Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .yd

Dlaczego jesteście dakimi dnami, że bierzecie się za faceta wiedząc, że kogoś ma?

Polecane posty

Gość .yd

nie macie za grosz godności, cienia przyzwoitości?

Gość .yd

*takimi

Gość Gosc

A facet biorący się za kogoś, a mający kogoś i do tego okłamując, ze jest wolny to dno czy wyżya wg ciebie? 

Gość Malinka

Uwielbiam kiedy mam tą świadomość, że jestem lepsza od innej i facet woli MNIE!

Gość yanomi

bo baby wiecznie ze sobą konkurują, szczególnie w zdobywaniu faceta, bo de facto to one zdobywają facetów a nie odwrotnie, wystarczy pomyśleć pół deko

Gość baki
2 minuty temu, Gość Malinka napisał:

wiemy niunia, wiemy, całuski

Gość Facet

To poczekaj i zobaczysz siebie jak ktoś się niunia Tobą zabawi.Woli nie woli widocznie jesteś łatwa faceta się nie chce starać takich sobie na zony szukają a z takimi jak Ty zabawiają 😂🤣😂😋

Gość Malinka
Przed chwilą, Gość Facet napisał:

To poczekaj i zobaczysz siebie jak ktoś się niunia Tobą zabawi.Woli nie woli widocznie jesteś łatwa faceta się nie chce starać takich sobie na zony szukają a z takimi jak Ty zabawiają 😂🤣😂😋

A myślisz, że ja się nie bawię? Nie szukam męża... hahaha jakiś ty naiwny 

Gość Ccc
8 minut temu, Gość Malinka napisał:

A ja uwielbiam kiedy faceci sobie uświadamiają że mnie może mieć tylko jeden! Mój wybranek na zawsze! Jeden i tylko jeden. Mój mąż. On jak chce to niech sobie idzie do innej

Gość Malinka
2 minuty temu, Gość Ccc napisał:

A ja uwielbiam kiedy faceci sobie uświadamiają że mnie może mieć tylko jeden! Mój wybranek na zawsze! Jeden i tylko jeden. Mój mąż. On jak chce to niech sobie idzie do innej

Rozumiem, że jak ciebie kopnie w dupsko to zostaniesz stara panno do grobu tak?

Gość Ccc
3 minuty temu, Gość Malinka napisał:

Rozumiem, że jak ciebie kopnie w dupsko to zostaniesz stara panno do grobu tak?

Kto mnie kopnie? Starą panną nie będę mam męża.

Gość Malinka
4 minuty temu, Gość Ccc napisał:

Kto mnie kopnie? Starą panną nie będę mam męża.

Pomyłka sorki, to zostaniesz starą, zużytą rozwódką!

Gość gość

Jak jestes latwa to kazdy kto lubi sie puszczac skorzysta. Nie jestes w niczym lepsza, jestes latwodostepna.

Gość Malinka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak jestes latwa to kazdy kto lubi sie puszczac skorzysta. Nie jestes w niczym lepsza, jestes latwodostepna.

Zazdrościsz mi, że korzystam z życia?

Gość Julianna

A kto powiedział że mężczyzna należy do jednej kobiety na zawsze? O wartościowego faceta jak o wszystko w życiu trzeba walczyć cały czas.

Kobietom się wydaje że jak już zaobrączkowały chlopa to należy do nich bez względu na wszystko..

Gość Ccc
21 minut temu, Gość Malinka napisał:

Pomyłka sorki, to zostaniesz starą, zużytą rozwódką!

Wiesz co? Raz już poszedł z taką jak ty... Ale nie uważam tego nawet jako zdradę. Wiesz dlaczego? Bo ona była moja najlepszą przyjaciółką i chciała tylko sobie udowodnić że jest w czymś odemnie lepsza 😜 a mój mąż gardzi takimi piz/dkami.

Gość gość

To facet decyduje, z którą kobietą będzie, a kochanka do niczego go nie przymusza, poza tym facet ma własną wolę i świadomość tego czy chce zdradzić czy nie.

Jeśli odejdzie do innej kobiety tzn., że jego zdaniem bardziej mu ona odpowiada niż obecna partnerka, takie prawo natury, że atrakcyjniejszy partner/ka  wygrywa

Gość Malinka
11 minut temu, Gość Ccc napisał:

Wiesz co? Raz już poszedł z taką jak ty... Ale nie uważam tego nawet jako zdradę. Wiesz dlaczego? Bo ona była moja najlepszą przyjaciółką i chciała tylko sobie udowodnić że jest w czymś odemnie lepsza 😜 a mój mąż gardzi takimi piz/dkami.

Poszedł z taką,  ale gardzi... Wiesz, że jedna część twojej wypowiedzi wyklucza drugą? 

