Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reszta to maska

Prawdziwy wygląd kobiety jest gdy wstaje rano

Polecane posty

Gość Gość
Przed chwilą, Gość reszta to maska napisał:

dobrze wiesz, że pod makijażem i innymi bzdetami jest normalna dziewczyna tylko zakompleksiona przez TV i media, chcąca udawać ideał i modelke a tak naprawde tylko niszczy jape i reszte ciała chemią aby "wyglądać"

Czemu tyle płaczesz na ten sam temat? 

Gość Cysternowy
3 minuty temu, Gość kielichu wsyskie ładne napisał:

w sobote czy niedziele rano???? budzą się obok "laski" którą wyrwali poprzedniego wieczoru podpici, patrzą na paszczura, są w szoku że "coś" takiego wydymali i UCIEKAJĄ, nawet nie zostawiają nr telefonu ani innego śladu po sobie. Paszczur się budzi i nie kuma czemu ziomek się ulotnił. 

buahahaha, niestety takie są realia i nie jeden na własnej skórze tego doświadczył i to NIE RAZ

Gość reszta to maska
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czemu tyle płaczesz na ten sam temat? 

nikt nie płacze, uświadamia tylko realia naiwnym

Gość
1 minutę temu, Gość kielichu wsyskie ładne napisał:

w sobote czy niedziele rano???? budzą się obok "laski" którą wyrwali poprzedniego wieczoru podpici, patrzą na paszczura, są w szoku że "coś" takiego wydymali i UCIEKAJĄ, nawet nie zostawiają nr telefonu ani innego śladu po sobie. Paszczur się budzi i nie kuma czemu ziomek się ulotnił. 

I w sobotę i w niedzielę. PS.Nic nie poradzę skoro masz smak na kielicha. Na układy nie ma rady.:D nic się nie martw, paszczur też jeszcze znieczulony po kielichu ;))

Gość Gość

To nie są realia a twoja interpretacja jedynie. Zapewne nie masz zielonego pojęcia jak wyglądałaby zupełnie naturalna kobieta i stad twoje wyobrażenia na podstawie jakiejś nieumalowanej modelki znalezionej w necie. Jesteś tak niedojrzaly że na bank prawík. Ewentualnie jakiś feryszysta żeńskich troli bo i tacy są.

Gość kiła mogiła
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To nie są realia a twoja interpretacja jedynie. Zapewne nie masz zielonego pojęcia jak wyglądałaby zupełnie naturalna kobieta i stad twoje wyobrażenia na podstawie jakiejś nieumalowanej modelki znalezionej w necie. Jesteś tak niedojrzaly że na bank prawík. Ewentualnie jakiś feryszysta żeńskich troli bo i tacy są.

nieumalowana kobieta wygląda jak facet albo jeszcze gorzej, bo ma pryszczatą jape od chemii, po co to chce udawać modelke?? A potem tak szuka nieumalowanego "przystojniaka". Czyli de facto faceci wyglądają LEPIEJ niż kobiety bo nie muszą japy malować jak lalki barbie

Gość
14 minut temu, Gość kiła mogiła napisał:

nieumalowana kobieta wygląda jak facet albo jeszcze gorzej, bo ma pryszczatą jape od chemii, po co to chce udawać modelke?? A potem tak szuka nieumalowanego "przystojniaka". Czyli de facto faceci wyglądają LEPIEJ niż kobiety bo nie muszą japy malować jak lalki barbie

Żenada :(  Dobrze się nazwałeś gościu.Wymyślasz głupoty. Przypuszczenia że każda chce wyglądać jak modelka też są jakieś nienormalne. Japa? Może twoja to jest japa typu syf kiła i mogiła. 

o nie, tylko niezaspany wkurzony rozleniwiony tygrys w betach 😞  każdy włos w inną stronę, zapuchnięte oczyska, blady pyszczek, susza w pyszczku jak na kocu paczy na męża jakby chciała powiedzieć "a kim ty kurna jesteś człowieku, chyba za dużo wczoraj wypiłam"

Gość cípką do góry
30 minut temu, Venn napisał:

Żenada :(  Dobrze się nazwałeś gościu.Wymyślasz głupoty. Przypuszczenia że każda chce wyglądać jak modelka też są jakieś nienormalne. Japa? Może twoja to jest japa typu syf kiła i mogiła. 

podniecasz się jak modelka która złamała paznokcia, daj luzu lalka

Gość Hmm.

Kobiety dziela sie tez na te, ktore rano sa po prostu opuchniete na twarzy. Ja na szczescie mam tak, ze po przebudzeniu wygladam najlepiej, buzia napieta, promienna, wypeczeta. Kapcieje w ciagu dnia, ale nadal jest ok.Nawet moj facet mi sie czasem przyglada jak sie obudzi pierwszy. Gladzi po policzku czy puka palcem w nos, chwala bogom, ze nie wygladam wtedy jak szrek.😄😄

Gość
Dnia 30.03.2019 o 19:52, Gość cípką do góry napisał:

podniecasz się jak modelka która złamała paznokcia, daj luzu lalka

Żadne podniecanie, już takie naloty są na tej kafe na dziewczyny i kobiety, że głupio czytać. Na modelkę nie nadaję się.

Dnia 30.03.2019 o 20:14, Gość Hmm. napisał:

Kobiety dziela sie tez na te, ktore rano sa po prostu opuchniete na twarzy. Ja na szczescie mam tak, ze po przebudzeniu wygladam najlepiej, buzia napieta, promienna, wypeczeta. Kapcieje w ciagu dnia, ale nadal jest ok.Nawet moj facet mi sie czasem przyglada jak sie obudzi pierwszy. Gladzi po policzku czy puka palcem w nos, chwala bogom, ze nie wygladam wtedy jak szrek.😄😄

Tak :)Ja na odwrót mam niż Ty. Oczy mam trochę podpuchnięte, górna powieka { Problem z zatokami }   A cera w porządku, twarz. Ożywam z tymi oczami stopniowo do 2 godzin. Tak że różnie to u kobiet jest.