Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMEK Z AGNIESZKĄ A JA Z MOJĄ MARTĄ FAJNIE BYŁOBY SIĘ SPOTKAĆ

Polecane posty

Gość gosc

i do tego jeszcze może Tomek z Patrycją, fajnie by było nie? tak sie spotkać i pogadać, co myślisz o tym Przemek przyjacielu?

Gość aneta222222
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

i do tego jeszcze może Tomek z Patrycją, fajnie by było nie? tak sie spotkać i pogadać, co myślisz o tym Przemek przyjacielu?

Pamiętajcie chłopaki, przed spotkaniem załóżcie gumki na siusiaki.

Gość Gomesz81

Z jaka Agnieszka?O co chodzi?Haha

Gość gosc

istnieje Przemku, jak nam wyjdzie to dam foto wspólne, oczywiście nie twarzy ale np jak się przytulamy albo jak trzymamy się za ręce czy coś takiego

Gość gosc

jakim golfem? co ty teraz wymyślasz? ja niczego takiego nie pisałem, więc sam jakieś urojenia chyba albo podszywy coś pisały a potem mi przypisujesz te głupoty które wypisują i sie na mnie wyżywasz i obrażasz, ale wybaczam Ci albowiem nie wiesz co czynisz, a te swoje pokłady nienawiści to naprawdę zamień w końcu na dobroć i miłosierdzie, bo hejtem do niczego nie dojdziesz i nic ci to nie da, tylko będą rosły twoje frustracje

Gość gosc
6 minut temu, man on the mоon napisał:

wczoraj pisałeś jak byłeś najeebany to nic dziwnego że nie pamiętasz

tak tak jasne... sam pewnie to wypisywałeś po to by później mnie o to oskarżać i oczerniać, ale ja naprawdę mam gdzieś to co ty mówisz na mój temat czy co robisz przeciwko mnie. Bóg Cię kiedyś osądzi

ja ci wybaczam, ale to i tak nic nie da, bo ja już ci wiele razy wybaczałem, a ty nadal pławisz się w grzechu i nie masz ani krzty zamiaru by się nawrócić i wreszcie skończyć z tą nienawiścią

Dobranoc