Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wieczność

czas...

Polecane posty

Gość Gość

Ale tandeta.

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale tandeta.

Potrafisz tak napisać!! Sam jesteś tandeta!! Autor pięknie napisał tak romantycznie 😊

Gość mmm
12 godzin temu, Gość Wieczność napisał:

.... chciałbym coś zostawić osobie która tu kiedyś mnie znalazła.Ten temat jest dla Ciebie..będzie wśród innych takich tematów..lecz ten jest tylko jeden..dla Ciebie.. dziękuję że pozwoliłas mi istnieć w twym życiu..za każdą minutę i godzinę twoich słów..za rozstanie w nocy i poranek gdy mnie witasz...za każdy uśmiech którego nie widzę i każdy śmiech którego nie słyszę...za wiarę w to wszystko w co trudno uwierzyć i za strach przed nieznanym...za twoje życie i chwilę dla mnie.....choć jestem ,chce być zawsze i już do końca przy Tobie..chce czuć i słyszeć każdy oddech twój ...chce nie widzieć świata a cały odnajdywać w tobie..każdej nocy zasypiać obok ze strachem czy gdy się obudzę będziesz czy to tylko sen...a jeśli przyjdzie mi śnić o Tobie ,to już nie chce poranka i nocy ,chce Ciebie cała a nie tylko twe oczy.

nie wiem czym sie tak kolezanki zachwycaja, autor to wyjatkowy dóópek,

zamiast wyznac to kobiecie ktora go rano wita to on bazgrze cos na kafeterii, zeby sie podniecaly tym belkotem takie paranoiczki jak ja, BARDZO SMUTNE chcesz snic o kobiecie z ktora dzielisz kazda noc? no gupie jak but 

Gość Gość
16 minut temu, Gość mmm napisał:

nie wiem czym sie tak kolezanki zachwycaja, autor to wyjatkowy dóópek,

zamiast wyznac to kobiecie ktora go rano wita to on bazgrze cos na kafeterii, zeby sie podniecaly tym belkotem takie paranoiczki jak ja, BARDZO SMUTNE chcesz snic o kobiecie z ktora dzielisz kazda noc? no gupie jak but 

mmm a Ty co robisz? - On to ubrał w piękne słowa 😊. Nie wiesz jaką ma sytacje dlaczego to zrobił a krytykujesz.. 

Gość Gosc

Ten dysonans w zachowaniu działa przeciwko tob7e.

Gość Charon

powiem tylko tyle.Widzialem tu wiele podobnych tematów,goście się żalą,da zranieni,i wszelakie inne ...tu gość napisał jak mu w duszy gra,bez zbędnych słów,kocha ją i tyle 😊,to jest dla niej jak pisze i komentarze krytyki nie są tu na miejscu.Jak jesteście tacy mądrzy ,to wywalcie sobie własny temat i tam się oceniajcie.

Brawo dla autora.podziwiam i życzę powodzenia.

Gość Angela
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nieznosze facetow ,ktorzy znikaja bez slowa wytłumaczenia tabuny kobiet myślą, że do nich temat

Gość romantyczny
13 godzin temu, Gość Wieczność napisał:

.... chciałbym coś zostawić osobie która tu kiedyś mnie znalazła.Ten temat jest dla Ciebie..będzie wśród innych takich tematów..lecz ten jest tylko jeden..dla Ciebie.. dziękuję że pozwoliłas mi istnieć w twym życiu..za każdą minutę i godzinę twoich słów..za rozstanie w nocy i poranek gdy mnie witasz...za każdy uśmiech którego nie widzę i każdy śmiech którego nie słyszę...za wiarę w to wszystko w co trudno uwierzyć i za strach przed nieznanym...za twoje życie i chwilę dla mnie.....choć jestem ,chce być zawsze i już do końca przy Tobie..chce czuć i słyszeć każdy oddech twój ...chce nie widzieć świata a cały odnajdywać w tobie..każdej nocy zasypiać obok ze strachem czy gdy się obudzę będziesz czy to tylko sen...a jeśli przyjdzie mi śnić o Tobie ,to już nie chce poranka i nocy ,chce Ciebie cała a nie tylko twe oczy.

dla mnie bomba,sam bym tego lepiej nie pomyślał a już napisac 😝widać że to nie jakiś tam wyciągu wierszyk z Googla.🎖️🎖️🏆i medalik za to.

Gość mmm
2 minuty temu, Gość Angela napisał:

Nieznosze facetow ,ktorzy znikaja bez slowa wytłumaczenia tabuny kobiet myślą, że do nich temat

Tyle, ze 90% tego tabunu to autor 😛

Gość mmm
1 minutę temu, Gość romantyczny napisał:

dla mnie bomba,sam bym tego lepiej nie pomyślał a już napisac 😝widać że to nie jakiś tam wyciągu wierszyk z Googla.🎖️🎖️🏆i medalik za to.

No juz dobrze dobrze masz nas wszystkie za ...ki 😛

Gość mmm

za idjjj otki *

Gość Gość
13 godzin temu, Tygryss napisał:

😘Marlenka

Oglądasz big brothera? 🙂🙂

Gość Gość

Piękne, poszłabym na takie słowa jak ćma 🙂 lecz wiem, że za zakrętem kiedy cień spłoszy słońce, wszystko zniknie 😞

Gość Gośćcu
3 minuty temu, Gość Angela napisał:

czyli wiesz że to nie do Ciebie 😊 poproś gościa może powie do kogo to,pewnie tabuny się zawiodą i wśród nich ty.Z drugiej strony ,nie ma w tym nic złego że każdy myśli że to niego napisane ,sam bym chciał tak napisać do kobiety.A i pewnie niejedną chciałaby to usłyszeć.

