Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jekf

Czy wychodze na chamska?

Polecane posty

Gość jekf

Chlopak chce spedzac ze mna kazda chwile, koledzy juz sie dla niego nie licza, wyprasza ich z domu jak wpadam niespodziewanie czy nawet tylko chce chwile porozmawiac przez telefon.A ja tego nie chce i powiedzialam mu wprost ze ma z nimi siedziec a do mnie odzywac sie jak ich nie ma. I nawet jak ich wyprosil i chcial spedzic ze mna wieczor to poszlam po 10 minutach,on zostal sam -beze mnie i bez kolegow. Jestem zla o to zachowanie,  w dodatku zmienia sie pode mnie, dostosowuje z pogladami, zgadza na wszystko i nawet daje sie modelowac na moj ideal faceta.Nigdy mi nie odmawia

Nie potrafie chyba docenic tego co mam, wiekszosc dziewczyn marzy o takim chlopaku,a ja...

No coz

Gość Esox

Moi kumple też mnie irytowali. Szukając mnie, przychodzili do mojej dziewczyny bo wiedzieli, że u niej przesiadywałem.Wkurzało mnie to. Pieszczę się z dziewczyną, a tu dzwonek. Kumple przyszli. Kilka lat szukałem swojej drugiej połówki. W tym czasie spędzałem wolne chwile z moją paczką. To oczywiste. Miałem na to czas. Gdy jednak poznałem moją dziewczynę, chciałem z nią spędzać czas sam na sam. Miałem spore zaległości w sprawach damsko męskich, więc odrabiałem z nią straty. Oni mi w tym przeszkadzali. Oczywiście nie było tak, że ich całkowicie olałem. Gdy były większe imprezy typu Sylwestra czy z innych okazji to chodziłem tam z dziewczyną. Chodziliśmy też z całą ekipą na dyskotekę czy do knajpy. Moi kumple powinni więc zrozumieć, że miałem prawo do intymnych chwil z dziewczyną na co czekałem kilka bitych lat. Paczka i kumple nie byli już dla mnie najważniejsi. 

Gość gość)

Widocznie wam nie po drodze.

Relacja niewolnik - domina dla niego byłby idealny a dla Ciebie nie.

Może to jest pora na rozstanie.

Gość gość

Rzuć go! I umów sie ze mną. Ja cie prasne w pysk, zedre łachy, zerżne na stojaka w kiblu.....i

Będzie pani zadowolonaaa 😎

Gość Kobiety:)
38 minut temu, Gość jekf napisał:

Chlopak chce spedzac ze mna kazda chwile, koledzy juz sie dla niego nie licza, wyprasza ich z domu jak wpadam niespodziewanie czy nawet tylko chce chwile porozmawiac przez telefon.A ja tego nie chce i powiedzialam mu wprost ze ma z nimi siedziec a do mnie odzywac sie jak ich nie ma. I nawet jak ich wyprosil i chcial spedzic ze mna wieczor to poszlam po 10 minutach,on zostal sam -beze mnie i bez kolegow. Jestem zla o to zachowanie,  w dodatku zmienia sie pode mnie, dostosowuje z pogladami, zgadza na wszystko i nawet daje sie modelowac na moj ideal faceta.Nigdy mi nie odmawia

Nie potrafie chyba docenic tego co mam, wiekszosc dziewczyn marzy o takim chlopaku,a ja...

No coz

Wasz problem to chyba brak konkretnej, bezpośredniej komunikacji. Gdyby to zmienić, pewnie całą resztę też da się ogarnąć. 

Gość jekf

Gość Esox - Rozumiem, ale i Twoja dziewczyna pewnie byla zadowolona wiec ok.A ja nie jestem xd

Gość jekf

Nie chodzi o popadanie w skrajnosci,ale chcialabym zeby mial wlasne zdanie i nie byl takim bluszczem.Chce kogos 'posrodku',,nie chama ani nie bluszcza.

Kobiety:) - to jak mam z nim rozmawiac? Wydawalo mi sie,ze jestem bezposrednia  - powiedzialam mu kilka razy, zeby byl soba,ze wole go takiego, a nie moja kopie. Wczoraj wlasnie, imprezowal z kolegami a ja zadzwonilam zapytac co tam u niego bo nie wiedzialam ze oni wpadna - myslalam ze pogadamy z 15min przed snem i tyle. A on ich wyprosil z mieszkania bo ja wazniejsza.Mimo to poszlam spac i powiedzialam mu zeby tego nie robil.A on do mnie : przeciez mogli zostac.No jak mogli zostac skoro ich wyprosiles. Boze.

Gość Kobiety:)
6 minut temu, Gość jekf napisał:

Nie chodzi o popadanie w skrajnosci,ale chcialabym zeby mial wlasne zdanie i nie byl takim bluszczem.Chce kogos 'posrodku',,nie chama ani nie bluszcza.

Kobiety:) - to jak mam z nim rozmawiac? Wydawalo mi sie,ze jestem bezposrednia  - powiedzialam mu kilka razy, zeby byl soba,ze wole go takiego, a nie moja kopie. Wczoraj wlasnie, imprezowal z kolegami a ja zadzwonilam zapytac co tam u niego bo nie wiedzialam ze oni wpadna - myslalam ze pogadamy z 15min przed snem i tyle. A on ich wyprosil z mieszkania bo ja wazniejsza.Mimo to poszlam spac i powiedzialam mu zeby tego nie robil.A on do mnie : przeciez mogli zostac.No jak mogli zostac skoro ich wyprosiles. Boze.

Ja to jakbym miała numer, to bym zadzwoniła i Cię zdrowo opierniczyła... 😉🙂

Kto tam Cię wie, co akurat masz w planach? 🙂

Bądź sobą, bo Ciebie chcę:) 

Gość 673

up

Gość karramba345

Ile tematowjeszcze zalozysz? Jak xi nie pasuje facet pipa, to z nim zerwij.