Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wieczność

czas...

Polecane posty

Gość Gość

❤ 

Gość Nie czytać
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Potrafię lepiej. Poza tym jestem kobietą i takie bzdety pisane w eter mnie nie podniecają w przeciwieństwie do nawiedzonych kobiet z kafe którym wystarczy byle grafomania spod pióra faceta i już rozanielone. I te żałosne desperackie podaj literę imienia...

Czemu taka zdenerwowana ?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Nie czytać napisał:

I na chúj znowu ta spacja? Dla ciebie odmienne zdanie jest oznaką zdenerwowania? 

Gość gooos

bo ,  lubię ,  spację 😛 

Gość gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Potrafię lepiej. Poza tym jestem kobietą i takie bzdety pisane w eter mnie nie podniecają w przeciwieństwie do nawiedzonych kobiet z kafe którym wystarczy byle grafomania spod pióra faceta i już rozanielone. I te żałosne desperackie podaj literę imienia...

Dokładnie! Z drugiej strony naprawdę trudno uwierzyć, że aż tyle tu desperatek, a tekst widać, że jest bardzo przeciętny. Ja też myślę, że autor sam siebie chwali, tym bardziej, że ona tu być może jest.

Gość ggh
9 minut temu, Gość Nie czytać napisał:

Człowieku gdzie tam widzisz nerwy?

Gość Wieczna miłość
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja też potrafię pisać..przelewać myśli w emocje..emocje w słowa..i wierz mi,robi to na innych wrażenie...Ale doceniam autora i jego pomysł na wyrażenie siebie..I wcale nie muszę znać odbiorcy tych słów.Ludzie piszą na forum po to,aby wymienić się poglądami,emocjami..zrozumieć siebie,innych...to co przeżyli,doświadczyli..Doświadczyłam takiej miłości o jakiej napisał autor..gdzie tylko oczy mi zostały..I ktoś ,kto sam nie przeżył wręcz nierealnych,magicznych spotkań z drugim człowiekiem nie zrozumie takiego stanu emocji.I fakt faktem rozaniela mnie czasem na kafe jedna rzecz,że ...mężczyźni też potrafią kochać..szczerze..i że potrafią to ubrać w słowa.Jak widać prawdziwie kochać można i po damsku i po męsku..Ale do tego trzeba być dojrzałym.Tobie chyba jeszcze tej dojrzałości brakuje.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Wieczna miłość napisał:

Ja też potrafię pisać..przelewać myśli w emocje..emocje w słowa..i wierz mi,robi to na innych wrażenie...Ale doceniam autora i jego pomysł na wyrażenie siebie..I wcale nie muszę znać odbiorcy tych słów.Ludzie piszą na forum po to,aby wymienić się poglądami,emocjami..zrozumieć siebie,innych...to co przeżyli,doświadczyli..Doświadczyłam takiej miłości o jakiej napisał autor..gdzie tylko oczy mi zostały..I ktoś ,kto sam nie przeżył wręcz nierealnych,magicznych spotkań z drugim człowiekiem nie zrozumie takiego stanu emocji.I fakt faktem rozaniela mnie czasem na kafe jedna rzecz,że ...mężczyźni też potrafią kochać..szczerze..i że potrafią to ubrać w słowa.Jak widać prawdziwie kochać można i po damsku i po męsku..Ale do tego trzeba być dojrzałym.Tobie chyba jeszcze tej dojrzałości brakuje.

Raczej tobie jeśli pisanie w eter to dla ciebie objaw magicznej miłości. 

Gość Wieczna miłość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Raczej tobie jeśli pisanie w eter to dla ciebie objaw magicznej miłości. 

Czytanie ze zrozumieniem i autora i mnie-szkoła podstawowa się kłania...

Autor opisuje w słowach magię między dwojgiem ludźmi..magię spotkania..czego sam doświadczył..czego nie ma..a o czym myśli..moje słowa mówią o tym samym..Trzeba czasem potrafić też czytać między wierszami..ale to jak widać dla Ciebie za trudne:)

Gość Żegnam

Czytanie między wierszami zostawiam pseudoromantykom takim jak ty. Mnie interesują konkrety a nie pseudopoezja.

Gość Wieczna miłość
1 minutę temu, Gość Żegnam napisał:

Czytanie między wierszami zostawiam pseudoromantykom takim jak ty. Mnie interesują konkrety a nie pseudopoezja.

Romantyzm a realizm to dwie różne sprawy..ale często się przeplatają.Życzę romantycznych konkretnych uniesień.A jak temat Ciebie męczył to nie wiem, po co w ogóle zawracasz głowę innym czytaniem swoich myśli..ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie..Szanuje to..Poznań wieczorem jest taki oświetlony.Widzę światła,ale widzę też gwiazdy.Więc nie wiem, czy to konkrety czy pseudoromantyzm:)))Pozdrawiam

Gość Andrzej
31 minut temu, Gość Wieczna miłość napisał:

Jest Autor tematu 😀

Gość Gość

Cicho, ogladajmy big brothera! 

Gość Gosc

A mi łzy poszły rano. Smutne. 

Gość Wieczna miłość
21 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Mi czasem też się zdarzają..jak taki smutek dopadnie w pracy to zawsze można zrzucić winę na alergię..wszędzie tyle kurzu, zanieczyszczeń w powietrzu,smog .. że działa...I nie trzeba się tłumaczyć...

Gość gość
21 godzin temu, Gość Gosc napisał:

wczoraj Tobie dzisiaj ja płakałam

Gość Anna
9 minut temu, Gość gość napisał:

wczoraj Tobie dzisiaj ja płakałam

ja też