Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asd

Poproszę o pomoc, poradę

Polecane posty

Gość Asd

Brałam microgynon, a teraz vixpo. Zmieniono mi dawkę z większej na mniejszą. Zrobiłam testy i wszystkie były negatywne. Generalnie vixpo zaczęłam brać w 6 dniu przerwy. Gin kazal zrobić przerwę i wtedy zacząć brać. W ulotce było napisane tak,, Jeżeli wcześniej pacjentka przyjmowała inny złożony doustny preparat antykoncepcyjny, przyjmowanie tabletek należy rozpocząć następnego dnia po przyjęciu ostatniej tabletki zawierającej substancje czynne poprzedniego złożonego preparatu antykoncepcyjnego, ale nie później niż następnego dnia po zakończeniu przerwy lub po przyjęciu tabletek placebo poprzedniego złożonego preparatu antykoncepcyjnego."  Czy od pierwszej tabletki bylam zabezpieczona? Na 16 tabletce doszło do stosunku, partner miał prezerwatywe, ktora nie pękła i nie doszło do wytrysku. Pytam o ochronę tabletek, bo nigdy nie wiadomo jak z tympreejakulatem, czy nie został przeniesiony narękach... Skończyłam pierwsze opakowanie iwystąpiło bardzo słabe krwawienie... Które było bardziej brązowe z domieszką krwi...trochę się zmartwiłam... Czy zrobiłam dobrze i byłam zabezpieczona od pierwszej tabletki? 

Gość Asd

Proszę odp

Gość Aaz

To znów ty?

Gość Asd

Chciałabym dostać odp na pytanie wyżej