Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

dlaczego faceci olewaja kobiety, ktore im sie podobaja

Polecane posty

Gość gosc
  Dnia 28.03.2019 o 14:18, Gość gość napisał:

Masz średniowieczne przesądy. Kobiety kiedyś musiały słuchać się męża, też jesteś za tym, skoro jesteś taką tradycjonalistką?

sluchac to sie powinienes ty swojej matki, bo cie karmi i utrzymuje lamusie

Dnia 28.03.2019 o 15:01, Gość gosc napisał:

nikt nie powiedzial, nie musial, widac na co dzien jak mezczyzni prawdziwi sie zachowuja, oni zdobywaja kobiety i dlatego kobiety maja

tylko takie cioty i pipy kobiet nie maja i nigdy miec nie beda, bo czekaja na krolewne z bajki i do zadnej sie nie odezwa , predzej sie posraja w gacie

Otóż to :))

Gość gosc

faceci olewaja kobiety, bo czekaja na modelki i gwiazdy tv

Gość Lorenzo01
  Dnia 28.03.2019 o 15:07, Gość gosc napisał:

pitu pitu

jak przychodzi co do czego co 50 facet w ogole otworzy buzie do kobiety, a zeby ja w ole gdzies zaprosic to ju mega wyjatki, raczej czekaja faceci az sie kobieta domysli i sama poderwie chlopa

faceci nie wybieraja porzadnych, bo nie podrywaja kobiet
daja sie tylko poderwac przez laski, a tylko odwazne puszczalskie laski podrywaja samcow, wiec potem pitola chlopy, ze wszystkie sa puszczalskie, zalosne brak logiki u facetow

jakby chlopy podrywali spokojne kobiety to mieliby pelno porzadnych kobiet do wyboru , ale takie kobiety omijaja i olewaja

Znowu mówienie o facetach beta. Niepewnych siebie, którzy nie mają pojęcia o sprawach damsko-męskich.

Odważne puszczalskie laski? haha co to za głupoty. Dlaczego zestawiasz pozytywne cechy z negatywnymi ? Na jakiej próbie statystycznej uznałaś, że same pitolą, że kobiety są puszczalskie ? Skąd masz takie dane ? Osobiście nie spotkałem takiego człowieka w swoim życiu. 

Dnia 28.03.2019 o 14:51, Gość Lorenzo01 napisał:

Po trzecie strasznie głupi wniosek, do którego doszła pani Nataliawpwp z tego wątku. Że niby faceci zawsze będą latać za kobietą? Jacy niby faceci ? Ustalmy o jakich facetach mówimy. No bo chyba nie o tych atrakcyjnych. Jaki normalny, atrakcyjny facet, który może przebierać w kobietach będzie się poniżał dla kobiety, których jest wszędzie pełno ?

A jaki atrakcyjny facet który może przebierać w kobietach, jest pewny siebie bo o takim mówisz wybierze pierwszą lepszą? Na jeden numerek oczywiście ale nie na poważny związek.

Błagam, to oczywiste że mężczyzna który nie ma problemu z podrywaniem woli kobiety o które musi się trochę postarać ;)

Gość Lorenzo01

Należy rozgraniczyć zdrowe staranie się o kobietę, gdzie zachowujemy proporcje 60:40, a staranie się o względy mentalnej księżniczki, za którą myśli, że facet będzie za nią latał mimo zlewki za zlewką i na tym zbudują wartościową znajomość. Przecież to jest zaprzeczenie szukania silnego faceta. Na końcu zostają tylko desperaci, którzy wytrwają próbę cierpliwości.

Na szczęście w normalnych związkach idzie wszystko normalnie swoim torem i nikt nie musi się starać o względy drugiej osoby więcej niż druga. Wspólnie natomiast pielęgnują swoją znajomość i tak jest z moją miłością. I tego wam z całego serca życzę, a nie jakieś porąbanej księżniczki. 

