Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy tu są osoby które kochają

Polecane posty

Gość Gosc

Bez wzajemności , nieszczęśliwie ponad 3 lata i nie mogą z tym skończyć ? Jak to u was wyglada ? Osobiście uważam , że nie jest to normalna sytuacja , chociaż sam to przerabiam i nie mam pomysłu co zrobić , masakra. Żyć nie umierać , a tu przez lata tęsknota za kimś , komu jesteśmy obojętni .

Gość Ona

Tak, a jak to wygląda? Normalnie, staram się nie myśleć i tyle.

Gość Gość Y

Zacznij żyć dla siebie to szybko zapomnisz 🙂

Gość lukrecja

Tak autorze . Tylko nie wiem, czy to można nazwać miłością, zakochaniem, a może tylko fascynacją. Nie mogę przestać o nim myśleć, tak jest dzień w dzień i nawet w nocy, gdy się obudze to tęsknię. Beznadziejne to uczucie, bez szans na spełnienie. Taka moja kula u nogi, ta niechciana miłość ... zakazana. 😞 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość lukrecja napisał:

Tak autorze . Tylko nie wiem, czy to można nazwać miłością, zakochaniem, a może tylko fascynacją. Nie mogę przestać o nim myśleć, tak jest dzień w dzień i nawet w nocy, gdy się obudze to tęsknię. Beznadziejne to uczucie, bez szans na spełnienie. Taka moja kula u nogi, ta niechciana miłość ... zakazana. 😞 

Jakieś pomysły ?  Niby o mnie napisałaś .

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gość Y napisał:

Żyje dla siebie i nie pomaga, nic nie pomaga. Wszystko mam i kasę i dom i drogi samochód ,pasję, ubrania , jedzenie , wycieczki, podróży ale nic mnie nie cieszy, wiec to na mnie nie działa 

Gość Kobiety:)
24 minuty temu, Gość Gość Y napisał:

Wierz mi, to nie zawsze działa... I dobrze:) 

Gość lukrecja
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jakieś pomysły ?  Niby o mnie napisałaś .

Nie mam pomysłu , jak wyrzucić go z myśli, głowy i serca. Zapuścił korzenie głęboko we mnie , nawet o tym nie wiedząc. Może gdyby doszło do szczerej rozmowy, prawdziwych wyznań i usłyszałabym z jego ust, że wszystko sama sobie wymyśliłam, to byłoby mi łatwiej. A tak jestem w jakimś zawieszeniu pomiędzy snem, a jawą, pomiędzy złudzeniami, a prawdą.

Gość Kobiety:)
7 minut temu, Gość lukrecja napisał:

Nie mam pomysłu , jak wyrzucić go z myśli, głowy i serca. Zapuścił korzenie głęboko we mnie , nawet o tym nie wiedząc. Może gdyby doszło do szczerej rozmowy, prawdziwych wyznań i usłyszałabym z jego ust, że wszystko sama sobie wymyśliłam, to byłoby mi łatwiej. A tak jestem w jakimś zawieszeniu pomiędzy snem, a jawą, pomiędzy złudzeniami, a prawdą.

Sugerujesz, że to złudzenie? 😕

Gość lukrecja

Dopóki nie wyzna mi czy coś czuje , to nie wiem jak jest. Boje się że zwariowałam, że widzę coś czego nie ma, że nadinterpretuję jego słowa i gesty . Czuję się trochę jak wariatka.

Gość Gość Y
21 minut temu, Gość lukrecja napisał:

Dopóki nie wyzna mi czy coś czuje , to nie wiem jak jest. Boje się że zwariowałam, że widzę coś czego nie ma, że nadinterpretuję jego słowa i gesty . Czuję się trochę jak wariatka.

No to w czym problem? Po prostu przestań to robić. A jeśli nie potrafisz to czekaj, czas potrafi zamazac każde uczucie przeradzając je w obojętność. Sentyment pozostaje ale bije takim echem jak w glininianym garnku po smalcu babci 🙂

Gość gosc

Po co się tak męczyć? Miejcie świadomość że jemu się wszystko spieprzy, to kwestia czasu. 

Gość gosc
53 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Żyje dla siebie i nie pomaga, nic nie pomaga. Wszystko mam i kasę i dom i drogi samochód ,pasję, ubrania , jedzenie , wycieczki, podróży ale nic mnie nie cieszy, wiec to na mnie nie działa 

Odrzuciłeś miłość więc decyzja była twoja.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Po co się tak męczyć? Miejcie świadomość że jemu się wszystko spieprzy, to kwestia czasu. 

Nie można tak myśleć a tym bardziej mieć takiej nadziei. a wiesz czemu? Bo ten zawistny zawsze przegrywa, pamiętaj czyhanie na czyjeś nieszczęście zatacza koło szybciej niż myślisz i czyhającego dopada. 

Gość lukrecja
24 minuty temu, Gość Gość Y napisał:

No to w czym problem? Po prostu przestań to robić. A jeśli nie potrafisz to czekaj, czas potrafi zamazac każde uczucie przeradzając je w obojętność. Sentyment pozostaje ale bije takim echem jak w glininianym garnku po smalcu babci 🙂

U mnie czas niczego nie zmienia. Wszystko jak było tak i jest nadal , a może nawet się nasila. Mocniej go poznałam i jeszcze bardziej polubiłam niż na poczatku .Nie widzę na nim upływu czasu.Wydaje mi się, że nic sie nie zmienia.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie można tak myśleć a tym bardziej mieć takiej nadziei. a wiesz czemu? Bo ten zawistny zawsze przegrywa, pamiętaj czyhanie na czyjeś nieszczęście zatacza koło szybciej niż myślisz i czyhającego dopada. 

Bzdura, jak czekam na sprawiedliwość życiową to zawsze nadchodzi. Jeśli one kochają nieszczęśliwie to karma spadnie na winnych temu stanowi rzeczy :)"p