Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccc

500 plus na pierwsze dziecko teraz to zadna nie bedzie pracowac

Polecane posty

Gość alka
3 minuty temu, Gość Toro napisał:

Przecież po to produkują te markowe ciuchy żeby w nich chodzić, co w tym dziwnego?

No pewnie, bo wiedzą, że wśród bogaczy też są ludzie bez klasy i mentalne dno jak ty i mają linie kolekcji dla takich jak ty z ogromnymi napisami właśnie żeby było widać że to Chanel, a to Gabbana. Szyją to po to aby w tym chodzić ale to nie znaczy, że trzeba w tym chodzić. Normalny człowiek się z tego pośmieję najwyżej, a Ty masz orgazm przywdziewając bluzkę z emblematem D&G na całą klatę 😄

ja to widziałam u ciapatych dorobkiewiczow w UK. Wiocha na maxa.

Gość alka

Lumpeks nie istnieje w twym słowniku ale 1,2k czyli "koła" już tak? tak się wyrażacie o tysiącach złotych w tym elitarnym kręgu? 

W twoim słowniku nie istnieje też coś takiego jak "jakiekolwiek wykształcenie" nawet zawodowe, bo gdybyś napisała w życiu choć jedną pracę, to wiedzialabyś jak używać nawiasów i spacji imbecylko analfabetko 😄

Gość gośc
13 minut temu, Gość Gość napisał:

O, a może pani kurtka 800+ wklei nam tutaj paragon ze swoich ostatnich zakupów :))

Już była gdzieś, kiedyś taka aparatka, co na hasło "zdjęcie paragonu" zwiała z tematu i nigdy nie wróciła :))

ale po co mam to robic? żeby wam było przykro, żeby was zawstydzić?

proszę Cię...to nie jest moją intencją....
jeśli któraś potrzebuje pomocy finansowej, nie musicie uciekać do takich tanich chwytów.. napiszcie priv wspomogę was : wyśle pare groszy dla was, dla dzieci

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gośc napisał:

jeśli któraś potrzebuje pomocy finansowej, nie musicie uciekać do takich tanich chwytów.. napiszcie priv wspomogę was : wyśle pare groszy dla was, dla dzieci

O to ja poprosze !! Nr konta napisac tutaj czy na priv?

Gość gość
6 minut temu, Gość alka napisał:

Lumpeks nie istnieje w twym słowniku ale 1,2k czyli "koła" już tak? tak się wyrażacie o tysiącach złotych w tym elitarnym kręgu? 

W twoim słowniku nie istnieje też coś takiego jak "jakiekolwiek wykształcenie" nawet zawodowe, bo gdybyś napisała w życiu choć jedną pracę, to wiedzialabyś jak używać nawiasów i spacji imbecylko analfabetko 😄

widzisz Alu ( bo chyba tak powinnam się do ciebie zwracać, to sugeruje twój pseudonim przybrany tutaj) ja w twoim kierunku nie wystosowałam ai jednego wulgaryzmu, ani jednego słowa mogącego uchodzić za obraźliwe....ty natomiast popisałaś się swoim słownikiem, nie powiem
wstydź się po prostu, bo wychodzi na to, że takich słów używasz też wobec swoich pociech
mamusia z rynsztoka:(

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

O to ja poprosze !! Nr konta napisac tutaj czy na priv?

poproszę na priv, tutaj niebezpiecznie udostępniać

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gośc napisał:

Mimo wszystko poproszę :)) bo coś mi się wydaje, że jedynie ty się zawstydzisz :))

Gość madka kórdka za 800
41 minut temu, Gość wróżka zębuszka napisał:

i właśnie takimi wypowiedziami robisz z siebie prostaczkę i chamkę. Jesteś odrażająca i żałosna. 

Nie masz pojęcia o tym co jest jakiej jakości. Nie zawsze cena świadczy o niej. 

