Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zombiakkk

Fajnie by było mieć dziewczynę w wieku 17-21 lat choć sam mam 33

Polecane posty

Gość zombiakkk

Uważam ze dziewczyny w tym wieku są słodkie i urocze. Ponadto mogę przy nich nadrobić stracony czas. Jak myślicie czy dziewczyna w tym wieku może zechcieć 33 latka ?

Gość bcbc

Never. Chociaż są wyjątki - Baron i Wieniawa ale ona to raczej woli starszych.

Gość onnn

Mnie niczym. Ale kiedys jak bylem chudy z kompleksami to tak. O czym mozna pogadac z 17 latka czy nawet 20 latka?

Gość Robert Szyc

Ja mam 37 i chciałbym wymasować słodką nastolatkę. Znam się na tym.   Kark łopatki biodra pośladki uda stopy. Potem między uda. Ona by coraz bardziej pragnęła moich pieszczot. A w podziękowania wyjeła by mojego Bena i ssała z uwielbieniem 

Gość Stara sr

Jao jesteś przystojny i masz hajs to pewnie. Jeśli jesteś brzydki, zaniedbany i groszem nie śmierdzisz to nawet stara cię nie tknie. Takie są realia. 

Gość axa

ale po co ci niedojrzała dziewczyna do związku?
Na pukaniu świat się nie kończy, trzeba jeszcze mieć o czym rozmawiać..
No chyba, że tylko seksu. Tylko po co potem te gadanie, że baby sa puszczalskie a do ślubu tylko dziewica..

Gość Stara raszpla
5 minut temu, Gość axa napisał:

No chyba, że tylko seksu. Tylko po co potem te gadanie, że baby sa puszczalskie a do ślubu tylko dziewica..

Przecież to jakiś start zezowaty Prawiczek, któremu nawet gruba karyna nie da d... Leży i marzy o nastolatce. Na szczęście marzenia nie kosztują 😂 

Gość Yanusz

do ślubu tylko doświadczona dziewica

Gość 26 Letni Prawiczek

Mam 26 lat też bym chciał nadrobić stracone lata będąc z młodszą (17-20 lat). Podobają mi się bo zadziorne i wulgarne, a przy okazji słodkie i niewinne z wyglądu. Zasługuję na wszystko bo do tej pory żadnej nie miałem,a zawsze byłem miły dla wszystkich i pomagałem. Wiem moje przeciwieństwo, ale zawsze o takiej dziewczynie marzyłem. Na seksie mi nie zależy,wystarczy mi chodzenie, całowanie się, przytulanie, macanie. Jakby mi szczęście dopisało to i pierwszy raz mógłbym z taką przeżyć

Gość Gość
16 minut temu, Gość 26 Letni Prawiczek napisał:

Mam 26 lat też bym chciał nadrobić stracone lata będąc z młodszą (17-20 lat). Podobają mi się bo zadziorne i wulgarne, a przy okazji słodkie i niewinne z wyglądu. Zasługuję na wszystko bo do tej pory żadnej nie miałem,a zawsze byłem miły dla wszystkich i pomagałem. Wiem moje przeciwieństwo, ale zawsze o takiej dziewczynie marzyłem. Na seksie mi nie zależy,wystarczy mi chodzenie, całowanie się, przytulanie, macanie. Jakby mi szczęście dopisało to i pierwszy raz mógłbym z taką przeżyć

Wulgarne, to dopiero atut kobiety

Gość Eeeee

Ja Mam 34, za miesiąc będę miał żonę 20lat, jesteśmy razem prawie 3 lata, porozmawiać można spokojnie, nawet na więcej tematów niż z moimi poprzednimi które były w takim wieku jak ja. 

Gdyby ktoś mi kilka lat temu powiedział że będę miał żonę tyle lat młodszą to bym wyśmiał. 

Gość zombiakkk
57 minut temu, Gość Stara sr napisał:

Jao jesteś przystojny i masz hajs to pewnie. Jeśli jesteś brzydki, zaniedbany i groszem nie śmierdzisz to nawet stara cię nie tknie. Takie są realia. 

Zasadniczo jestem przystojny chociaż blondyn, a dziewczyny wola brunetów. Zarobki takie sobie ale lubię swoja prace.

