Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pepa

Paznokcie

Polecane posty

Gość Pepa

Dziewczyny, macie jakiś sposób na ładnie pomalowane paznokcie, które są bardzo krotkie i szerokie? Z racji mojej pracy nie mam szans na długie czy nawet srednie paznokcie ,ani żadne tipsy. Marzy mi się czerwień ,a  nie tylko bezbarwna odżywka, ale wygląda to tragicznie na takich mizernych kikutach. Pomocy 

A co myślisz o manicure hybrydowym? Krótkie paznokcie i ładny, naturalny kolor zawsze ładnie wygląda, na każdych paznokciach 🙂 Utrzymają się około 3 tygodni 🙂 a jeśli chodzi o kształt, to w necie można znaleźć filmiki, które instruują, jak dobrać kształt paznokci to dłoni itp. 🙂 Osobiście polecam filmiki Semilac Quick Edu 

Gość Nattiii

Ja polecam manicure tytanowy. Podchodziłam do tematu z rezerwą ale widziałam jak pracuje się na produktach Lart Supreme na targach w Krakowie i jestem zachwycona. Co najważniejsze to najbezpieczniejsza metodą stylizacji paznokci.

Ja podobnie jak ania_gawron też uczyłam się hybryd z YT, oglądajac tutoriale Semilaca 😄 Jak kupiłam zestaw to na początku trochę się bałam, że nie ogarnę jak to zrobić samemu (wcześniej chodziłam do kosmetyczki). Ale z tych video naprawdę łatwo można krok po kroku się nauczyć. I za każdym razem jest coraz łatwiej i wychodzi coraz lepiej 🙂