Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nats

Blada kreska na teście ciążowym

Polecane posty

Gość Nats

Witam

Ponad tydzień temu robiłam test, wszystko zgodnie z instrukcją (nie robiłam go niestety z samego rana. Gdy wstałam od razu udalam się do toalety, później się napilam wody i wtedy przypomniało mi się że miałam zrobić test. Odczekalam 20min, w tym czasie piłam dużo wody żeby znów chciało mi się siku) po 4 minutach na teście ciągle była widoczna jedna kreska, więc schowałam go do pudełka. (tak wiem że powinno się poczekać 5min). Pudełko upchnelam gdzieś między ciuchy bo się przeproawdzalismy I nie miałam gdzie go wyrzucić. Całkowicie o nim zapomniałam dopóki dziś nie rozpakowalam ostatniego kartonu ciuchów. Z ciekawości wyjelam test i zauważyłam że pojawiła się 2 blada kreska. Okres spóźnia mi się 6 dni. Czy to możliwe żeby wynik testu się zmienił gdy leży on przez pewien czas? 

Gość Gośc 2

Bardzo możliwe. Moja siostra tak miala. Dobrze że nie wyrzuciła testu, po paru dniach spojrzała na niego i była już druga kreska i faktycznie była w ciąży. 

Gość Gosc

Na teście pisze, ze po długim oczekiwaniu może pojawić się fałszywa kolejna kreska. Zależy po jakim czasie się pojawiła. Mi na pozytywnym teście po czasie też pojawiła się 3 kreska... I śmiałam się, ze bliźnięta. 

Gość Aśka

U mnie było podobnie. Za miesiąc rodze 😉

Gość ccc

Na kafe sobie mozesz popisac, czemu nie. Ale dla pewniosci kup drugi test, zrob tak jak trzeba wedlug instrukcji i wtedy bedziesz miala pewnosc. Mocz po nocy jest duzo bardziej “skoncentrowany” wiec wynik tez bedzie bardziej miarodajny. Jak przez 20 minut wode pilas to w tych Twoich sikach tez byla glownie woda. A w tescie ciazowym chodzi przeciez o stezenie hormonow. Powodzenia! 👍

Gość Wg ty

Zrób kolejny test i po sprawie. Nie ma sensu się zastanawiać.