Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania i Andrzej

Czy ma golić miejsca intymne

Polecane posty

Gość Ania i Andrzej

Cześć. Mam pytanko szczególnie do Pań. Doradźcie i powiedzcie co Wy o tym sądzicie. Czy mój facet ma golić na zero miejsca intymne, jak odbieracie to w saunie czy na plaży naturystów. Kobiety jak bardziej Wam się to podoba? Czy jak jest zarośnięty czy raczej wygolony?

Gość Gość
14 minut temu, Niiisia25 napisał:

Według mnie facet tam powinien te włoski zostawić w spokoju. 

Tak. W ogole najlepiej miec usyfione łono tak jak ty stopy 😂

Gość gość
22 minuty temu, Niiisia25 napisał:

Kobieta powinna się wszędzie golić na zero. Łącznie z rękoma. Oprócz głowy 🙂 łyso teraz?

Chyba  żartujesz

Gość Gosc
47 minut temu, Gość Ania i Andrzej napisał:

Cześć. Mam pytanko szczególnie do Pań. Doradźcie i powiedzcie co Wy o tym sądzicie. Czy mój facet ma golić na zero miejsca intymne, jak odbieracie to w saunie czy na plaży naturystów. Kobiety jak bardziej Wam się to podoba? Czy jak jest zarośnięty czy raczej wygolony?

Nikogo sie nie pytaj bo ile glow tyle zdan 😛 Patrz czy Tobie sie tak podoba a innym nic do tego kto, gdzie, jaka fryzure ma lub nic nie ma. Wy sie liczycie dla siebie nie dla innych, Wam ma byc najlepie ze soba dobrze a komu sie nie podoba niech nisko nie patrzy 😛😛

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Chyba  żartujesz

Chodzi ci o pachy tylko?

Gość Gosc
2 minuty temu, Niiisia25 napisał:

Kobiety powinny depilować ręce. Jak widzę nieraz u jednej z drugą włochy na rękach, wiosną i latem, to mi się womitować chce.  

Wymiotuj tylko posprzataj po sobie 😄

Gość mmm

41 minut temu, Niiisia25 napisał:

Według mnie facet tam powinien te włoski zostawić w spokoju. 

kobietom też pasują włosięta tam , taka kusząca myszka

Gość Pytek

Ja golę dokładnie ptaka jajka i część podbrzusza pod bokserkami. Tak jest wygodniej i bardziej higieniczne, zwlaszcza przy zabawach oralnych. Moje zonka też oczywiście wygolona👅

Gość Gosc

Po swoim zwymiotowaniu 😄 <rolf>

Gość Betty
1 godzinę temu, Gość Ania i Andrzej napisał:

Facet nie musi tam się golić do zera. Wystarczy, że usunie busz czyli przystrzyże zarost wokół członka, na worku i na podbrzuszu. Do zera może ewentualnie ogolić worek. 

Gość Ania i Andrzej

.Trudno o jednoznaczność w opiniach. Ja mam włoski łonowe ale ładnie przystrzyżone i zadbane, czasem widze że w saunie facetów to bardziej kręci niż wygolona.

Gość Krzysiek 39

Ja go nie gole w ogóle, mam bardziej owlosionego i klate też 

(mam grubego) 

2 godziny temu, Gość Betty napisał:

Facet nie musi tam się golić do zera. Wystarczy, że usunie busz czyli przystrzyże zarost wokół członka, na worku i na podbrzuszu. Do zera może ewentualnie ogolić worek. 

Na plaży naturystów 95% mężczyzn jest bez buszu . Czasami zdarza się ktoś ale to mężczyźni 65+. 

7 minut temu, Cosmo napisał:

Na plaży naturystów 95% mężczyzn jest bez buszu . Czasami zdarza się ktoś ale to mężczyźni 65+. 

Żartujesz chyba. Bywa bardzo różnie.

Przed chwilą, Kusza Myślivski napisał:

Żartujesz chyba. Bywa bardzo różnie.

Nie żartuję. A Ty bywasz na takich plażach?

