Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloniastonki

BARDZO duża róznica wieku miedzy dziecmi, np. 10, 15 lat..starsza siostra w takiej konfiguracji cale zycie i tak juz sie zachowuje jak jedynaczka. znacie to?

Polecane posty

Gość koloniastonki

zauwazyl ktos taka (nie)prawidlowosc?

Gość gość

nie wiem, jak się ma niby zachowywać jedynaczka, bo żadna znajoma jedynaczka nie zachowuje się w żaden specjalny sposób

Gość Goac

Mam brata 18 lat starszego i zawsze był super bratem. Może dlatego, że nie jest egoista? I nie ma tu nic wspólnego dorastanie jako jedyna?

Gość Bjdjd

Mój mąż ma 3 braci, starsi o 12, 10 i 9 lat a są wszyscy bardzo zżyci i sobie bardzo pomagaja

Gość Gość

Moja mama ma siostrę młodszą o 15 lat i zawsze miała z nią super relacje. Natomiast z bratem starszym o 2 lata ostatni raz widziała się kilka lat temu. 

Miłość rodzeństwa to mit wymyślony przez nasz instynkt który pcha nas do robienia kolejnych dzieci. Z jak najmniejsza różnica wieku żeby zdążyć jakby co narobić kolejnych dzieci.

Ja mam jedno dziecko i nie widzę żadnej potrzeby posiadania więcej dzieci. Żyje się tylmo raz i trzeba z życia korzystać a nie tylko wychowywać i opiekować się dziećmi.

Gość Gość

A jak sie zachowuje jedynaczka? 😄