Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccc

500 plus na pierwsze dziecko teraz to zadna nie bedzie pracowac

Polecane posty

Gość gosc

żadna patola k r e t y n k i to zwykły bait, który demaskuje wasze prawdziwe oblicze : łatwowierne ku rwy a do tego jeszcze zawistne!

Gość madka kórdka
5 minut temu, Gość gość napisał:

nie kłamała  głupia wywłoko, to był oczywisty troll a wy wsystkie z pieluchami zamiast zwojów w mózgu wziełyście te moje wypowiedzina serio jedna przez drugą krzyczać o paragon..poslkie społeczeńswto upadnie ..

na poczatku juz wróżka zębuszka cię nazwala trollicą i nie pisz o sobie w trzeciej osobie kre/tynko karynko bo od razu widać że sama siebie bronisz. Żenada normalnie. Ty masz fiu/ta Twojego tatusia zamiast mózgu bo jak Cię posuwał w ryj w dzieciństwie to mu przypadkiem odgzyzłas i ci został w bańce hahahaha

Gość Gość
25 minut temu, Gość gosc napisał:

żadna patola k r e t y n k i to zwykły bait, który demaskuje wasze prawdziwe oblicze : łatwowierne ku rwy a do tego jeszcze zawistne!

Jakie łatwowierne? Od razu jak zaczęłam czytać ten wątek pomyślałam, że wystarczy taką jak ty poprosić o paragon i skończy się durne trollowanie:))

I nie myliłam się, bo możesz pokazać jedynie paragon z Pepco na kurtkę za 29,99zł :))

Gość gosc
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakie łatwowierne? Od razu jak zaczęłam czytać ten wątek pomyślałam, że wystarczy taką jak ty poprosić o paragon i skończy się durne trollowanie:))

I nie myliłam się, bo możesz pokazać jedynie paragon z Pepco na kurtkę za 29,99zł :))

a ty nadal swoje dzi wko, skończ z tym paragonem i kurtka gown o mnie to obchodzi 

Gość paulineczka
51 minut temu, Gość gosc napisał:

Najbardziej zdemaskowałaś się teraz ty. Żyjesz trollowaniem w sieci i wyzwaniem ludzi, to cię cieszy, jesteś wulgarna do tego i ty śmiesz oceniać zachowania innych? Popatrz na siebie jaką żałosną postacią jesteś, kto normalny robi takie rzeczy? komu normalnemu chce się dla zabawy trollować i obrażać innych?

Gość go123

Moim zdaniem 500+ na pierwsze dziecko raczej nie będzie, ponieważ w budżecie nie ma na to pieniędzy.

Natomiast uważam, że powinien zostać wprowadzony bezwarunkowy dochód podstawowy dla wszystkich obywateli, i zastąpić zarówno wszystkie zasiłki / dodatki socjalne, jak i 500+.

Gość Griffin
Przed chwilą, go123 napisał:

Moim zdaniem 500+ na pierwsze dziecko raczej nie będzie, ponieważ w budżecie nie ma na to pieniędzy.

Natomiast uważam, że powinien zostać wprowadzony bezwarunkowy dochód podstawowy dla wszystkich obywateli, i zastąpić zarówno wszystkie zasiłki / dodatki socjalne, jak i 500+.

jak może nie być jak będzie. PiS stanie na głowie żeby dać obywatelom 500 plus na pierwsze dziecko bo inaczej nie wygrają wyborów.wtedy POpaprańcy by powiedzieli że dadzą na pierwsze dziecko i na nich by się głosowało, ten kto daje ten wygrywa.

Gość go123
Przed chwilą, Gość Griffin napisał:

jak może nie być jak będzie. PiS stanie na głowie żeby dać obywatelom 500 plus na pierwsze dziecko bo inaczej nie wygrają wyborów.wtedy POpaprańcy by powiedzieli że dadzą na pierwsze dziecko i na nich by się głosowało, ten kto daje ten wygrywa.

I dlatego PiS pierwszy powiedział że da, ale naprawdę nie da, bo nie ma z czego.

Już idzie 23 miliardy złotych rocznie na program "500+".

Gość aliurre
11 minut temu, Gość gosc napisał:

a ty nadal swoje dzi wko, skończ z tym paragonem i kurtka gown o mnie to obchodzi 

A jednak Cię obchodzi bo cały czas odpisujesz pieklisz się i bluzgasz trollko patolko 😄

Chciałaś się polansować w sieci i wcale nie miałaś na myśli trollingu ani niczego nie chciałaś udowodnić karyno. Zwyczajnie sobie dodajesz w sieci między jednym a drugim laniem od starego żeby się pocieszyć i mieć choć namiastkę fajnego życia. takie jak ty to na kilometr śmierdzą biedą i desperacją. 

dziewczyny odpuśćmy jej już, ona i tak ma zasrane życie. tyle jej co sobie bajki poproszę jak słusznie ją ktoś nazwał bajkopisarką na początku. 

Gość gosc
16 minut temu, Gość paulineczka napisał:

Najbardziej zdemaskowałaś się teraz ty. Żyjesz trollowaniem w sieci i wyzwaniem ludzi, to cię cieszy, jesteś wulgarna do tego i ty śmiesz oceniać zachowania innych? Popatrz na siebie jaką żałosną postacią jesteś, kto normalny robi takie rzeczy? komu normalnemu chce się dla zabawy trollować i obrażać innych?

