Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony

wkurza mnie moja koleżanka

Polecane posty

Gość zniesmaczony

ciągle tylko pieprzy o facetach że ten się w niej zakochal, tamten zakochal a faceta raz w życiu na oczy widziala i wierzy w kazdy kit..  i w kółko tylko o tych facetach. Chyba rzeczywiście kobiecie w pewnym wieku bez chlopa wali na łeb

Gość Gość

😲No tak..., ciebie nie chciała a o niej myślisz? 😋

Gość zniesmaczony

nie to totalna wariatka czasem mysle ze ma coś z głową i mam lepszą dziewczyne

Gość Gość

Czasami jak wariat ocenia normalnego to dziwne wnioski wyciąga, nie dotyczy to ciebie?

Gość kole z anka

Nie przypomiam sobie bym gadala o chlopach 🤔

Gość Kkk

Jest niedowartosciowana dlatego tak gada, taka co jest zaspokojona i zadowolona to nie gada:) a jak chce sie pochwalic i gada tzn ze tez niedowartosciowana

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Kkk napisał:

Jest niedowartosciowana dlatego tak gada, taka co jest zaspokojona i zadowolona to nie gada:) a jak chce sie pochwalic i gada tzn ze tez niedowartosciowana

To co powiedzieć o facecie,  który wszędzie pisze jakie to ma branie, tylko nie opisuje  lasek, u których ma to branie😂 Pewnie dlatego, żeby za frajera go nie uznali z powodu romansów z nimi

Gość Gość
40 minut temu, Gość zniesmaczony napisał:

ciągle tylko pieprzy o facetach że ten się w niej zakochal, tamten zakochal a faceta raz w życiu na oczy widziala i wierzy w kazdy kit..  i w kółko tylko o tych facetach. Chyba rzeczywiście kobiecie w pewnym wieku bez chlopa wali na łeb

Facetom w pewnym wieku bez baby wali na łeb i zostają zboczeńcami, mają swoje oblesne baby a inne obgadują