Gość gość

Zresztą dnem jest np. znęcanie się nad zwierzętami czy choćby okradanie małych dzieci i inne rzeczy, którym robimy komuś krzywdę, jednak co do uwiedzenia czyjegoś faceta, to nie uwazam aby było to nieuczciwe jeśli nie odbijamy go np. przyjaciółce czy siostrze.

Dlatego, że to facet wybiera, która kobieta bardziej mu odpowiada i jeśli nie poznałby jednej, to zaraz poznałby inną

Gość gość

Poza tym niektóe kobiety myślą, że po ślubie choćby przestały o siebie dbać, czy się roztyły, to mąż jest ich własnością.
Nie prawda. W związku trzeba się starać cały czas, nawet po ślubie bo teraz 1/3 małzeństw kończy się rozwodem

Gość Ccc
5 minut temu, Gość Malinka napisał:

Poszedł z taką,  ale gardzi... Wiesz, że jedna część twojej wypowiedzi wyklucza drugą? 

Głupia jesteś. Tak sobą też przez to gardził, niepotrzebnie. Bo poszedł tylko za dupą ktorą mu pokazała. Jak się okazało nie tylko jemu i nie tylko w tym mieście. Nie mógł sobie wybaczyć że jej nie zapłacił. 😁

Gość Facet

A po co mi później taka zjechana która mówi że korzysta hahaha już to widzę jakby jakiś był na dłużej z Tobą to byś tak nie mówiła.Wbrew i mimo wszystko facet wyczuwa takie bo która szanująca się kobieta jest puszczalska i mówi że korzysta ,korzystać to można z kibla hahaha.Tak mówią te które związku nie budują właśnie w dzisiejszych czasach znaleźć normalność a nie nazywać tego takimi czasami to jest trudne.Dzis faceci nie chcą się angażować wola s takich jak Ty korzystać a jak się chcą ustatkować to wiedza z kimś osiąść ..,

Gość Gosc
19 minut temu, Gość Ccc napisał:

Poszedł czyli była jednak lepsza. 

Gość Ekspertka
10 minut temu, Gość gość napisał:

To facet decyduje, z którą kobietą będzie, a kochanka do niczego go nie przymusza, poza tym facet ma własną wolę i świadomość tego czy chce zdradzić czy nie.

Jeśli odejdzie do innej kobiety tzn., że jego zdaniem bardziej mu ona odpowiada niż obecna partnerka, takie prawo natury, że atrakcyjniejszy partner/ka  wygrywa

To prawda. Natomiast nie do końca się zgadzam,  że ta z którą zdradzi jest lepsza. Jest NOWA i to taki typ facetów pociąga,  Co nie znaczy że jest ładniejsza czy lepsza. Znam przypadek gdzie facet zdradził swoją atrakcyjną młodą  żonę z dużo brzydsza laska

Gość Malinka
2 minuty temu, Gość Facet napisał:

A po co mi później taka zjechana która mówi że korzysta hahaha już to widzę jakby jakiś był na dłużej z Tobą to byś tak nie mówiła.Wbrew i mimo wszystko facet wyczuwa takie bo która szanująca się kobieta jest puszczalska i mówi że korzysta ,korzystać to można z kibla hahaha.Tak mówią te które związku nie budują właśnie w dzisiejszych czasach znaleźć normalność a nie nazywać tego takimi czasami to jest trudne.Dzis faceci nie chcą się angażować wola s takich jak Ty korzystać a jak się chcą ustatkować to wiedza z kimś osiąść ..,

Osiąść?  Tylko czemu takie skarby później zdradzaja z takimi jak ja? Hę?

Gość gość

Ja jeszcze jedną zdradę np. po pijaku może bym wybaczyła, ale dłuższy romans na pewno nie  bo wtedy facet nie zdradza pod wpływem chwili, ale z pełną świadomością, także dziwie się kobietom, które wybaczają takierzeczy

Gość Ccc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie była i nigdy nie będzie

Gość gosc
6 minut temu, Gość Ccc napisał:

Głupia jesteś. Tak sobą też przez to gardził, niepotrzebnie. Bo poszedł tylko za dupą ktorą mu pokazała. Jak się okazało nie tylko jemu i nie tylko w tym mieście. Nie mógł sobie wybaczyć że jej nie zapłacił. 😁

Ale głupia i naiwna jesteś, masz męża szma/te i się cieszysz jak d e b i l k a.

Gość Gosc
24 minuty temu, Gość Ccc napisał:

Przede wszystkim pogardził tobą. Otwórz oczy.

Gość Ojej
3 minuty temu, Gość Malinka napisał:

Osiąść?  Tylko czemu takie skarby później zdradzaja z takimi jak ja? Hę?

Bo w sama.. te zawsze najłatwiej i najszybciej wytrzeć buty..hehe..