Gość gość

na plażę obydwoje golimy/ deplujemy na zero. Traktujemy to jako najbardziej naturalne - wystawienie do słońca jak największej powierzchni ciała żeby opalenizna była równa. Drugi powód to kiedyś się przyznałam, że z pozostawionym zarostem na sromie czuję się nieco dyskretniej - z choć troszkę ukrytą zmiennością detali kobiecości pod wpływem emocji i podniecenia. No to mój pan pilnuje, żebym na plaży występowała nagusieńka, do ostatnich detali. Mogę się wstydzić, ale nic nie wolno mi ukrywać.

Gość Hrabia

Jestem wiekowym facetem i miejscatak zwane intymne gole do zera jak twarz ,po za tym co dzień kapie mojego Wacka i worek w rumianku  i mam krem nawilżający by ciało było sprężyste i wygodne . Nie używam żadnych mydeł wysuszają  skórę . Gdy zapoznam kobietę bardzo podoba się ta cześć ciała zadbana czysta pachnąca i lubi się bawić moim Wackiem i mosznia . Zaznaczam ze bardzo dbam o higienę intymna  i naprawdę opłaca się . Kobiety w tych sprawach czystości intymnej są bardziej wyczulone i dbają o czystość ,u facetów raczej zadko kto dba . 

17 godzin temu, Cosmo napisał:

Nie żartuję. A Ty bywasz na takich plażach?

Bywało. 😉 Faktycznie, więcej jest ogolonych łon, ale to, że wyłącznie dziadków to przesada. Podobnie jak statystyka, którą raczyłeś wymyślić. 

Gość Laseczka

Ej hrabia bardzo chętnie pobawiła bym się twoim czystym i pachnącym sprzętem . Lubię takich facetów zadbanych ,mam kolegów są młodzi 24,26 lat lecz ich higiena zwala z nóg ,gdy na płazy zdejmują spodenki by się przebrać to zwyczajnie śmierdzą . Są po studiach czyli inteligenci . Niestety masz racje chłopaki mało dbają o swój sprzęt ,wiem coś o tym .

Gość Pytek
1 godzinę temu, Gość Laseczka napisał:

Ej hrabia bardzo chętnie pobawiła bym się twoim czystym i pachnącym sprzętem . Lubię takich facetów zadbanych ,mam kolegów są młodzi 24,26 lat lecz ich higiena zwala z nóg ,gdy na płazy zdejmują spodenki by się przebrać to zwyczajnie śmierdzą . Są po studiach czyli inteligenci . Niestety masz racje chłopaki mało dbają o swój sprzęt ,wiem coś o tym .

A ja dbam, zawsze umyty i ogolony. 

Jak można mieć serek pod napletem

Gość Pytek

A później wielkie zdziwienie że panna nie chce do buzi 

Gość Gość

Myślę że moda golenia u mężczyzn zrodziła się brakiem owłosienia i w ten sposób chcą ukryć niski poziom testosteronu nigdy bym nie ogolił klaty. To samo co z łysymi głowami że niby  taka moda, a rzeczywistość jest inna poprostu kamuflaż prawdziwej łysiny

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Hrabia napisał:

Jestem wiekowym facetem i miejscatak zwane intymne gole do zera jak twarz ,po za tym co dzień kapie mojego Wacka i worek w rumianku  i mam krem nawilżający by ciało było sprężyste i wygodne . Nie używam żadnych mydeł wysuszają  skórę . Gdy zapoznam kobietę bardzo podoba się ta cześć ciała zadbana czysta pachnąca i lubi się bawić moim Wackiem i mosznia . Zaznaczam ze bardzo dbam o higienę intymna  i naprawdę opłaca się . Kobiety w tych sprawach czystości intymnej są bardziej wyczulone i dbają o czystość ,u facetów raczej zadko kto dba . 

Co ma czystość do owłosienia? Może te panny mają skłonności pedofilskie i chcą małego chłopczyka

Gość gość

na zero obowiazkowo 

Gość Gość
21 minut temu, Gość gość napisał:

na zero obowiazkowo 

Ciekawa historia golenie na zero a w domu trzymają psy i koty, chyba że też gołą?

Gość Gość g

Dla mnie bardziej obrzydliwe są brody i wasy upaprane od żarcia, niż włosy na rękach 

Gość Ona

Hrabia Brawo!!!!! Pzdr.