Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonimowy wstyd

Wasze wstydliwe sytuacje

Polecane posty

Macie jakieś stydliwe sytuację a może doradzicie mi co robić? 

Byłam z koleżankami na polu wracaliśmy ze sklepu i jacyś chłopaki starsi za nami szli przestraszył am się i prosiłam koleżanki, by przyspieszyły jedna pobiegła ze strachu a druga płakała że śmiechu nie mogłam wytrzymać trochę popuściłam nie było tego widać ale koleżanki tak mnie rózsmieszyły, że było już widać spotkaliśmy naszego kolegę z klasy na skate był z jakimiś kolegami nalegałam żebyśmy poszły inną drogą jednak nie. Trochę z nimi pogadałyśmy ale to była rozmowa na minutę poszlysmy po chwili słyszę ej masz mokry tyłek. Moje koleżanki tego nie słyszały ale jedna zauważyła to mówiłam,  że chyba okres itd..  Poszlysmy do mnie a druga koleżanka dała mi kurtkę do obwiazania żeby inni nie widzieli. Przebrałam się i im odpowiedziałam nie śmiały się, bo ja też znam ich różne sytuacje. Jutro mnie na szczęscie  nie ma w szkole. Boję się że mnie wyśmieją. Wymyśliłam z koleżankami, że powiemy że jak piłam to mnie rózsmieszyły i poplułam se nogę a nie tyłek. Aż mnie skręca nadal ze wstydu i strachu