Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darek M

Mam problem żoną w łóżku …

Polecane posty

Gość Gość
7 minut temu, bella napisał:

Nie musisz być złośliwa ;)

Musi, bo samą prawdę napisałaś, a ją zawsze prawda boli. Nie potrafi normalnie odpowiedzieć, bo i co miałaby Ci napisać. Olej pustaka, bo do pięt Ci nie dorasta.

Gość Kakak
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Musi, bo samą prawdę napisałaś, a ją zawsze prawda boli. Nie potrafi normalnie odpowiedzieć, bo i co miałaby Ci napisać. Olej pustaka, bo do pięt Ci nie dorasta.

Przejrzyj sobie wcześniejsze wpisy belli, to zobaczysz że ta dziewczyna klasy nie ma. Wyzywanie ludzi od matołów, przeklinanie w co trzecim wpisie nie jest chyba zbyt eleganckie ;)

12 godzin temu, Niegrzeczna napisał:

Awantury i wyzwiska na porządku dziennym 🤪A stosownych rad, nawet panów brak. Beznadziejna sprawa 😳

O tak beznadziejna sprawa.

Zrozumieć kobietę to wyższa psychologia. Najpierw czegoś chcą, a później jak już mają w zasięgu ręki to już nie chcą.

Dnia 26.03.2019 o 09:53, Niegrzeczna napisał:

Proszę rozwinąć 😎

My tu chcemy pomóc i wspólnymi siłami coś doradzić😉

Inicjatywa wypłynęła od małżonki, że chce seksu z innym facetem na boku, ale decyzja podjęta była wspólnie. Problem tylko w tym, że ona nie potrafi tego zrobić, choć okazji było wiele. Lepiej już by było gdyby poszła z innym do łóżka, niż obecny stan rzeczy. Widzę jak się męczy, a ja jestem bezsilny i nic nie mogę zrobić. Nadmienię, że bardzo trudno jest mi ją doprowadzić do orgazmu.