Gość Róża

Ja bym to chciała usłyszeć. Ale to niemożliwe , żeby on tu był i na dodatek tak myslał .

Gość Róża

Ja bym to chciała usłyszeć. Ale to niemożliwe , żeby on tu był i na dodatek tak myslał .

7 minut temu, Gość Gośćcu napisał:

czyli wiesz że to nie do Ciebie 😊 poproś gościa może powie do kogo to,pewnie tabuny się zawiodą i wśród nich ty.Z drugiej strony ,nie ma w tym nic złego że każdy myśli że to niego napisane ,sam bym chciał tak napisać do kobiety.A i pewnie niejedną chciałaby to usłyszeć.

jak to do kogo? no do tej przy ktorej sie budzi kazdego ranka, oh jakiesz to wzruszajonce... moj ksionze sie budzi przy mnie i zapiertttala na kafeterie zeby "mi"napisac o tym jak mnie kocha  ciekawe czy ta ona ma pojecie o tym, obok jakiego Mickiewicza sypia 

jestes beznadziejnie zalosny-przybij piontke 

7 minut temu, Gość Gośćcu napisał:

jak to do kogo? no do tej przy ktorej sie budzi kazdego ranka, oh jakiesz to wzruszajonce... moj ksionze sie budzi przy mnie i zapiertttala na kafeterie zeby "mi"napisac o tym jak mnie kocha  ciekawe czy ta ona ma pojecie o tym, obok jakiego Mickiewicza sypia 

jestes beznadziejnie zalosny-przybij piontke 

Gość Gość

Ha ha, wkrecacz 🙂

Dzień dobry.

Nie lubię ludzi którzy nie mają za grosz szacunku dla kogoś.Tu jest takich pełno...zawsze ktoś coś musi wtrącić głupiego,w każdym temacie.

Może to ja napisałam,sama do siebie..bo tak chcę.Lepiej wam?możecie teraz hejtowac mnie.

Gość mmm
10 minut temu, Gość Róża napisał:

w szkole specjalnej mialas klopoty z czytaniem ze zrozumieniem? autor sie budzi kolo niej wiec idz go szukaj w swoim lozku 😂😂😂

koniec dzis juz nie dam sie nabrac na te prowokacje 😉

Gość Gość
8 minut temu, Gość mmm napisał:

w szkole specjalnej mialas klopoty z czytaniem ze zrozumieniem? autor sie budzi kolo niej wiec idz go szukaj w swoim lozku 😂😂😂

koniec dzis juz nie dam sie nabrac na te prowokacje 😉

Czytaj z zrozumieniem budzi a nigdy nie słyszał jej śmiechu.??

Gość Gosc

Pisać to autor potrafi. 

Gość Gosc

Czy to do ani? Była tu taka babka, co zawróciła w głowie nie jednemu, a najgłupsze w tym wszystkim jest to, ze sam bym się z nią umówił. Mogę się mylić co do imienia, ale do tego, ze  ona tego nie przeczyta już nie.

Gość Wieczna miłość
15 godzin temu, Gość Wieczność napisał:

Piękne.Wzruszyłam się...w moich snach..w mojej duszy..w moim sercu jest ktoś taki,kto dał mi najpiękniejsze wspomnienia..Rozumiem autora ,to uczucie.Pozdrawiam z pochmurnego Poznania.Jak czyta się takie rzeczy,robi się cieplej mimo,że słońce nie świeci..ale jest,bo grzeje od środka:)

Gość Gość

Fajnie napisane,tak od serca.Życzę autorowi i tej do której pisał,aby jeśli jest z nią byli szczęśliwi..a jeśli nie jest,aby mieli szansę ,która doprowadzi tę dwójkę ludzi do siebie.

Gość Wieczna miłość

Tylko ktoś ,kto sam przeżył podobne emocje potrafi zrozumieć romantyzm autora..Co autor miał na myśli?którą, bo to chyba kobiety na kafeterii interesuje..Ja zachowalam w pamięci wszystko co związane z Nim.I to był najpiękniejszy czas.Niczego się nie wyrzekam. I chyba o to w tym wszystkim chodzi,aby docenić to,co dał nam ten czas..Można kochać kogoś oczami..Można kochać słowami..I można wciąż pozostać na ustach,jak dopiero co wypowiedziane słowo. I to zostaje na wieczność..wspomnienia.

Gość Psssssst

Autor schował głowę w piasek. Był i znikl jak mydlana banka... Myślę że niejednej jeszcze namaci w głowie. 

Gość Wieczna miłość
17 minut temu, Gość Psssssst napisał:

Autor schował głowę w piasek. Był i znikl jak mydlana banka... Myślę że niejednej jeszcze namaci w głowie. 

Forum jak sama nazwa mówi służy do wyrażania emocji  i myśli,wymiany poglądów ..Autor swoje wyraził.. parę osób dodało opinię..Do pewnych rzeczy,,do pewnych słów trzeba dojrzeć..widocznie tego potrzebował, że w taki sposób wyraził swoje uczucia..może są  przeszkody i nie da rady inaczej..Ja jestem dojrzała i nie wymagam,aby autor musiał się tłumaczyć innym na tym forum.Kazdy w życiu potrzebuje trochę prywatności..A macenie w głowach innych..??mhmm..mi jeden zamacil,.Ale pewne wspomnienia lepiej zachować między dwojgiem ludźmi...

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Potrafisz tak napisać!! Sam jesteś tandeta!! Autor pięknie napisał tak romantycznie 😊

Potrafię lepiej. Poza tym jestem kobietą i takie bzdety pisane w eter mnie nie podniecają w przeciwieństwie do nawiedzonych kobiet z kafe którym wystarczy byle grafomania spod pióra faceta i już rozanielone. I te żałosne desperackie podaj literę imienia...