59 minut temu, Gość axa napisał:

Bo są urocze i wywołują we mnie odruchy opiekuńcze. A temat do rozmowy zawsze się znajdzie.

13 minut temu, Gość Eeeee napisał:

Ja Mam 34, za miesiąc będę miał żonę 20lat, jesteśmy razem prawie 3 lata, porozmawiać można spokojnie, nawet na więcej tematów niż z moimi poprzednimi które były w takim wieku jak ja. 

Gdyby ktoś mi kilka lat temu powiedział że będę miał żonę tyle lat młodszą to bym wyśmiał. 

To super, czyli jest nadzieja.

Gość gość
13 minut temu, Gość Eeeee napisał:

Rozumiem jako 30 latek wystawałeś pod licbazami skoro znacie się 3 lata? 🤣

Gość Paula
15 minut temu, Gość Eeeee napisał:

co jej rodzina na to?

Gość Eeeee
3 minuty temu, Gość Paula napisał:

co jej rodzina na to?

Nic, nie mają na co narzekać

Gość Eeeee
5 minut temu, Gość gość napisał:

Rozumiem jako 30 latek wystawałeś pod licbazami skoro znacie się 3 lata? 🤣

Nie, poznaliśmy się przypadkiem. 

Gość Gosc

Fuu, ale zakompleksione zboki.

Gość Paula
Przed chwilą, Gość Eeeee napisał:

Nic, nie mają na co narzekać

oczywiście wierzę w te fantazje podstarzałych Mirasów, w sumie nie wiem po co pytanie

Gość Eeeee
20 minut temu, Gość Paula napisał:

oczywiście wierzę w te fantazje podstarzałych Mirasów, w sumie nie wiem po co pytanie

Chcesz to wierz, nie to nie, Twój problem.

3 godziny temu, Gość 26 Letni Prawiczek napisał:

Mam 26 lat też bym chciał nadrobić stracone lata będąc z młodszą (17-20 lat).

Też lubię ten przedział i motywowane jest to tym samym, co u ciebie. Życie, hehe. :(

Gość zombiakkk
3 minuty temu, marcin_wawa napisał:

Też lubię ten przedział i motywowane jest to tym samym, co u ciebie. Życie, hehe. 😞

Nooo dziewczyny w tym wieku mają w sobie magie i urok.

Gość gość

Bo to biologicznie najlepszy wiek na prokreację i hormony robią wszystko żeby kogoś na brzuch wciągnąć.

Po 30 to już stara baba...

Gość AlicjawkrainiePL
15 godzin temu, Gość zombiakkk napisał:

chociaż blondyn, a dziewczyny wola brunetów.

Ja tam preferuję blondynów 🙂

Gość Baba po 30
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Bo to biologicznie najlepszy wiek na prokreację i hormony robią wszystko żeby kogoś na brzuch wciągnąć.

Po 30 to już stara baba...

Po raz setny powtórzę: jak jesteś brzydki i biedny to nawet stara baba nie da ci ci. pki. Facet to facet, na miec hajs, chatę, dobrze bzykac i mieć jaja s nie taki niedorozwiniety mazgaj. 

Gość AlicjawkrainiePL
1 godzinę temu, Gość Baba po 30 napisał:

Po raz setny powtórzę: jak jesteś brzydki i biedny to nawet stara baba nie da ci ci. pki. Facet to facet, na miec hajs, chatę, dobrze bzykac i mieć jaja s nie taki niedorozwiniety mazgaj. 

Ja bym nie dała z żadnych wymienionych przez Ciebie powodów, jeśli mężczyzna nie pasowałby mi pod względem cech "wewnętrznych". 

Gość Gość
21 minut temu, Gość Baba po 30 napisał:

Ale z ciebie żałosna baba. Myślenie na poziomie jaskiniowca. A ty jako baba co zaoferujesz w zamian?

Gość ona 37

Mam 37 lat i też marzę o facecie 23-24 lata, najlepiej jakimś Hiszpanie albo Brazylijczyku. Jak miałam 22 lata to byłam na Erasmusie i do dziś pamiętam ten smak młodych 21-24 letnich mięsek z Hiszpanii, Brazylii, Argentyny, Chile, Włoch... echhhhhh...