Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany25LAT

Stare dupy łapie jakaś dziwna ambicja wobec młodych mężczyzn!

Polecane posty

Gość Gość

To dlaczego nie zareagowales stanowczo mówiąc że nie życzysz sobie spoufalania tylko zalisz się obcym po fakcie? Pewnie języka w gębie ci zabrakło a tutaj się popisujesz. 

Gość Człowiek nikt
2 minuty temu, Gość Zdegustowany25LAT napisał:

Wiem. Nie mam zamiaru rozkminiać 😄 Dla mnie to jest dziwne, jak kobieta 20 lat starsza mówi do mnie cześć. I koniec kropka. 

Mnie to nie dziwi. 

Gość Zdegustowany25LAT
5 minut temu, Gość Gość napisał:

To dlaczego nie zareagowales stanowczo mówiąc że nie życzysz sobie spoufalania tylko zalisz się obcym po fakcie? Pewnie języka w gębie ci zabrakło a tutaj się popisujesz. 

Bo mi to lotto w reczywistości; ) Temat założyłem na podstawie innego (przypomniał mi o tym: ) W realu myślę sobie: " co za desperatka" Tyle. : ) Kręcenie gów..o burzy o takie coś? Niewarte czasu i energii. 

I tak, jest spoufalaniem bo chcę się przejść na bliższą stopę. A nie każdy może sobie tego życzyć. Szczególnie, że kontekst żaden. 

Gość szaarrriiikkk

Tu gdze teraz jestem mowimy sobie wszyscy Hallo...

No i po temacie...

Sik!

Idz spac i mecz konia pod koldra...

Chcesz zarabiac to napisz cos z sensem,a nie od babci kredensem,tez ci mowila czesc...

Gość Zdegustowany25LAT
19 minut temu, Gość szaarrriiikkk napisał:

Tu gdze teraz jestem mowimy sobie wszyscy Hallo...

No i po temacie...

Sik!

Idz spac i mecz konia pod koldra...

Chcesz zarabiac to napisz cos z sensem,a nie od babci kredensem,tez ci mowila czesc...

Gadasz od rzeczy :  D Co ma 'walenie konia' do zdesperowanych 40-stek? 

Gość szaarrriiikkk

Ty meczysz,bo jakbys zwalil to bylby spokuj...uspokuj sie...hehe

Czterdziestek jest tyle co trzydziestek...gwarantuje

Gość zauruz
Dnia 22.03.2019 o 22:31, Gość Gość napisał:

Gowniarz nie jest w stanie mnie podpalić nawet litrem benzyny. 

Ojoj. Co CIę tak boli? 

Gość 40stka

Ja zauważyłam, że jak wkroczyłam w wiek m.w. 40+ lat to nagle gruba większość 20. stolatkow zaczyna łapać jakaś ambicja wobec mnie ; D I usilnie mi mówią "cześć" a ja do nich "dzień dobry". Taka ze mnie chamska kobieta  i mizogin : ) haha.  Chyba chcą się czuć dojrzalej...a mnie tacy dzieci męskie nie interesują..wolę dojrzalych mężczyzn:)

Gość PrzystojnyD
33 minuty temu, Gość 40stka napisał:

Ja zauważyłam, że jak wkroczyłam w wiek m.w. 40+ lat to nagle gruba większość 20. stolatkow zaczyna łapać jakaś ambicja wobec mnie ; D I usilnie mi mówią "cześć" a ja do nich "dzień dobry". Taka ze mnie chamska kobieta  i mizogin : ) haha.  Chyba chcą się czuć dojrzalej...a mnie tacy dzieci męskie nie interesują..wolę dojrzalych mężczyzn:)

Wyjątkowo denne odbicie 🙂 Acz są różne zboczenia czy fetysze. Niejeden taki 25 latek marzy o 40 letnim milfie xDD Ale większość woli jednak te 20 - 25 lat. 

Gość sprawnySzymek

ale tutaj ból tyłków starych bab

Gość Mikaa

Ale kto mowi czesc? Sasiadka? Kolezanka z pracy? Mlodym chlopcom niekoniecznie mowi sie dzien dobry, chyba ze wygląda męsko, od 16 do 25 mozna mowic czesc, jak do synka kolezanki:) to taki synus:) mozesz czuc sie spoufalony ale jak podrosnies beda mowic dzien dobry

Gość Gość

Za dużo rozkminiasz . Gwarantuje Ci ze dla tych kobiet to jest zwykle cześć i nic więcej więc o jakim dowartosciowaniu mówimy? Co taki zbulwersowany jesteś?