W punkt 

Gość gość

niw wierzę Ci że masz 800 na kurtkę i siedzisz na kafe biadoląc o pincetce 

Ja tu wchodzę czasem i wiem jedno tylko biedniejsi ludzie dyskutują na temat 500 plus 

bogatsi nie poruszają tego tematu bo to wstyd po prostu 🙂 po drugie ... za 800 wcale nie różni się od szmaty za 200 kupionej w orsay 🙂 tak, że nie czaruj gwiazdo 

Gość Gooooo

Racja kuźwa

Gość gość
6 godzin temu, Gość gosc napisał:

ty masz większe, dobre sobie..tylko biedota tak mówi 

maz jest lekarzem wiec dla mnie 1,5 to żadna roznica

ja tyle wiesniaro wydaje raz na buty 

A zarobiłaś na te buty sama, żebyś ją od wieśniar wyzywała?

Gość Gostek

Ta pani od kurtki 800 plus to latwo trwoni ciezka prace meza, wstyd, chlop sie napracuje , obiadu nie dostanie bo dama siedzi 24 na dobe na kafeterii

Gość Gosc

Jaka z niej dama- to prostaczka. Mysli ze jak jest żoną lekarza to jest damą. To zwykla chamska prostaczka. Takie  tylko niszcza pieniadze , na pokaz wszystko. Juz bym wolala na wartościowsze rzeczy wydac. Na potrzebne rzeczy i rozsądnie. 

Gość gość

halo dziewczyny ona już się przyznała że jest trollicą i wszystko zmyśliła

Gość Gość

Lewactwo ma to do siebie, że z braku argumentów leci w inwektywy i wulgarny język. A rząd , jak na razie dotrzymuje obietnic. Przez 8 lat platfusy ukradly 250 miliardów, a boli ich 23 miliardy rocznie dla rodzin. Aaa, nawet kasę z OFE ukradli ludziom. Powinni siedzieć cicho i palic się ze wstydu. Ach, ale trzeba mieć poczucie wstydu.

Gość gość

500 + na pierwsze dziecko będzie bo MOPR juz dostały wytyczne w tej sprawie . ?Bedzie tez mniej zatrudnionych osób do pracy przy obsłudze  programu 500+ . Jak kasa będzie na kazde dziecko  to wszystko  pójdzie szybciej i sprawniej . 

Gość gosc

Autorko nie czytałam wszystkich stron, ale się wypowiem. Owszem możliwe, że rzucę pracę gdy to wejdzie, ale po to aby bez wielkiej paniki szukać na spokojnie pracy lepszej, bo z tego sie nie da wyżyć przecież, a trzeba odkładać składki na emeryturę. Mam już prawie 40 lat więc ten temat przestaje być już tak kosmicznie odległy jak kiedyś. Ostatnio az 2 osoby ode mnie z pracy już odeszły na emeryturę i zaraz odejdzie kolejna więc zaczynam rozmyślać już o tym temacie. Ostatnie 20 lat bardzo szybko mi zleciało, wiec to znaczy, że kolejne 20 lat przeleci równie szybko

Gość gość

A ja już  dwa lata czekam na 500 + na drugie dziecko.  Powód,  mąż pracuję zagranicą,  ale nie pobieramy od tamtego państwa żadnych dodatków.  Państwo w Unii Europejskiej. Rząd dużo obiecuję, ale nie potrafi wywiązać się z 500+ na moje drugie dziecko, to co dopiero będzie gdy będzie należało się na pierwsze. Oczekiwanie 4 lata? Oto polska kulawa biurokracja. 

Gość Lolk

Normalnie uwielbiam skowyt ludzi na 500+. Pamiętajcie, psy szczekają a karawana jedzie dalej. Nareszcie państwo troszczy się o normalnego szarego człowieka. Jeszcze dużo do zrobienia ale zaczęło się pozytywnie. Zaraz się zacznie, wszystko drożeje przez 500+. Czy będzie 500+ czy nie i tak będzie wszystko drożec. Jak to powiedział Rostowski, pieniędzy nie ma i nie będzie. Jednak się znalazły 🙂

Gość gosc
6 minut temu, Gość Lolk napisał:

Normalnie uwielbiam skowyt ludzi na 500+. Pamiętajcie, psy szczekają a karawana jedzie dalej. Nareszcie państwo troszczy się o normalnego szarego człowieka. Jeszcze dużo do zrobienia ale zaczęło się pozytywnie. Zaraz się zacznie, wszystko drożeje przez 500+. Czy będzie 500+ czy nie i tak będzie wszystko drożec. Jak to powiedział Rostowski, pieniędzy nie ma i nie będzie. Jednak się znalazły 🙂

Ależ jesteś naiwna. I egoistyczna przy okazji. Wszystko drożeje przez 500+. Ty tego nie odczujesz bo tobie panstwo dopłaci w zasiłkach. A co ma powiedzieć reszta społeczeństwa, która nie dostaje żadnych "dofinanasowan"? Maja tylko płakać i płacić na was.