Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc

zazdroszcze pieknym rozrywkowym kobietom

Polecane posty

Gość samotnosc

one to maja zycie, wspaniale zycie, dobrobyt, wszystko zapewnione przez facetow, maja co chca, maja faceta ktory wszystko im kupuje, utrzumuje, zabiega o nie, rozpieszcza, zycie na bogato i same luksusy zero zmartwien

a ja nigdy na randce nie bylam, nawet 1 kwiatka od nikogo nie dostalam :( cale zycie sama, nie mam swojego domu, pieniedzy, pracy, nie mam nic :(

Hej droga autorko, zdradzę ci sekret jak byc rozrywkową nawet bez faceta! IDŹ DO PRACY i sobie na rozrywki zarabiają 🙂 Pijawki która szuka towarzystwa tylko po to, żeby mieć z tego zysk materialny nikt nie będzie lubił

Gość Gość

Bycie utrzymanka nie dla każdej kobiety odpowiada, nie każdej pasuje sprzedanie siebie za dostęp do luksusów,  szacunek do siebie jest wart samotności, luksusy nie są warte sprowadzenia siebie do poziomu rzeczy.

Gość gosc
13 minut temu, Jajko Pisanka napisał:

Hej droga autorko, zdradzę ci sekret jak byc rozrywkową nawet bez faceta! IDŹ DO PRACY i sobie na rozrywki zarabiają 🙂 Pijawki która szuka towarzystwa tylko po to, żeby mieć z tego zysk materialny nikt nie będzie lubił

faceci wlasnie na takie leca, co wygladaja pieknie by moc je rozpieszczac i nie szczedza im swojej kasy

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

faceci wlasnie na takie leca, co wygladaja pieknie by moc je rozpieszczac i nie szczedza im swojej kasy

ale robią to z własnej, nieprzymuszonej woli 🙂 Autorka chce być rozrywkowa bo chce czegoś od innych, a tak naprawdę najwięcej dostają osoby które o nic nie proszą. Ludzie chcą robić przyjemność tym których lubią 😉

Gość Kewin

Autorko, to jak Ty się utrzymałaś, skoro nie masz pieniążka, gdzie mieszkasz i co jesz? Jesz mięso? Jaką muzykę lubisz? Czego nie lubisz w sobie?

Gość Gość
58 minut temu, Gość samotnosc napisał:

one to maja zycie, wspaniale zycie, dobrobyt, wszystko zapewnione przez facetow, maja co chca, maja faceta ktory wszystko im kupuje, utrzumuje, zabiega o nie, rozpieszcza, zycie na bogato i same luksusy zero zmartwien

a ja nigdy na randce nie bylam, nawet 1 kwiatka od nikogo nie dostalam :( cale zycie sama, nie mam swojego domu, pieniedzy, pracy, nie mam nic :(

Niektórzy faceci nie mają rozumu w zamian za uzaleznienia i zboczenia, nie mają kobiet jakie chcieliby mieć i zadowalają się tymi, których inni nie chcą, to gorsze, nie uważasz? Mieć kasę,  sławę i nie móc mieć kobiet, które się pragnie, to dopiero frustracja. Tacy frajerzy tworzą posty podobne do twojego podszywając się pod kobiety, by przez chwile poczuć się lepiej, ale przegryw życiowy był frajerem i takim pozostanie.