Dnia 28.03.2019 o 15:37, Gość Lorenzo01 napisał:

Należy rozgraniczyć zdrowe staranie się o kobietę, gdzie zachowujemy proporcje 60:40, a staranie się o względy mentalnej księżniczki, za którą myśli, że facet będzie za nią latał mimo zlewki za zlewką i na tym zbudują wartościową znajomość. Przecież to jest zaprzeczenie szukania silnego faceta. Na końcu zostają tylko desperaci, którzy wytrwają próbę cierpliwości.

Na szczęście w normalnych związkach idzie wszystko normalnie swoim torem i nikt nie musi się starać o względy drugiej osoby więcej niż druga. Wspólnie natomiast pielęgnują swoją znajomość i tak jest z moją miłością. I tego wam z całego serca życzę, a nie jakieś porąbanej księżniczki. 

No i tu się zgadzamy, dobre podsumowanie :)

Gość Gość
  Dnia 28.03.2019 o 15:01, Gość gosc napisał:

nikt nie powiedzial, nie musial, widac na co dzien jak mezczyzni prawdziwi sie zachowuja, oni zdobywaja kobiety i dlatego kobiety maja

tylko takie cioty i pipy kobiet nie maja i nigdy miec nie beda, bo czekaja na krolewne z bajki i do zadnej sie nie odezwa , predzej sie posraja w gacie

O, wulgarna królewna z drewna już na posterunku.

Gość gość
  Dnia 28.03.2019 o 15:07, Gość gosc napisał:

pitu pitu

jak przychodzi co do czego co 50 facet w ogole otworzy buzie do kobiety, a zeby ja w ole gdzies zaprosic to ju mega wyjatki, raczej czekaja faceci az sie kobieta domysli i sama poderwie chlopa

faceci nie wybieraja porzadnych, bo nie podrywaja kobiet
daja sie tylko poderwac przez laski, a tylko odwazne puszczalskie laski podrywaja samcow, wiec potem pitola chlopy, ze wszystkie sa puszczalskie, zalosne brak logiki u facetow

jakby chlopy podrywali spokojne kobiety to mieliby pelno porzadnych kobiet do wyboru , ale takie kobiety omijaja i olewaja

Fajne normalne kobiety bez przerośniętego ego podrywają facetów i korona im z głowy nie spada. Próżne i tępe królewny z drewna nie podrywają, są same i leczą swoje frustracje wpisami na kafeterii.

Gość Gość
  Dnia 28.03.2019 o 15:08, nataliawppl napisał:

Średniowieczne przesądy co? Haha

Akurat jestem ostatnią osobą która chciałby się słuchać męża. Dlaczego nie czytasz dokładnie. Nic nie mówiłam o podporządkowywaniu się mężczyźnie :))

Zostałam wychowana w taki sposób że nie pcham się do facetów tylko raczej oni walczą o moje względy. Jeżeli jesteś facetem i tak bardzo ci się to nie podoba to może po prostu twoja pewność siebie nie jest wystarczająca by pomoc bez oporów podrywać kobiety 😉

Jesteś rozpuszczoną i próżną królewną z drewna. I tobie też brakuje pewności siebie w takim razie, skoro nie potrafisz poderwać faceta. Ale korona by z głowy spadła.

Gość gość
  Dnia 28.03.2019 o 15:08, Gość gosc napisał:

sluchac to sie powinienes ty swojej matki, bo cie karmi i utrzymuje lamusie

Co to za bełkot pajacu?

Gość gość
  Dnia 28.03.2019 o 15:28, nataliawppl napisał:

A jaki atrakcyjny facet który może przebierać w kobietach, jest pewny siebie bo o takim mówisz wybierze pierwszą lepszą? Na jeden numerek oczywiście ale nie na poważny związek.

Błagam, to oczywiste że mężczyzna który nie ma problemu z podrywaniem woli kobiety o które musi się trochę postarać 😉

Wniosek kompletnie z dupy. Przystojnemu facetowi laski same pchają się do łóżka, więc nie będzie za nikim nigdy biegał.

