Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymon

Jak robicie dobrze ręką chłopakowi to

Polecane posty

Gość Tymon

Ściskacie go mocno czy lekko za członka? 

Gość Netta

Tak umiarkowanie 

Gość Melona

Nigdy nie należy ściskać. Należy mocno pocierać frenulum, w oparciu o nawilżenie żelem do usg (Do kupienia w butelce 1L). Należy być cierpliwym, a jemu maską zasłonić oczy i powiedzieć aby zrealizował się. Kontynuować do nabrzmienia żołędzia do fioletu, a potem złapać pełną ręką i ekstra szybkimi ruchami w górę i dół doprowadzić do pulsowania, w trakcie którego szybko zabrać rękę. Potem nastąpi wyrzut brudnej mazi, którą jest bardzo dobrze działa na wzrost piersi.

Zamiast żelu do USG można też sięgnąć po lubrykant, są smakowe, żeby podczas orala było smacznie 😉

większość facetów w Polsce jest nieobrzezanych a napletek jest przyczepiony do spodu główki (frenum) wędzidełkiem. Po pierwsze jest to zazwyczaj najbardziej czuły punkt, po drugie trzeba uważać aby nie zerwać napletka. Tak więc troszkę tak ale z czuciem ....Każdy facet może lubić trochę inny sposób robótek ręcznych. Ja lubię delikatnie ale niektórzy mocno. Najlepiej zacząć delikatnie i zwiększać delikatnie nacisk i pytać kiedy jest optymalnie. 

Gość Gość

Mi moja dziewczyna właśnie tak zerwała wędzidełko. A mam już 30 lat, więc kilkanaście lat wytrzymało 🙂 Bolało, ale szczerze mówiąc jestem jej wdzięczny 🙂 Zagoiło się w tydzień, żadnej różnicy w odczuciach, a jakoś fajniej bez niego, no i łatwiej umyć frędzla bo skóra schodzi do końca dookoła 😄

Gość Zxcvb

Ja robie umiarkowanie cały czas. Najpierw wolno potem szybciej. Co do uscisku jest caly czas taki sam. Sciskam mocno przy podstawie jedynie jak czuje ze juz dochodzi 😉 ruchy góra dół. Czasem poslinie zoledzia i go paluszkiem draznie, moj chlopak to lubi ale wtedy szybko dochodzi.