Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owłosienie pod pachami

Czy facet umówi się z kobietą, u której widział włosy pod pachami?

Polecane posty

Gość Owłosienie pod pachami

Przykładowo, kobieta miała taki czas że nieco odpuściła golenie się pod pachami, facet widział ją w takim stanie w ...ence na ramiączkach w pracy lub podczas wspólnej kawy.

Czy on w ogóle będzie chciał się z nią potem umówić na randkę? Czy raczej tamtej widok sprawił, że już nie zobaczy w niej kobiety?

Gość gość

Zależy  od faceta, ale dla mnie osobiście ujmuje to atrakcyjności kobiecie bo to trochę niechlujstwo nie golić się pod pachami, szczególnie w pracy...

A w ogóle to marcu chodzisz w ...ence na ramiączkach? 

Gość ...

nie ma opcji 😕 znaczy, że flejtucha.

Gość gosc

Można wymazac tamten widok ubierajac ...enke już z ogolonymi pachami

Gość Gościuxxx

Obawiam się, że tamten widok wymazać może być bardzo ciężko i ...enka razem już z ogolonymi pachami tym razem niewiele już pomogą.

Gość Gość

O fu. Nosisz takie ...enki a pach nie golisz? 

Gość Gościuxxx

Czasem kobieta może nie mieć czasu się ogolić, ale wtedy nie powinna odsłaniać takich pach.

Gość Rocznik65

Kilka lat temu widziałem kobietę w wieku ok. 40 lat, której spod pach wystawał busz. To nie był tylko krótki zarost spowodowany kilkudniowym zaniechaniem.To  był klasyczny busz-taki jaki pamiętam u kobiet w latach 70 tych i 80 tych. Byłem bardzo zaskoczony, tym że w XXI wieku można spotkać kobietę z buszem pod pachami.

Gość Jacek X

bujne owłosienie świadczy o zdrowiu i popędzie

Gość Gościuxxx

A ta 40tka chociaż ładna była i poza tym zadbana i wymalowana itp.?

Gość żałosne

kurfa jakie wrażliwe cio/ty. 

Gość mniam palce lizać
5 godzin temu, Gość Owłosienie pod pachami napisał:

Przykładowo, kobieta miała taki czas że nieco odpuściła golenie się pod pachami, facet widział ją w takim stanie w ...ence na ramiączkach w pracy lub podczas wspólnej kawy.

Czy on w ogóle będzie chciał się z nią potem umówić na randkę? Czy raczej tamtej widok sprawił, że już nie zobaczy w niej kobiety?

uwielbiam naturalne kobiety, zamiast głupie lalki które wszystko golą

Gość Gościuxxx

Naturalne to może oazówki i lesbijski feministyczne, więc możesz sobie takie lubić, ale takiej nie spotkasz. Lekki zarost pod pachami mi nie przeszkadza, ale kobiety go i tak nie pokazują.

Gość rocznik65
30 minut temu, Gość Gościuxxx napisał:

A ta 40tka chociaż ładna była i poza tym zadbana i wymalowana itp.?

Ona była przeciętnej urody. Zadbana, ale nie elegancka.  Oprócz buszu pod pachami niczego nie można byłoby jej zarzucić. 

Gość jaskiniowiec
3 minuty temu, Gość rocznik65 napisał:

Ona była przeciętnej urody. Zadbana, ale nie elegancka.  Oprócz buszu pod pachami niczego nie można byłoby jej zarzucić. 

brałbym jak reksio szynke

Gość Gościuxxx

A ja aż tak włochatej to ja bym nie chciał.

Gość Meheh

Ciułbaka i alf w jednym.

Gość Gosc

Rocznik 65 mam pytanie z innej beczki. Czy kobieta 38-42 lata jest dla mężczyzn w Twoim wieku atrakcyjna, czy już za stara?

Gość Gosc

Nawet Arabki malują się dla swoich mężczyz. Na ulicy tego nie widać, ale w rzeczywistości, w domu są bardzo zadbane, umalowane w sekownej bieliznie. 

Gość Gościuxxx

Z drugiej strony u wielu koleżanek widziałem kiedyś krótkie włosy pod pachami, a dzisiaj one mają mężów. Ciekawe, czy zaczęły się golić częściejj jak już chciały mieć partnera.

Gość rocznik65
35 minut temu, Gość Gosc napisał:

Rocznik 65 mam pytanie z innej beczki. Czy kobieta 38-42 lata jest dla mężczyzn w Twoim wieku atrakcyjna, czy już za stara?

Już z racji samego wieku kobieta 38-42 lata powinna być atrakcyjna dla faceta w wieku 54 lat. To nie jest jednak takie oczywiste. Znam kobiety, które w młodości były śliczne , zgrabne i w wieku 50+ nadal są one atrakcyjne. To jest bardzo mały odsetek w tym roczniku, ale jednak są takie kobiety. Znam też przypadki odwrotne. Córka mojej znajomej gdy miała 20 lat była śliczną, szczupłą, długowłosą brunetką. Gdy spotkałem ją po latach ,ona miała 35 lat. Jak wiadomo kobiety w takim wieku, często nadal są bardzo atrakcyjne. Ona jednak wyglądała okropnie. Początkowo jej nie poznałem. Była ogólnie zaniedbana. Miała nadal długie włosy, ale było dużo siwych. Jak wiadomo długie, siwe włosy postarzają. Twarz zaniedbana i do tego nadwaga. To była już inna kobieta. 

Znam też pewną 34 latkę. Mężatka. Jest przeciętną z wyglądu kobietą. Do tego ma nadwagę ok.15 kg z powodu problemów z tarczycą. Powiem Tobie, że to mi nie przeszkadza. Bardzo ją lubię. Świetnie się z nią rozmawia. Czuję się z nią jakbyśmy znali się od lat. Ona ma po prostu coś w sobie- to coś. Gdybyśmy spotkali się w innej rzeczywistości i gdyby była trochę starsza z pewnością stanowilibyśmy parę. 

Gość Malinowy krem

Nie wyobrażam sobie mieć kłaki gdziekolwiek  ..no może paseczek 😉

Gość Gościuxxx

Tak gadacie, a zimą same pewnie jesteście owłosione.

Gość fruwam z wami
2 godziny temu, Gość Gościuxxx napisał:

A ja aż tak włochatej to ja bym nie chciał.

lubie włochate, to są dla mnie boginie takie jaksiniówki

Gość miszcz patelni
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

pije? pali? ćpa? ma sporą nadwage? jeśli nie to jest atrakcyjna

Gość 40latka może być ok

Ale niech się goli i nie hoduje zimą owłosionych nóg i pach. A to przypadłość kobiet w tym wieku

Gość Gość
13 minut temu, Gość 40latka może być ok napisał:

Ale niech się goli i nie hoduje zimą owłosionych nóg i pach. A to przypadłość kobiet w tym wieku

A skąd Ty  czerpiesz taka wiedzę? Zadbana kobieta niezależnie od wieku depiluję się.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A skąd Ty  czerpiesz taka wiedzę? Zadbana kobieta niezależnie od wieku depiluję się.

Z jednej strony kobiety cały czas płaczą że ktoś im coś narzuca a z drugiej ulegają wmowionym odgórnie trendom. Gdzie jest nakaz depilacji czegokolwiek? 

Gość Nakazu nie ma

Jednak większość facetów nie zaproponuje randki koleżance, widząc u niej włosy pod pachami.

Gość Gościuxxx

Ja osobiście bym nie chciał przeżyć publicznego spotkania z owłosioną pachą 😄