Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wandeczka

Naturalny ziołowy preparat na odrobaczanie antykontamin

Polecane posty

Cześć! Czy ktoś z was stosuje bądź stosował rosyjskie kapsulki Antykontamin firmy Parafarmaceja ? Zamówiłam niedawno antykontamin i morwital-fat. Właśnie rozpoczynam kurację. Chodzi mi o prawdziwe rosyjskie zioła, a nie te z polskimi etykietami bo to jest shit. Póki co to samopoczucie super. Jak znacie to podzielcie się opiniami 🙂

Gość DarkVulpes

A gdzie można to kupić ?

ja kupiłam na stronie www.antykontamin.pl ale widziałam też na https://gratka.pl/oferty?q=antykontamin 

takie samo opakowanie z etykietką rosyjską antykontaminu.

Gość DarkVulpes

Dzięki, kupiłam Antykontamin forte. Jak przyjdzie i zastosuję to podzielę się wrażeniami 

Gość Gość

Podajcie więcej informaji jeśli można ? Wandeczka stosujesz albo stosowalas to ?

Gość Anka Hanka

Rosyjski ? Ja widziałam polski to znaczy napisane wszystko po polski na opakowaniu. Ktoś coś ?

No tak rosyjski. Firmy Parafarmaceja ta sama co robi moroznik kaukaski. To w polskich opakowaniach też widziałam, ale szczerze nie wiem co to jest bo w Rosji raczej nie używają jezyka polskiego, a na opakowaniach jestnazwa firmy Parafarmacea a poprawna z rosyjskiego ParafarmaceJa (znak miękki rosyjski- kto się uczył cyrilicy w szkole ten zna ). Na tej stronie dostaniesz na pewno rosyjskie opakowanie firmy ParafarmaceJa 

Ze strony podanej wyżej