Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

ile kosztuje kobieta?

Polecane posty

Gość ...

ile średnio trzeba miesięcznie wydać kasy będąc z kobietą?

Gość sds

a to już zależy od jej wartości na rynku matrymonialnym, bo jak jest atrakcyjna i wiele facetow ją podrywa to musisz w nią wiele hajsu pakowac, chyba ze jesteś ze średnią laską wtedy jakies jedno wyjście na tydzień powinno ją zadowolić czyli 50x4 = 200zl

Gość gośćE

Gdybyś trafił na mnie, nie wzięłabym od Ciebie ani grosza, za to poszłabym do pracy - jakiejkolwiek - byleby mieć swoje pieniądze, bo mam swój honor i chcę być  niezależna. Ale już nie trafisz, na szczęście. Pzdr.

Moja prośba: nie wrzucaj wszystkich do jednego kotła...

Gość ...

...

Gość ...

mniej więcej tyle co utrzymanie samochodu.

Gość Gość

Ja swoją oddałbym za rower typu góral, oczywiście i ona i rower w dobrym stanie!

Gość Kaja

Bycie w związku zwykle wychodzi drożej niż bycie singlem bo łazi się po restauracjach i barach, kupuje się jakieś pierdoły, kobiety muszą częściej płacić za depilację 😆, sam transport zwykle kosztuje.

Ile dokładnie? Tyle na ile Cię stać. Proste. Nie wydasz więcej niż masz, ale jeśli kobieta wprowadzi Ci się do domu to z góry ostrzegam, wszystkie Twoje "wolne pieniądze" z wypłaty pochłoną zakupy papieru toaletowego. Nikt nie wie dlaczego, mężczyźni zużywają dwie rolki na miesiąc, kobiety dwadzieścia. Tak po prostu jest. 

Gość Gość

Niedługo zatrudnię jakiegoś frajera do montażu robota kuchennego bo mnie zaraz chúj nagły strzeli. 

Gość 087
27 minut temu, Gość Kaja napisał:

Bycie w związku zwykle wychodzi drożej niż bycie singlem bo łazi się po restauracjach i barach, kupuje się jakieś pierdoły, kobiety muszą częściej płacić za depilację 😆, sam transport zwykle kosztuje.

Ile dokładnie? Tyle na ile Cię stać. Proste. Nie wydasz więcej niż masz, ale jeśli kobieta wprowadzi Ci się do domu to z góry ostrzegam, wszystkie Twoje "wolne pieniądze" z wypłaty pochłoną zakupy papieru toaletowego. Nikt nie wie dlaczego, mężczyźni zużywają dwie rolki na miesiąc, kobiety dwadzieścia. Tak po prostu jest. 

Bo kobiety po sikaniu muszą też się podcierać, faceci nie. Poza tym kobiety częściej oddają mocz niż mężczyźni.

Gość Aset

jeśli kobieta to z Indochin, tam są tnie i chętne na faceta z Europy. Może nie być zamożny, piękny i młody bylą ją utrzymał i jej dzieci oraz rodzinę ale tam koszty życia są bardzo niskie.

Gość Gość

Wygrywy mają za dramo, a przegrywy muszą płacić. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wygrywy mają za dramo, a przegrywy muszą płacić. 

Tak ci się tylko wydaje. 

Gość gos

Bo faceci wogole nie uzywaja papieru toal. Po co wytrzec fiuta po sikaniu, strzepną sobie , tak samo kupa, zrobi i zmyka jak pies. Rece opadaja 

Gość Gość

Kiedy się nauczycie pisania w ogóle? 

Gość Chwalmy Pana
2 godziny temu, Gość gośćE napisał:

Gdybyś trafił na mnie, nie wzięłabym od Ciebie ani grosza, za to poszłabym do pracy - jakiejkolwiek - byleby mieć swoje pieniądze, bo mam swój honor i chcę być  niezależna. Ale już nie trafisz, na szczęście. Pzdr.

Moja prośba: nie wrzucaj wszystkich do jednego kotła...

Mam rozumieć że twój idealny sposób na udowodnienie, że jesteś dobrą partnerką jest pójście w stronę niezależności? Toż to zaproszenie na jednoosobowy ślub. 

Każdy kto ma taki sposób myślenia nie dojrzał do miłości, dlatego jesteście same/sami. W momencie gdy człowiek dojrzeje do współrelacji wcale nie musi długo szukać żony/męża bo zwykle nasz wymarzony partner czai się tuż obok ale my sami nie wpuszczamy ich do naszego życia nie akceptując faktu, że to oznacza współzależność - i dwoje staną się jednym. Dlatego udowadnianie swojej samodzielności to zaprzeczenie miłości.

Gość Gość

To już lepiej być zaprzeczeniem miłości niż zostać gołą i wesołą jak cie w dupe kopnie małżonek.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Chwalmy Pana napisał:

Mam rozumieć że twój idealny sposób na udowodnienie, że jesteś dobrą partnerką jest pójście w stronę niezależności? Toż to zaproszenie na jednoosobowy ślub. 

