Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darek M

Mam problem żoną w łóżku …

Polecane posty

Jestem po pięćdziesiątce i od pewnego czasu mam problem ze wzwodem. Najgorsze w tym, że chce mi się seksu, ale przez słabą erekcję mam kłopot ze współżyciem z żoną. Dobrze mi z małżonką, ale ona ma powody do niezadowolenia. Zresztą ciągle narzeka w łóżku na mnie. Rozumiem to i jakieś pół roku temu razem ustaliliśmy, że powinna zaspokoić swoje potrzeby w ramionach innego faceta. Można by było zakończyć na tym tą historię, ponieważ w wielu związkach kobiety zdradzają mężów, czy to za zgodą, czy bez i nie ma w tym nic dziwnego. W moim przypadku tak nie jest. Małżonka zamiast znaleźć sobie faceta do seksu skupiła całą uwagę na mnie. Wytyka mi, że jestem kapciem, a nie mężczyzną. Owszem sprawiam jej przyjemność, a nawet orgazm, ale podczas penetrowania jej szparki językiem. Stosunki z nią przy moim niepełnym wzwodzie to porażka szczególnie dla niej. Nie mam pomysłu jak zaradzić. Nawet dwukrotnie zapraszałem kolegów z pracy w wiadomym celu, ale moja luba kręciła nosem i nic z tego nie wyszło. Możecie powiedzieć, że powinienem być zadowolony z takiego obrotu sprawy, ale tak nie jest. Widzę jak jej brakuje dobrego seksu i przez to jest tak zgryźliwa. Czasami trudno z nią wytrzymać. 

Gość Gosc

Wez wiagre

Gość anonim

o viagrze nie słyszałeś?

Raczej to Twoja żona ma problem z Tobą w łóżku, musisz zrozumieć że nie wszystkie kobiety zdradzają,według mnie Twoim obowiązkiem jest zaspokojenie żony,zrobiłeś coś w tym kierunku?słyszałeś o wibratorze i innych zabawkach erotycznych?są różne sposoby aby zastąpić niedomagającego penisa.Chyba że kręci Cię zdrada kontrolowana, to już inna sprawa.😎 pozdrawiam.

Gość Gośćgość
48 minut temu, Niiisia25 napisał:

Może młoda kobieta spowodowalaby u Ciebie erekcję? Myślałeś nad tym? 

Spróbowałabyś mu go postawić na baczność?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gośćgość napisał:

Spróbowałabyś mu go postawić na baczność?

Niiisiu gdzie jesteś? Pytają cię.

Gość Gość
Przed chwilą, Niiisia25 napisał:

Czekam na odpowiedź autora. 

Rozumiem, tylko korci mnie pytanie czy byś podjęła się takiej próby? Może jak raz przywróciłabyś facetowi wiarę w siebie?

1 godzinę temu, Niiisia25 napisał:

Może młoda kobieta spowodowalaby u Ciebie erekcję? Myślałeś nad tym? 

Nie myślałem o tym. Obecnie martwi mnie niespełnienie się jako kochanek żony. Owszem może młoda kobieta zdziałać cuda, ale co z żoną. 

Gość Gość

No i widać, ze żałosny autor szuka jedynie usprawiedliwienia dla zdrady. I oczywiście udaje, że nie widzi pytań o wiagrę.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No i widać, ze żałosny autor szuka jedynie usprawiedliwienia dla zdrady. I oczywiście udaje, że nie widzi pytań o wiagrę.

Nie pomyslałeś o tym, że nie każdy może wziąć wiagrę??? To nie tabletka przeciwko bólowi głowy.

Nie kręci mnie zdrada kontrolowana, ale moja żona jest 44 letnią zdrową kobietą z dużym temperamentem i jest mi bardzo przykro, ze nie potrafię jej dogodzić tak jak by chciała. O wibratorze nie chce słyszeć, bo chce czuć w sobie coś naturalnego. Tak jak pisałem ustaliliśmy, że dobrym rozwiązaniem byłby inny facet na boku, ale ona ma opory, a może chce mnie zdołować. Nie wiem.

Wiagrę też próbowałem, owszem wzwód jest lepszy i dłuższy, ale żadna rewelacja. U mnie problem tkwi chyba głębiej w psychice.

Gość Gość
3 minuty temu, Niiisia25 napisał:

Więc tak jak podejrzewam, młoda kobieta sprawilaby, że mógłbyś z nią to robić całą noc. 

Wiesz, jest taka piosenka o lepszym modelu, dotycząca mężczyzn... ☺️

Całą noc? Nie wiesz ze po orgazmie chce sie spac?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Całą noc? Nie wiesz ze po orgazmie chce sie spac?