Dnia 28.03.2019 o 17:37, Gość Gość napisał:

Jesteś rozpuszczoną i próżną królewną z drewna. I tobie też brakuje pewności siebie w takim razie, skoro nie potrafisz poderwać faceta. Ale korona by z głowy spadła.

Jak nie znasz to się nie wypowiadaj haha. Akurat jeżeli o mnie chodzi to tak, nie poderwałabym faceta bo jestem niesamowicie nieśmiała. Natomiast zawsze bez wyjątku jeżeli chodzi o relacje daje z siebie wszystko a nawet więcej co wiedzą moi znajomi :) 

Chcesz coś jeszcze o mnie powiedzieć bądź wypowiedzieć się na mój temat??

Dnia 28.03.2019 o 17:39, Gość gość napisał:

Wniosek kompletnie z dupy. Przystojnemu facetowi laski same pchają się do łóżka, więc nie będzie za nikim nigdy biegał.

Z dupy tak tak.

Jezeli facet niby się szanuje i uważa za samca alfa to nie śpi z kim popadnie. Jeżeli według ciebie prawdziwy mężczyzna spi z każda laską która pcha mu się do łóżka to gratuluje sposobu patrzenia na świat 

Gość Przystojny
  Dnia 28.03.2019 o 19:19, nataliawppl napisał:

Z dupy tak tak.

Jezeli facet niby się szanuje i uważa za samca alfa to nie śpi z kim popadnie. Jeżeli według ciebie prawdziwy mężczyzna spi z każda laską która pcha mu się do łóżka to gratuluje sposobu patrzenia na świat 

Niejeden facet marzy o tym, żeby kobieta go uwiodła, wsadziła łapy do majtek i zrobiła mu dobrze ustami. Tylko niestety takich pewnych siebie lasek brak. 

Gość xyz
  Dnia 28.03.2019 o 19:19, nataliawppl napisał:

Z dupy tak tak.

Co za naiwna i głupiutka blondyneczka z ciebie.

Dnia 29.03.2019 o 08:10, Gość xyz napisał:

Co za naiwna i głupiutka blondyneczka z ciebie.

Po pierwsze nie jestem blondynką ;))

Naiwny i głupi ty jesteś skoro uważasz że prawdziwy facet spi z kim popadnie. Nawet boje się myśleć jak się zachowujesz w życiu hahah

Gość gość
  Dnia 29.03.2019 o 14:56, nataliawppl napisał:

Po pierwsze nie jestem blondynką ;))

Naiwny i głupi ty jesteś skoro uważasz że prawdziwy facet spi z kim popadnie. Nawet boje się myśleć jak się zachowujesz w życiu hahah

Skończ najpierw gimnazjum dziecko.

Gość gosc
  Dnia 29.03.2019 o 17:25, Gość gość napisał:

Ty gościu nawet jak zrobisz doktorat to będziesz tępy jak but

Gość gość
  Dnia 29.03.2019 o 17:33, Gość gosc napisał:

Znasz to z autopsji?

Dnia 29.03.2019 o 17:33, Gość gosc napisał:

Popieram hahah

Dnia 29.03.2019 o 17:25, Gość gość napisał:

Jak mi przykro, znowu pudło hahaha.

Jestem na studiach. A ty dzieciaczku za ile się nauczysz że dopóki nie poznasz to nie powinieneś oceniać. Zwrócić uwagę muszę na fakt iż to właśnie twoje „riposty” są kompletnie bez sensu i na poziomie gimnazjum :)) 

Gość zahukany
  Dnia 28.03.2019 o 15:08, nataliawppl napisał:

Akurat jestem ostatnią osobą która chciałby się słuchać męża.

A jak chłopina ma rację?

Dnia 31.03.2019 o 14:23, Gość zahukany napisał:

A jak chłopina ma rację?

Nie no bardziej chodziło mi o takie chamskie narzucanie własnej woli.

Jak ma racje to wiadomo że bym tak postąpiła, myśle że jestem dość samoobiektywna i potrafię stwierdzić kiedy się mylę wiec nie miałabym problemu żeby zrobić coś co chłop mówi :))

Gość xyz
  Dnia 31.03.2019 o 14:15, nataliawppl napisał:

Jak mi przykro, znowu pudło hahaha.