Każdy kto ma taki sposób myślenia nie dojrzał do miłości, dlatego jesteście same/sami. W momencie gdy człowiek dojrzeje do współrelacji wcale nie musi długo szukać żony/męża bo zwykle nasz wymarzony partner czai się tuż obok ale my sami nie wpuszczamy ich do naszego życia nie akceptując faktu, że to oznacza współzależność - i dwoje staną się jednym. Dlatego udowadnianie swojej samodzielności to zaprzeczenie miłości.

O!

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To już lepiej być zaprzeczeniem miłości niż zostać gołą i wesołą jak cie w dupe kopnie małżonek.

Niestety tez prawda. Faceci czesto kopiá w tylek, nawet po 20 latach malzeñstwa

Gość 10x
3 godziny temu, Gość ... napisał:

ile średnio trzeba miesięcznie wydać kasy będąc z kobietą?

wszystko co zarabiasz ( suma nieistotna ) x10, tyle

Gość Chwalmy Pana
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeśli będziesz zważać na to co ci mówi Pan, a nie wygodne ciało to żaden mężczyzna nie zwiedzie cie o obietnicami wygodnego życia. Pan da twojemu sercu rozeznanie i nie pozwoli się oddać kłamcy, bo kłamca oferuje TYLKO zachcianki ciała, jeśli nie one będą fundamentem twojego związku, to nie ma możliwości zostać wykiwaną/wykiwanym przez nikogo na tym świecie, nawet samego diabła.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Chwalmy Pana napisał:

Jeśli będziesz zważać na to co ci mówi Pan, a nie wygodne ciało to żaden mężczyzna nie zwiedzie cie o obietnicami wygodnego życia. Pan da twojemu sercu rozeznanie i nie pozwoli się oddać kłamcy, bo kłamca oferuje TYLKO zachcianki ciała, jeśli nie one będą fundamentem twojego związku, to nie ma możliwości zostać wykiwaną/wykiwanym przez nikogo na tym świecie, nawet samego diabła.

Pan Marian? Dlaczego wierzącym za bardzo wydaje się że są lepsi i mają prawo kogoś pouczać? 

Gość Chwalmy Pana
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Pan Marian? Dlaczego wierzącym za bardzo wydaje się że są lepsi i mają prawo kogoś pouczać? 

Nie jestem lepszy, dziele się tym co wiem darmo tak jak ja darmo to dostałem, chcesz to to zdeptaj, ale może ktoś inny zrobi z tego użytek. 

Gość zawsze za mało

kobieta kosztuje tyle ile jest w stanie od jakiegoś pantofla wyciągnąć, czyli całą wypłate i maksymalną zdolność kredytową, bo kobiety mają nieograniczone "potrzeby" i zachcianki

Gość Gość
1 minutę temu, Gość zawsze za mało napisał:

kobieta kosztuje tyle ile jest w stanie od jakiegoś pantofla wyciągnąć, czyli całą wypłate i maksymalną zdolność kredytową, bo kobiety mają nieograniczone "potrzeby" i zachcianki

Gdy zarabia więcej niż chłop też źle bo jak to tak może być. Ego cierpi i zaczyna się umniejszanie kobiecie. Beznadziejne przychlasty którym nie dogodzi żadna wersja a chcialoby się mieć cały pakiet. 

Gość ech
15 minut temu, Gość gość napisał:

Niestety tez prawda. Faceci czesto kopiá w tylek, nawet po 20 latach malzeñstwa

Ta, bo kobiety tego nie robią.

Gość hubercik
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Gdy zarabia więcej niż chłop też źle bo jak to tak może być. Ego cierpi i zaczyna się umniejszanie kobiecie. Beznadziejne przychlasty którym nie dogodzi żadna wersja a chcialoby się mieć cały pakiet. 

Moja mogłaby zarabiać więcej, wcale mi to nie przeszkadza. Jedyny problem jest taki że gdy taka sytuacja istnieje to kobieta traktuje faceta z góry, pomimo że dochód po jakimś progu już przestaje być tak istotny. Mądra kobieta nie wywyższa się z powodu dochodu, niestety takich jest niewiele, bo im często od kasy odwala palma.

Gość krzak
5 minut temu, Gość ech napisał:

Ta, bo kobiety tego nie robią.

kobiety częściej zdradzają z powodu braku emocji i nudów

Gość Gość

Zależy gdzie. Na wschodzie ze 2 wielbłądy 🐫🐪

Gość Gość

Jakie to szczęście, że jestem prawiczkiem po 30 i nigdy nie miałem kobiety. Tyyyyyyyyle kasy zaoszczędziłem 🙂

Gość prawiczek40lat

np 3xk kino kolacja kwiaty

albo np 100zl

itd itp