Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gloria

Chłopak pierdzi mam już dosyc

Polecane posty

Gość Gloria

Hej, wiem ze temat dość zabawny do którego należałoby podejść z dystansem ale jest to dla mnie jakiś „problem”.. Spotykam się z chłopakiem od dłuższego czasu. Zawsze był szarmancki, jeżeli byliśmy coś zjeść/wypić. Nigdy nie beknął, nie odbiło mu się a jak odbiło to tak to bardzo dyskretnie ukrył i przeprosił. Nigdy przy mnie nie puścił bąka. Ale od dwóch tygodni nie wiem co się stało ale dosłownie czuje smród. Jedziemy w autobusie, pociągu, siedzimy na kawie i czuje ten zapach. Jakby puszczał cichacze. Jestem pewna ze to jego sprawka. Ja wiem ze to jest normalna rzecz, fizjologiczna potrzeba i ja tez to robię, ale nie przy nim. Rozumiem, pośmiać się w domu i puścić ale jeżeli jedziemy gdzieś albo jemy to naprawdę nie mam ochoty dokańczać jedzenia. Udaje ze nie czuje. Ostatnio czekaliśmy na autobus to jak poczułam to schowałam twarz w szalik ze zimno. Nie wiem co mam robić, przecież przez 3h spotkania poczułam chyba z 5 razy. A ja jestem bardzo wrażliwa na zapachy i o mało co nie chce mi się wymiotować poważnie... odrzuca mnie to, nie mam ochoty się całować a już nie mówię o seksie. Kompletnie nie mam ochoty 

Gość ...

Po co ci taka swinia, blee

Gość kolega mietek

nasraj mu na twarz jak będzie spał. eloszka

Gość Hhhh

Bez przesady 

Gość kolega mietek

to wsadz mu głowę do kibla i umyj. eloszka

Gość wrażliwy na smród

Baby dopiero pierdzą, lubią zasypiać w samochodzie przy dłuższej podróży i walą serie jak karabiny maszynowe, no i w żywe oczy się wyprą

Gość smierdziol

też mu pierdnij takiego śmierdziela i zobacz jak zareaguje

Gość bbbbb

a ty wariatko myslisz ze mozna powstrzymac rozrywanie tyłka ? on po prostu sie męczy a męczy sie bo ma pełno syfu w jelitach jak wiekszosc mięso cukier toksyny , jak w przewodzie lekko to nie takich gazow lub nie ma zadnych ktore mozna zarejestrowac 

Gość terapia smrodowa

wąchanie pierdzenia partnera przedłuża życie, poczytaj o tym

Gość Mnrlll

Gloria... Gloria... in exselsis deeooo

Musisz się nisko cenić ze chodzisz z takim smierdzielem , ja trzymam na randce i potem w domu dopiero popuszczam wszystko. Nie mógł bym pierdziec przy dziewczynie. Widocznie ma na Ciebie wyebane

Gość ziom

zesraj sie, a nie daj sie :)

Gość Gloria

ale ja jestem ładna i nie pierdze a nawet nie ... .On troche brzydki to pewnie temu tak ma

Gość Xyz

Ja mialem  tak samo... tylko że już nie mogła znieść moja dzirwczyna, rodzice i bliscy. Pomogło mi nie uwierzycie co. MARIHUANA, popalilem kilka lufek i jak ręką odjal. Wyleczyla mnie raz adobrze;) dziwne ale prawdziwe 

Gość Gloria
36 minut temu, Gość Gloria napisał:

ale ja jestem ładna i nie pierdze a nawet nie ... .On troche brzydki to pewnie temu tak ma

Nieładnie się podszywać :) jak dziecko. 

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Xyz napisał:

Ja mialem  tak samo... tylko że już nie mogła znieść moja dzirwczyna, rodzice i bliscy. Pomogło mi nie uwierzycie co. MARIHUANA, popalilem kilka lufek i jak ręką odjal. Wyleczyla mnie raz adobrze;) dziwne ale prawdziwe 

wypieprzaj narkomanie nikt nie kupuje już tego gówna. sam se wdychaj ta trucizne

Gość gość

Mnrlll po co pierdy przynosisz do domu, jesteś jeszcze większym śmierdzielem od niego

Gość Mnrlll
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Mnrlll po co pierdy przynosisz do domu, jesteś jeszcze większym śmierdzielem od niego

A co mam pierdziec przy dziewczynie na początku związku? Jak jesteśmy w galerii to wtedy idę do wc a normalnie jak na dworze bez dostępu do kibla to trzymam aż mnie mało nie rozsadzi