Wiesz ja teraz chodzę na warsztaty krawieckie, bo już od kilku miesięcy nie pracuję ponieważ spodziewam się trzeciego dziecka i wszystko dla malucha szyję tam z organicznej bawełny i muślinu. Tak dla frajdy tam poszłam przyjaciółką. Wiesz jaka jest jakość tych tkanin? Na wszystkie materiały wydałam 1200zł i już naszyłam górę  ubranek, kołderki, kocyki, poduszki i nie ważne, że to jest piękne, funkcjonalne, ze świetnych drogich tkanin. Ważne, że każda z tych rzeczy wyszła za mniej niż 500zł więc jest to ścierka. Kochana ty jesteś chorą osobą. Masz obsesję metek i paragonów. 

o Jezu! szyjesz? W moim słowniku nie ma takiego slowa jak "maszyna do szycia", Boże co za bieda. Sama musi szyć 😄

A tak na serio to akurat pościele i ubrania z organicznych tkanin są mega dobre i mega drogie, fajnie że w ciąży realizujesz swoje pasje no ale z drugiej strony jak szyjesz sama to się nie liczy, to, że dobre rzeczy użyjesz, to już bieda i nędza 😄

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mimo wszystko poproszę :)) bo coś mi się wydaje, że jedynie ty się zawstydzisz :))

poproszę numer konta na priv kochana

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

poproszę na priv, tutaj niebezpiecznie udostępniać

Swietnie. Juz pisze. Ps. To przelej mi z pare stow. Dziekuje za dobry uczynek. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość cccccc napisał:

bo i po co

masz 3 dzieci masz pensje w sumie

Uwazasz, ze za 1500zl to da sie wyzyc i utrzymac 3 dzieci? To gratuluje rozumu, widac, ze dzieci nie masz i nie wiesz ile.kosztuje ich utrzymanie. 

Gość gość

Swietnie. Juz pisze. Ps. To przelej mi z pare stow. Dziekuje za dobry uczynek. 

nie ma za co, warto pomagać takiej biedocie....przykro aż sie patrzy ale serce raduje, że moge pomoc

Gość Fjord
17 minut temu, Gość alka napisał:

No pewnie, bo wiedzą, że wśród bogaczy też są ludzie bez klasy i mentalne dno jak ty i mają linie kolekcji dla takich jak ty z ogromnymi napisami właśnie żeby było widać że to Chanel, a to Gabbana. Szyją to po to aby w tym chodzić ale to nie znaczy, że trzeba w tym chodzić. Normalny człowiek się z tego pośmieję najwyżej, a Ty masz orgazm przywdziewając bluzkę z emblematem D&G na całą klatę 😄

ja to widziałam u ciapatych dorobkiewiczow w UK. Wiocha na maxa.

Jesteś ...nięta. Od razu widać że żebrak z ciebie.

Gość Gosc

No Pokaz  ten paragon 800 plussss

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

poproszę numer konta na priv kochana

Poproszę zdjęcie paragonu z ostatnich zakupów :))

Wiem, wiem, na razie znalazłaś tylko te z Pepco :))

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Poproszę zdjęcie paragonu z ostatnich zakupów :))

Wiem, wiem, na razie znalazłaś tylko te z Pepco :))

ale już o tym rozmawiałyśmy, nie rób z siebie kochana wariatki : nie wstawię tutaj zdjęcia paragonu bo nie chce żeby wam i waszym biednym dzieciom pękły serca
jęsli cierpisz na niedostatek gotówki odezwij sie w wiadomości prywatnej chętnie wspomogę

Gość Gosc dno

Uwierze Karynie jak pokaze paragon tej słynnej kurtki 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

pudło bo mam racje? 4 tysiące miesięcznie od jednej osoby to głodowa ”pensja” chyba, ze druga połówka zarabia +20k

inaczej nie ma co mówić o normalnym życiu w polsce, taka jest prqwda

porzadna kurtka dla dziecka na zimę kosztuje +/- 800 zł a wózeczek 4 tysiace

wiec o czym my mówimy?