Komu się chce to chce, nie zapominaj że są kobiety co bez bisu nie zasną :)) Niiisia dobrze mówię?  :*

Gość Lolek
2 godziny temu, Darek M napisał:

Jestem po pięćdziesiątce i od pewnego czasu mam problem ze wzwodem. Najgorsze w tym, że chce mi się seksu, ale przez słabą erekcję mam kłopot ze współżyciem z żoną. Dobrze mi z małżonką, ale ona ma powody do niezadowolenia. Zresztą ciągle narzeka w łóżku na mnie. Rozumiem to i jakieś pół roku temu razem ustaliliśmy, że powinna zaspokoić swoje potrzeby w ramionach innego faceta. Można by było zakończyć na tym tą historię, ponieważ w wielu związkach kobiety zdradzają mężów, czy to za zgodą, czy bez i nie ma w tym nic dziwnego. W moim przypadku tak nie jest. Małżonka zamiast znaleźć sobie faceta do seksu skupiła całą uwagę na mnie. Wytyka mi, że jestem kapciem, a nie mężczyzną. Owszem sprawiam jej przyjemność, a nawet orgazm, ale podczas penetrowania jej szparki językiem. Stosunki z nią przy moim niepełnym wzwodzie to porażka szczególnie dla niej. Nie mam pomysłu jak zaradzić. Nawet dwukrotnie zapraszałem kolegów z pracy w wiadomym celu, ale moja luba kręciła nosem i nic z tego nie wyszło. Możecie powiedzieć, że powinienem być zadowolony z takiego obrotu sprawy, ale tak nie jest. Widzę jak jej brakuje dobrego seksu i przez to jest tak zgryźliwa. Czasami trudno z nią wytrzymać. 

Zacząłem czytać z nadzieją że wreszcie trafiłem na  normalny temat. Ale po chwili zauważyłem że to znowu temat zboków marzycieli. Standard

Nie mam wpływu - każdy może się wypowiedzieć.

9 minut temu, Gość Lolek napisał:

Zacząłem czytać z nadzieją że wreszcie trafiłem na  normalny temat. Ale po chwili zauważyłem że to znowu temat zboków marzycieli. Standard

1 minutę temu, Niiisia25 napisał:

Zawsze możemy przejść na priv 😀

Owszem możemy tylko po co. Nie szukam nowych wrażeń.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość ... napisał:

to pisz do niej na priv, przecież jest chętna na każdego...

Wiesz co? Żarty sobie z was robię tak jak i ona, uwielbiam patrzeć jak się zachowujecie jak szczony a nie dorośli faceci.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ... napisał:

żarty żartami, ale chciałbyś taką k... ? serio pytam, bo ja bym wolał do końca swoich dni na recznym jechać...

Nie dała ci?

Gość Gość
32 minuty temu, Niiisia25 napisał:

Napisałam to, co moi fani chcą usłyszeć 🤣

Fani 😂

Gość Gość

Były tutaj dziewczyny które pisały tak erotycznie, że z niecierpliwością czekało się na każdy ich post. Jednak przede wszystkim one były inteligentne w przeciwieństwie do niiisi panamy.

Gość Gość
14 minut temu, Gość ... napisał:

żarty żartami, ale chciałbyś taką k... ? serio pytam, bo ja bym wolał do końca swoich dni na recznym jechać...

To ja ci w 100% serio odpowiem, skad wiesz ze ona jest córwą??? nie bronię jej. Jesli uzyskam satysfakcjonującą mnie odpowiedź a nie ploty którymi się brzydzę, przyznam ci rację. Jesli nie udowodnisz a twoja odp. bedzie "jedna pani powiedziała drugiej pani"  to uznam cię za męską plotkarę. Czekam. Czy chciałbym? Szeroki temat pod dyskusję, nie biorę na ilość, liczy się jakośc a to już trzeba kobietę trochę poznać.

Gość Gość

Tu chodzi o to że jest nachalna, pcha się do facetów na priv, jej wypowiedzi są mocno naciągane, jakby nigdy nie byla z facetem w łóżku. To nawet nie jest teoria z książki  tylko kompletne bzdury nie mające odzwierciedlania w rzeczywistości.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Dodaj napisał:

Łapiesz każdego i wszędzie cię pełno

Spójrz na to inaczej przecież gdyby nie Nisila to nie miałbyś co napisać.

Gość Aka
26 minut temu, Gość ... napisał:

a kim jest kobieta rzucająca się na każdy męski nick, proponująca każdemu jak leci cyberseks? nie bądź śmieszny

Gorąca?? He he

Gość gość
29 minut temu, Gość ... napisał:

a kim jest kobieta rzucająca się na każdy męski nick, proponująca każdemu jak leci cyberseks? nie bądź śmieszny

Czy ten co bije konia jest chuliganem?? Wejdź do niej na cyberka wtedy bedziesz mógł powiedziec coś więcej. Nigdy nie obrażam NIKOGO jak mnie nie obraża, a pisać sobie może, papier i klawiatura wszystko przyjmie.

Gość Gość
3 minuty temu, bella napisał:

Domyślam się po waszych nickach, że obie jesteście (mniej więcej) w moim wieku. Chciałybyście żeby za 10-15 lat jakaś młoda dwudziestka przyssała się do waszego partnera i proponowała mu seks, wiedząc, że ma żonę/partnerkę?

W końcu jakaś rozsądna dziewczyna.

Gość Gość22
2 minuty temu, bella napisał:

Domyślam się po waszych nickach, że obie jesteście (mniej więcej) w moim wieku. Chciałybyście żeby za 10-15 lat jakaś młoda dwudziestka przyssała się do waszego partnera i proponowała mu seks, wiedząc, że ma żonę/partnerkę?

Ależ to świetna zabawa (spróbuj kiedyś :D). Najlepsze jest to, jak facet na początku gra niedostępnego, zapiera się rękami i nogami, a z czasem i tak ulega :)

Nie spotkałam jeszcze takiego, który by mi się oparł.

Gość Gość
1 minutę temu, bella napisał:

Nie musisz być złośliwa 😉

Nie przejmuj się nią. Ty masz klasę i od razu to wyczuć.