Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qweas

Jak mam poderwać dziewczynę, skoro wszystkie mają pusto w głowie

Polecane posty

Gość Qweas

I nie mam o czym z nimi rozmawiać.

Gość Monika

A skad wiesz skoro nie poderwales?

Gość 321

poderwij chłopaka skoro dziewczyny ci nie odpowiadają, na pewno znajdziecie wspólny język :)

Gość ...

Toprzecież tym lepiej. Jak ma pusto w głowie to łatwiej poderwać

Gość qweas
6 minut temu, Gość Monika napisał:

A skad wiesz skoro nie poderwales?

Próbowałem kilka razy i po minucie nie miałem o czym z nią rozmawiac. Same nawet nie umiały odpowiadać pełnymi zdaniami, tylko pojedyncze słowa

Gość qwertyuiop

Prawda może być znacznie gorsza... Po prostu ich nie zainteresowałeś, stąd zdawkowe odpowiedzi. Sam też musisz mieć coś ciekawego do powiedzenia 🙂

Gość Monika
2 minuty temu, Gość qweas napisał:

Próbowałem kilka razy i po minucie nie miałem o czym z nią rozmawiac. Same nawet nie umiały odpowiadać pełnymi zdaniami, tylko pojedyncze słowa

Albo zadajesz glupie pytania, albo je zawstydzasz - bo sie im podobasz :)

Wiecej wyrozumialosci :)

Gość jenka

spróbuj na portalu randkowym. Sama się loguję na erodate,poznaję dużo ludzi.Na pewno kogoś znajdziesz a tam możesz sobie powybierać 😉

Gość marika
6 godzin temu, Gość Qweas napisał:

I nie mam o czym z nimi rozmawiać.

To chyba oczywiste, poderwij inteligentnego faceta.

Gość Gość

Zeby poderwać dziewczynę to nie należy z nią rozmaawiać!

Tr\eba jej kupić coś do jedzenia, potem coś do pićia i wyrochać - cała tajemnica... taDammmm 😉

Gość Qweas
1 godzinę temu, Gość jenka napisał:

spróbuj na portalu randkowym. Sama się loguję na erodate,poznaję dużo ludzi.Na pewno kogoś znajdziesz a tam możesz sobie powybierać 😉

Nie będę z takiego dziadostwa korzystał, gardzę tymi durnymi współczesnymi pomysłami.

Gość Qweas
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zeby poderwać dziewczynę to nie należy z nią rozmaawiać!

Tr\eba jej kupić coś do jedzenia, potem coś do pićia i wyrochać - cała tajemnica... taDammmm 😉

Seks mnie nie akurat nie obchodzi. Szukam przyszłej żony z którą założę rodzinę a nie zwykłej prostytutki czy tam ulicznicy. Są rzeczy wazniejsze niż seks dzieciaku.

Gość Mr.Sraczko
5 godzin temu, Gość qwertyuiop napisał:

Prawda może być znacznie gorsza... Po prostu ich nie zainteresowałeś, stąd zdawkowe odpowiedzi. Sam też musisz mieć coś ciekawego do powiedzenia 🙂

No nie wiem-koles ma racje.O czym moze rozmawiac facet z wiekszoscia kobiet?Mozgi kobiet i mezczyzn roznia sie znacznie to raz,po drugie kobiety preferuja rozmowy o ,,niczym" dlatego wola spotykac sie z kolezankami niz rozmawiac na ,,ciekawsze" tematy z mezczyzna.

Gość Gość

"Są rzeczy wazniejsze niż seks dzieciaku." - jak ty jesteś cienki w gadce, to jak ty chcesz znaleźć żonę przez gadanie\?

Spróbuj kotasem, dzieciaku 

Może się okazać że w tym jesteś dobry - chociaż nie sądzę...:classic_biggrin:

Gość nick
1 minutę temu, Gość Mr.Sraczko napisał:

No nie wiem-koles ma racje.O czym moze rozmawiac facet z wiekszoscia kobiet?Mozgi kobiet i mezczyzn roznia sie znacznie to raz,po drugie kobiety preferuja rozmowy o ,,niczym" dlatego wola spotykac sie z kolezankami niz rozmawiac na ,,ciekawsze" tematy z mezczyzna.

kto Ci to powiedział? gdzie przeczytałeś? to jest naprawdę duże uproszczenie, można gadać np. o popkulturze (filmy/netflix/książki/gry ewentualnie)

Gość nick
1 minutę temu, Gość Mr.Sraczko napisał:

kto Ci to powiedział? gdzie przeczytałeś? to jest naprawdę duże uproszczenie, można gadać np. o popkulturze (filmy/netflix/książki/gry ewentualnie)

Gość Mr.Sraczko

Kolego-nie przejmuj sie tym.Po prostu nie masz dobrej bajery aby podrywac kobiety.Nie znaczy to ze jestes malo wartosciowy czy glupi.

Gość Mr.Sraczko
4 minuty temu, Gość nick napisał:

Sam to wiem.

Gość nick
10 minut temu, Gość Mr.Sraczko napisał:

Sam to wiem.

no to mało wiesz 😛