Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaki

Podniecala mnie moja mama

Polecane posty

Gość Kaki

Jestem kobieta. Dawniej podnicala mnie moja mama ktora czesto chodzila naga po mieszkaniu. Jest atrakcyjna kobieta i mlodo wyglada jak na swoj wiek. Ma piekne ogromne piersi i zgrabna pupe. Faceci zwracaja na nia uwage. Kiedys podniecala mnie do tego stopnia ze wyobrazalam sobie jak pieszcza ja obcy faceci. I jak ja przylaczam sie do nich. Po mamie odziedziczylam takze wielkie piersi na co faceci tez zwracaja uwage. Czy ktoras z dziewczyn kobiet tez miala podobnie?

Coś z berecikiem nie tak

😁

Podniecałaś a dostrzegałaś piękno to nie to samo. I to że uważasz swoją matę za wzór seksapilu to nic złego a wręcz pożadanego. Bo dzieci mają swój wzór w rodzicach. Dlatego z patologi wychowuje się patologia.

Ale coś innego sie podniecać.

A ten obiaw lecz bo to chore jest. 

Gość Kaki
13 godzin temu, Klaus napisał:

Coś z berecikiem nie tak

😁

Podniecałaś a dostrzegałaś piękno to nie to samo. I to że uważasz swoją matę za wzór seksapilu to nic złego a wręcz pożadanego. Bo dzieci mają swój wzór w rodzicach. Dlatego z patologi wychowuje się patologia.

Ale coś innego sie podniecać.

A ten obiaw lecz bo to chore jest. 

Po pierwsze nie prosilam o diagnoze tylko pytamam czy ktoras z dziewczyn tez tak miala a po drugie napisalam " podniecala" w czasie przeszlym. Z pozdrowieniami. 

Gość Kaki
12 godzin temu, sabaryta napisał:

Może facet cię podnieci i doprowadzi do orgazmu

Faceci mnie podniecaja. Lubie kuutasy ale poki co tylko jeden umial mnie zadowolic.

14 godzin temu, Gość Kaki napisał:

Jestem kobieta. Dawniej podnicala mnie moja mama ktora czesto chodzila naga po mieszkaniu. Jest atrakcyjna kobieta i mlodo wyglada jak na swoj wiek. Ma piekne ogromne piersi i zgrabna pupe. Faceci zwracaja na nia uwage. Kiedys podniecala mnie do tego stopnia ze wyobrazalam sobie jak pieszcza ja obcy faceci. I jak ja przylaczam sie do nich. Po mamie odziedziczylam takze wielkie piersi na co faceci tez zwracaja uwage. Czy ktoras z dziewczyn kobiet tez miala podobnie?

Moze to dziwne ale ja sie podniecilem czytajac ten wpis😉

Dnia 26.03.2019 o 18:08, Gość Kaki napisał:

Faceci mnie podniecaja. Lubie kuutasy ale poki co tylko jeden umial mnie zadowolic.

Ja cie podniecę