Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiaa

spanie z rodzicami

Polecane posty

Gość basiaa

Witam chciałabym zasięgnąć opinii jak to u Was jest bo sama nie wiem co robic, czy się martwić czy przeczekac, moja córka ma 7,5 roku od zawsze spała sama ma swój pokój bardzo go lubi,ale od 2 miesięcy śpimy we trójkę nie chce iść do siebie.Jak już po cięzkich namowach kładła się u siebie to siedziałam obok z godzinę a i tak rozpłakała się i szła w końcu do nas po czym przyłożyła tylko głowę do poduszki i już spała  bez żadnych ceregieli.I jak sądzicie co zrobić czy przeczekać aż sama stwierdzi że idzie do siebie ?tylko ciekawe ile czasu minie czy jednak przemęczyć się kilka nocy i niech spi u siebie?dodam jeszcze że muszę kłaść się razem z nią.Leków zadnych nie ma chociaż czasami coś wymyśli aby tylko spac z nami .Czekam na Wasze opinie.

Gość Gosc

Może coś się dzieje w szkole? Potrzebuje bliskości. Ja bym kilka nocy spała z nią, a jakby dalej była ta sama sytuacja to bym zaczęła konsekwentnie tłumaczyć, że rodzice nie mogą spać z dziecmi. Zapytaj się nauczycielki, czy z koleżankami wszystko jest ok

Gość Aśka

Mam identyczną sytuację. W szkole wszystko w porządku ponoć. U nas w maju pojawi się noworodek i zastanawiam się jak sensownie podejść do sprawy 🤔

Gość basiaa

w szkole jak najbardziej ok dobrze się uczy ,ma kolezanki,może to taki wiek?no nie wiem sama🤔