O kulturze wypowiedzi a nie o cenach 😂

Gość gosc
8 minut temu, Gość gośc napisał:

A mnie wystarczy paragon cwaniaro 😄

A obok paragonu karteczka z napisem "kafeteria" bo fotkę z Internetu każdy głupi umie ściągnąć.

Gość Gosc

Albo z lumpeksu znalazła ;)) zdarty hugo bossss 8 zl a dodała se dwa zera Karyna . Karyna oświadczyła ze noe zna slowa lumpeks ;))

Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

A mnie wystarczy paragon cwaniaro 😄

A obok paragonu karteczka z napisem "kafeteria" bo fotkę z Internetu każdy głupi umie ściągnąć.

biedne, sfrustrowane kobiety....robię promocje : wszystkim wam wyślę pieniądze, od razu z dodatkiem na psychiatrę bo trzeba mieć nie po kolei we łbie, żeby uwierzyć w tak oczywistego trolla i domagać się paragonu

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

ale już o tym rozmawiałyśmy, nie rób z siebie kochana wariatki : nie wstawię tutaj zdjęcia paragonu bo nie chce żeby wam i waszym biednym dzieciom pękły serca
jęsli cierpisz na niedostatek gotówki odezwij sie w wiadomości prywatnej chętnie wspomogę

Nie cierpię na niedostatek, ale wiem na 100%, że prowokujesz, a sama g.... masz. Marzysz o tych wszystkich logach, o zakupach za kilka tysięcy, a możesz jedynie sobie popisać :))

Nie masz ani jednego paragonu na większą kwotę i tyle w temacie. Zostałaś zdemaskowana.

Ps. jesteś na tyle głupia, że nie wiesz iż pisząc z gościa nie masz privu?

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gosc dno napisał:

Uwierze Karynie jak pokaze paragon tej słynnej kurtki 

Nie pokaże, bo nie posiada takowego.

Gość Gosc

A noe mowilam ze biedulka kłamała , zadnej kurtki za 8 stow nie kupila , zwykla biedna prowokatorka od siedmiu boleści , paragonu nie ma to sie przyznala 

Gość gosc

o jej co za troska o nasze i naszych dzieci serca hahahaha może Ty pokazujesz dziecku swoje wypociny z kafe ale ja swoich postów nie pokazuję więc śmiało, wrzuć paragon i skończ już tę cyrki że niby ci nas żal 😄

Gość Gosc

Tak piszac z goscia nie ma sie upoważnień do roznych rzeczy na kafe

Gość gość

A noe mowilam ze biedulka kłamała , zadnej kurtki za 8 stow nie kupila , zwykla biedna prowokatorka od siedmiu boleści , paragonu nie ma to sie przyznala 

nie kłamała  głupia wywłoko, to był oczywisty troll a wy wsystkie z pieluchami zamiast zwojów w mózgu wziełyście te moje wypowiedzina serio jedna przez drugą krzyczać o paragon..poslkie społeczeńswto upadnie ..

Gość gość?
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

A co ma Ci wstawić? paragon na 8zł z lumpeksu?

Gość gosc

wszyscy się z Ciebie nabijali od początku trollico i wróżka Cię zdemaskowala bezbłędnie i reszta też. Nikt ci nie uwierzyl a ty jeszcze na koniec piszesz że jesteśmy sfrustrowana i durne, bo ci wierzymy hahahaha 

Ty chyba czytać nie umiesz w twoim słowniku nie ma takiego słowa jak słownik w ogóle od tego zacznijmy 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

nie kłamała  głupia wywłoko, to był oczywisty troll a wy wsystkie z pieluchami zamiast zwojów w mózgu wziełyście te moje wypowiedzina serio jedna przez drugą krzyczać o paragon..poslkie społeczeńswto upadnie ..

Oho, jaka patola wychodzi, bo się skończyło głupie udawanie wielkiej pani.