Jestem na studiach. A ty dzieciaczku za ile się nauczysz że dopóki nie poznasz to nie powinieneś oceniać. Zwrócić uwagę muszę na fakt iż to właśnie twoje „riposty” są kompletnie bez sensu i na poziomie gimnazjum :)) 

Na studiach? No to rzeczywiście jeszcze dzieciak jesteś. Spokojnie, dorośniesz i dojrzejesz.

Dnia 2.04.2019 o 13:10, Gość xyz napisał:

Na studiach? No to rzeczywiście jeszcze dzieciak jesteś. Spokojnie, dorośniesz i dojrzejesz.

Dzieciak bo na studiach tak, tak.

W życiu doświadczyłam wielu rzeczy, obserwuje to co się dzieje dookoła mnie i znam wiele osób z najróżniejszymi problemami i to nie tylko osoby w moim wieku ale również znacznie starsze. Nie muszę mieć niewiadomo ile lat żeby zdawać sobie sprawy z tego jak świat działa..

Błagam nie mów mi o mojej dojrzałości bo nic nie wiesz. Jestem ciekawa jaki ty masz bagaż doświadczeń. 

Gość gość
  Dnia 28.03.2019 o 15:28, nataliawppl napisał:

Błagam, to oczywiste że mężczyzna który nie ma problemu z podrywaniem woli kobiety o które musi się trochę postarać ;)

Jest odwrotnie nie musi nic robić,  i tak z czasem wyjdzie w praniu.  Muszą się zgadzać cechy charakteru. 

"

Psychologii charakter rozumiany jest jako:

Zespół cech psychicznych danej osoby, które ujawniają się w jej zachowaniu, sposobie bycia, usposobieniu. Pojęcie utożsamiane w tym znaczeniu z osobowością.

Zespół tych cech osobowości, które związane są z przekonaniami moralnymi. Pojęcie używane do pozytywnego i negatywnego wartościowania osobowości jednostki, np. szlachetny charakter, niezłomny, osoba o silnej woli, ale: bez charakteru, egoistyczna, o słabym charakterze. Ze względu na normatywne konotacje, pojęcie rzadziej używane we współczesnej psychologii niż osobowoć."

Musi być to coś. 

Udawać można, to na nic,  pierwsza lepsza sytuacja kryzysowa i poznajemy prawdziwe oblicze. 

Gość PrzystojnyD

Bo nie wiemy co zrobić. Często nie mamy doświadczenia w podrywaniu was. A taka ładna jest wyzwaniem.. Mentalnym. Dlatego też wolimy i wybieramy te, które są poniżej naszej ligi. 

Gość gość
  Dnia 2.04.2019 o 21:55, Gość PrzystojnyD napisał:

Bo nie wiemy co zrobić. Często nie mamy doświadczenia w podrywaniu was. A taka ładna jest wyzwaniem.. Mentalnym. Dlatego też wolimy i wybieramy te, które są poniżej naszej ligi. 

Żadna kobieta zdrowa psychicznie i ładna nie poleci na brzydala,  ani na chorego na umyśle i cioty. 

Ma wybòr. 

Desperatki i desperaci  nie mają wyboru. 

Inni przyciągają się,  inni odpychają.

Gość gość
  Dnia 2.04.2019 o 20:47, nataliawppl napisał:

Dzieciak bo na studiach tak, tak.

W życiu doświadczyłam wielu rzeczy, obserwuje to co się dzieje dookoła mnie i znam wiele osób z najróżniejszymi problemami i to nie tylko osoby w moim wieku ale również znacznie starsze. Nie muszę mieć niewiadomo ile lat żeby zdawać sobie sprawy z tego jak świat działa..

Błagam nie mów mi o mojej dojrzałości bo nic nie wiesz. Jestem ciekawa jaki ty masz bagaż doświadczeń. 

O, i obrażasz się jak dziecko. Spokojnie, po trzydziestce dojrzejesz.