Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta

Współlokator chłopaka mnie wkurza!

Polecane posty

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie wierzę w to, że przyszła pani doktor jest tak ograniczona umysłowo. Przyznaj się że masz 3 klasy OHP, bo taki poziom reprezentujesz. Bije od ciebie hamstwo i brak klasy.

Na medycynie bedxie, jak sobie ja napisze, położy na podłodze i stanie na niej. Niech najpierw zda maturę przyglup. A jej chłopak skończy jak Johnny Depp z Amber.

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Na medycynie bedxie, jak sobie ja napisze, położy na podłodze i stanie na niej. Niech najpierw zda maturę przyglup. A jej chłopak skończy jak Johnny Depp z Amber.

Dokładnie tak samo myślę. Ludzie studiujący kierunek lekarski coś sobą reprezentują... a przede wszystkim znają podstawowe zasady współżycia społecznego. Autorka zdaje się wczoraj przyleciała z innej planety i nie wie czym jest szacunek do innych.

Gość gosc
44 minuty temu, Gość gosc kolega napisał:

Jeszcze dodam najgorsze przeżycie to właśnie z taką parą. Mieszkałem z dziewczynami i zapraszały kolesiów do siebie. Koszmar jak chcesz zapraszać kolesia na seks to sobie wynajmij całe mieszkanie wieśniaro. A nie potem jeczysz aaaaa i drzesz jape jak ci to przyjemnie. Myślisz że fajnie się to słucha??? Ja niestety 4 rok studiów i się nasłuchałem niestety słuchawki nie pomagały.  Jak ty byś była samotna i ktoś by ci się jebał za ścianą dzień w dzień, to fajnie by było? Rachunki wyższe też, ale to już jakoś mnie tak nie denerwowało bo cebulą nie jestem. ALe TE JĘKI TAK! ZWŁASZCZA ŻE JESTEM SAMOTNY. NIE JEST ŁATWO ZNALEŹĆ DZIEWCZYNĘ DLA INTROWERTYKA. WIĘC KU,WA VOLUME DOWN JAK SIĘ RU.CHASZ. pAMIĘTAJ

hahaha, ale z ciebie pi/zda 😄 

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Dokładnie tak samo myślę. Ludzie studiujący kierunek lekarski coś sobą reprezentują... a przede wszystkim znają podstawowe zasady współżycia społecznego. 

Bzdury. Dziś każdy ... i prostak może studiować, niestety.

Gość Gość

każdy de/bil*

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Dokładnie tak samo myślę. Ludzie studiujący kierunek lekarski coś sobą reprezentują... a przede wszystkim znają podstawowe zasady współżycia społecznego. Autorka zdaje się wczoraj przyleciała z innej planety i nie wie czym jest szacunek do innych.

Prymityw,  dorwała bogatego kolesia, którym rządzi,  bo go kręci, chciałaby rządzić innym, który  nie daje się, to jęczy na forum. Ładny prymityw zapewne, taka osiedlowa patola w wielkim świecie.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bzdury. Dziś każdy ... i prostak może studiować, niestety.

Na medycynie są ludzie po dobrych szkołach a nie ...e po szkole przyjmującej odpady z całego rejonu niewiedzące kim był Kopernik.

Gość Gość

Nigdy nie poznałaś lekarza prostaka lub prostackiej lekarki? Bo ja i owszem.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nigdy nie poznałaś lekarza prostaka lub prostackiej lekarki? Bo ja i owszem.

Może prostak, ale z dużą wiedzą,  prostaczka niedouczona to już dno.

Gość gosc
50 minut temu, Gość gosc napisał:

hahaha, ale z ciebie pi/zda 😄 

pewnie należysz do tych brzydkich szm.at co się pr€ły dzień w dzień z łysymi dresami co pija alkohol z żulami przy żabce.

Gość aneta

skończcie pierdzieli© przegrywa po zawodówce.Zazdrościcie mi medycyny.Przegrywy po zawodówce na linii produkcyjnej.

Gość Jbbhjjnn

Hhgbhjjhb

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość aneta napisał:

skończcie pierdzieli© przegrywa po zawodówce.Zazdrościcie mi medycyny.Przegrywy po zawodówce na linii produkcyjnej.

Hahahaha :D medycyna... obstawiam że jesteś fryzjerką. Ewentualnie pracownicą żabki po zaocznym liceum dla dorosłych.