hehe

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

Po co mówisz cześć nieznanemu facetowi? Zaburzasz w ten sposób hierarchię, która opiera się m.in. na wieku.

😄 To nie tak. Raczej on poczuł jakiś chyba respekt. Facet nie jest mi nieznany, kiedyś odpowiadał cześć, odkąd wyszłam za mąż mówi dzień dobry. Raczej dobrze o nim to świadczy ale zapewniam Cię, że ja mówiąc mu cześć nie mam zamiaru się jakoś dowartościować. To śmieszne.

Gość Zdegustowany25LAT
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Gowniarz nie jest w stanie mnie podpalić nawet litrem benzyny. 

Jak widać jest i to bardzo dobrze : D 

Gość Zdegustowany25LAT
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

😄 To nie tak. Raczej on poczuł jakiś chyba respekt. Facet nie jest mi nieznany, kiedyś odpowiadał cześć, odkąd wyszłam za mąż mówi dzień dobry. Raczej dobrze o nim to świadczy ale zapewniam Cię, że ja mówiąc mu cześć nie mam zamiaru się jakoś dowartościować. To śmieszne.

W każdym razie słabe jest spoufalanie się ze sobą : ) Nie ważne w jakim wieku i jaka płeć. 

Gość Dojrzały
42 minuty temu, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

Następny gówniarz-masyurbant marzący o poniżeniu kobiety 40+

Gość Dragon M

😄

Gość Gość

Zamiast się niesmaczyc powinieneś wiedzieć że na starej piczy młody chúj ćwiczy.

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

W każdym razie słabe jest spoufalanie się ze sobą : ) Nie ważne w jakim wieku i jaka płeć. 

Mogłabym się z Tobą zgodzić ale weź pod uwagę, że kiedyś normalnie ze sobą rozmawialiśmy na zasadzie sąsiedzkiej. Mimo, że trochę jestem starsza od niego. W niczym to nie przeszkadzało, przecież nie patrzyłam na niego jak na jakiegoś potencjalnego młodszego faceta. Takie zwykłe sąsiedzkie gadki i to cześć przy natknięciu się na siebie było normalne. W tej chwili z mojej strony to już jest taki odruch. Cześć jest na porządku dziennym, sprawa normalna raczej, tutaj to on zmienił front. Kiedyś się zastanawiałam dlaczego, potem doszłam do wniosku który Ci napisałam. Po prostu z szacunku do tego, że jestem mężatką postanowił korzystać ze zwrotu dzień dobry.

Spoufalanie? Nie sądzę 🙂

Gość Zdegustowany25LAT
3 minuty temu, Argen napisał:

Do mnie też starsze kobiety mówią cześć, ale tylko te które mnie znają, a ja odpowiadam „dzień dobry” i już. Obce nie.

Autorowi radzę - przestań to rozkminiać, szkoda życia 😄

Wiem. Nie mam zamiaru rozkminiać 😄 Dla mnie to jest dziwne, jak kobieta 20 lat starsza mówi do mnie cześć. I koniec kropka.